TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop kan zich niet concentreren omdat Lui heel luid snurkt. De kabouter stopt dan maar watjes in zijn oren. Hierdoor hoort hij Kwebbel en Klus niet binnenkomen. Ze denken dat Plop boos is, omdat hij niks zegt.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus is dol op Plopkoeken en hij beweert dat hij al dat lekkers in zijn eentje op kan eten. De andere kabouters nemen hem op zijn woord en organiseren een heuse plopkoekenwedstrijd.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus en Kwebbel spelen Kabouter erger je niet. Ze kunnen niet tegen hun verlies en Plop moet tussenbeide komen. Opeens ziet hij Lui staan met een trommel op de buik. De postbode heeft het muziekinstrument zelf ontworpen en geeft een demonstratie.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een bootje gemaakt, waarmee hij wil gaan varen op de grote wilde zee. Kwebbel is vol bewondering en ook Lui vindt de boot geweldig. Hij probeert het vaartuig uit, maar valt zoals altijd in slaap.
«
»
06:20 Nils Holgersson
Nils valt van de rug van Martin en krijgt spontaan hoogtevrees. Akka hoopt hem te helpen.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Iedere zonnewende houden de elfen een magische ceremonie. Nils wil graag meedoen, maar schrikt als de Zwarte Elf plotseling opduikt.
«
»
06:45 Maya de Bij
Bijenwas is het beu dat de insecten van de weide in de bloemen spelen. Daarom besluit hij de bloemen toe te wijzen aan een eigenaar door een stempel te gebruiken. Maar dat stempelen loopt al snel uit de hand.
«
»
07:00 BIM
Paasklokken Bim, Bommel en Pi vertrekken op een gevaarlijke reis naar Rome om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten en de lente te laten starten.
«
»
07:10 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:25 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen niet geslaagd. Josje krijgt van haar tante intussen een oude buffetpiano, en het K'tje ziet het groots.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrouw komt langs op het bureau. Ze is er zeker van dat haar zoontje verwisseld is na de geboorte. Koen en Tineke brengen een bezoekje aan het ziekenhuis waar de vrouw beviel. Elders voeren Robin en Femke snelheidscontroles uit.
«
»
08:15 Diep in de zee
De eigenwijze octopus Diep woont diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan, samen met een heleboel andere zeedieren. De mensheid heeft de aarde allang verlaten en het land is onder water komen te staan.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Bruno moet nog voor 30.000 frank aan achterstallige belastingen betalen. Om de som te verzamelen, knapt hij alle mogelijke klussen op. Ook Jef helpt een handje mee. Vervolgens komt een deurwaarder de inboedel in beslag nemen door een misverstand.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Ethan huurt een oude collega van de marine in om zich bij hem op de SEH te voegen. Tijdens een laatste hoorzitting kan Charles de voogdij over zijn dochter kwijtraken. Maggie moet een keuze maken die Auggie's leven zal veranderen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Actrice en bezige bij Nora Gharib is gek op crème brûlée, maar ze kan het niet goed maken.
«
»
14:15 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
15:00 Chicago Fire
Een oproep naar een vertrouwde locatie brengt tegenstrijdige emoties en herinneringen naar boven bij Severide. Herrmann gaat op vakantie. Vervolgens is Casey niet blij met zijn vervanger.
«
»
15:50 The Voice van Vlaanderen
De kandidaten leren elkaar beter kennen tijdens een karaokeavond op het Cross Battle-weekend. Slechts de helft van hen maakt nog kans op een plek in de liveshows.
«
»
17:45 Helden van hier: Door het vuur
Een visser is in het water gevallen en kan niet zwemmen. Wanhopig klampt hij zich vast aan een paal. Ambulancemedewerker Antoon krijgt de man niet uit het water, dus is het een klus voor de brandweerduikers.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het echte leven in de ZOO
Wat er in de ZOO op het menu komt, hangt af van de specifieke behoeften en levensstijl van elk dier. De leeuwenkoningen zijn Nestor, Whisker en Xesar. Tijdens voedermomenten wordt duidelijk dat de samenstelling van de groep voor problemen kan zorgen.
«
»
20:25 Families XXL
Stephanie Planckaert ontmoet Nena en Kevin Verlinde. Nena is hoogzwanger van haar zevende kind.
«
»
21:35 Ons DNA
Deze uitzending bekijkt of Koen Wauters van nature een empatisch persoon, een geboren leider en een ochtend- of een avondmens is. Frances Lefebure en Lieven Scheire gaan op onderzoek uit.
«
»
22:55 Het Onbekende
De kandidaten kunnen veel geld verdienen, maar alleen als ze de juiste keuze maken tussen het bekende en het onbekende én erin slagen te ontsnappen uit een oude, verlaten fabriek. Hetzelfde geldt voor het tweede dilemma van de dag.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers