TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Dickensian
Het nieuws over een moord sijpelt door tijdens de kerstfestiviteiten en inspecteur Bucket begint aan zijn onderzoek. In Satis House verschijnt opnieuw de mysterieuze redder van Amelia Havisham.
«
»
02:35 Dickensian
Bucket brengt een bezoek aan zijn oude vijand Fagin, omdat hij ervan overtuigd is dat hij iets te maken heeft met het grimmige misdrijf. Na een aanwijzing gaat hij achter Fagins handlanger Bill Sikes aan.
«
»
03:00 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»
03:25 Grantchester
Geordie en Leonard treffen een dode dakloze aan voor Leonards café. Mrs Chapman worstelt ondertussen met haar diagnose. Haar eigenaardige gedrag stelt Will en Geordie voor een raadsel.
«
»
04:15 Silent Witness
Een groep tieners botst met een gestolen auto tegen een betonnen pilaar in een parkeergarage op. Hoewel de joy-riders ontsnappen, ligt er duidelijk een skelet in het beton. Het Lyell-team moet een twintig jaar oude moord oplossen.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Als een uitvinder door een rivaal wordt vermoord, roept Murdoch hulp in van Alexander Graham Bell.
«
»
06:00 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
06:30 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een Amerikaanse privédetective wordt gearresteerd op verdenking van moord. Frank en Lu worden de autowereld ingesleept als ze op zoek zijn naar een waardevolle auto, en daar ontmoeten ze enkele bijzondere karakters.
«
»
07:20 Beyond Paradise
Een vistrawler vaart de zee op met drie broers en hun zieke stiefmoeder aan boord. Wanneer het enkele uren later terugkeert in de haven van Shipton Abbott, zijn alleen de drie vissers nog over.
«
»
08:20 Father Brown
Het is december en Father Brown, mevrouw McCarthy en Bunty krijgen bezoek van een oude vriend. Maar Kerstmis in Kembleford wordt al snel verstoord door de ontdekking van een lichaam in het bos.
«
»
09:05 Father Brown
De vrijlating uit de gevangenis van een veroordeelde moordenaar doet Kembleford op haar grondvesten schudden. Father Brown moet zijn dierbaren zien te beschermen.
«
»
09:55 McDonald and Dodds
McDonald en Dodds worden de wereld van Formule 1 ingezogen nadat een talentvolle coureur overlijdt.
«
»
11:30 The Chelsea Detective
Max en Layla onderzoeken de moord op de manager van een kunstgalerie, die na afloop van een exclusieve tentoonstelling is gewurgd. Omdat er schilderijen zijn verdwenen, lijkt het om een uit de hand gelopen overval te gaan.
«
»
12:15 The Chelsea Detective
De kluis wordt eindelijk geopend, waarna het lot van Rebekah duidelijk wordt. Het team vraagt zich af of de zaak mogelijk verband houdt met de moord op Chris.
«
»
13:05 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»
14:00 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Murdoch krijgt een rivaal in de vorm van politieagent Jasper Linney, met wie hij samen aan dezelfde moordzaak werkt. De zaak voert hen naar Brits-Columbia, waar ze Murdochs vader tegenkomen. Murdoch blaast zijn relatie met Julia nieuw leven in.
«
»
16:00 Murdoch Mysteries
Murdoch is in het Engelse Bristol beland, waar hij moet rennen voor zijn leven. Hij lijkt aan geheugenverlies te lijden en kan zich niet herinneren wie hij is.
«
»
17:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een wielrenner die tijdens een race stierf. Tussen Jack en Anna bloeit ondertussen iets moois op.
«
»
18:00 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
19:00 Death in Paradise
De nieuweling Nevilla Parker krijgt het lastig in zijn onderzoek naar de mysterieuze dood van een jonge vrouw bij de onthulling van een luxe resort.
«
»
20:00 Grantchester
Geordie en Leonard treffen een dode dakloze aan voor Leonards café. Mrs Chapman worstelt ondertussen met haar diagnose. Haar eigenaardige gedrag stelt Will en Geordie voor een raadsel.
«
»
21:00 Six Four
Michelle keert terug naar Schotland en gaat met Chris op zoek naar Annabel. Robert en Mackie gaan de confrontatie aan wanneer de waarheid achter Julie Mackies verdwijning aan het licht dreigt te komen.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer aan de vooravond van een groots feest in het huis van Phrynes tante het lichaam van een meisje wordt aangetroffen in de fontein, wordt iedereen in het huishouden als verdachte aangemerkt.
«
»
23:00 Silent Witness
Een schokkend incident op een straat haalt allerlei nare herinneringen op bij Jack. Nieuw forensisch bewijs suggereert dat een Noord-Ierse terreurgroep betrokken is.
«
»
00:05 Silent Witness
Terwijl het team zoekt naar de moordenaar, werkt Jack samen met een oude vriend uit Noord-Ierland, een onverschrokken journaliste die haar leven lang al probeert de verdachte organisatie neer te halen.
«
»
01:00 New Tricks
Pullman grijpt de kans om een moord op te lossen waarvan ze denkt dat hij met haar eerste zaak te maken heeft. Het team probeert de puzzel van verschillende verdachten op te lossen aan de hand van een foto die in de jaren '90 genomen is.
«
»
01:55 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers