TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
02:50 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Lu gaat undercover in een lokale afslankclub om achter hun geheimen to komen. Ze krijgt alleen meer op haar bord dan haar lief is, als blijkt dat haar zus ook lid is van deze club.
«
»
04:25 DCI Banks
Een accountant wordt in koelen bloede vermoord. Het blijkt dat hij eigenlijk een geheim dubbelleven leidde.
«
»
05:10 DCI Banks
Pamela Jefferies raakt na haar gewelddadige aanval in coma. Banks ondervraagt, tegen de opdracht in, een parlementslid.
«
»
06:00 Ghosts
De vervelende buurman van Alison en Mike ziet een zakelijke kans die vervolgens een complete oorlog tussen hen veroorzaakt. Ondertussen maken de geesten onverwacht een nieuwe vriend.
«
»
06:30 The Chelsea Detective
Een alom geliefde beveiliger overlijdt na steekwonden en wordt dood gevonden. Hij laat een ongeneeslijk zieke vrouw achter. Max en het team onderzoeken wie de moord heeft gepleegd.
«
»
07:20 Death in Paradise
Een overlevingsexpert en oud-SAS-soldaat wordt dood aangetroffen op een eiland bij Saint Marie. Neville tracht de moordenaar te vinden.
«
»
08:15 Death in Paradise
De eigenares van een kapsalon wordt voor de ogen van haar gezin vermoord, maar niemand zag wat er precies gebeurde.
«
»
09:05 Rosemary and Thyme
De hoveniers krijgen de opdracht om te onderzoeken waarom de nieuw aangeplante rozen bij een school doodgaan. Laura en Rosemary worden uitgenodigd voor een feestavond op de school, maar het feest komt abrupt ten einde.
«
»
09:55 Rosemary and Thyme
Rosemary's oude schoolvriendin Dorothy, die aan de Franse Rivièra woont, vraagt de hoveniers haar te helpen bij de openstelling van haar tuin voor het publiek. Maar Dorothy's buurman James Pretty verzet zich tegen haar plannen.
«
»
10:40 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
11:25 Midsomer Murders
De fabriek voor sauzen van Plummer staat onder grote financiële druk waaraan het familiebedrijf dreigt ten onder te gaan. Wanneer een bezoeker van de fabriek vermoord wordt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
12:15 Midsomer Murders
De fabriek voor sausen van Plummer staat onder grote financiële druk waaraan het familiebedrijf dreigt ten onder te gaan. Wanneer een bezoeker van de fabriek vermoord wordt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
13:05 Midsomer Murders
Arthur Leggott, gepensioneerd muziekleraar en een inspiratie voor iedereen, is met een zaklamp doodgeslagen. Barnaby en Scott gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er een diepgaande familievete in de familie van de overledene bestond.
«
»
13:55 Midsomer Murders
Arthur Leggott, gepensioneerd muziekleraar en een inspiratie voor iedereen, is met een zaklamp doodgeslagen. Barnaby en Scott gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er een diepgaande familievete in de familie van de overledene bestond.
«
»
14:50 Miss Scarlet and the Duke
Terwijl de relatie van Eliza met de Duke langzaam door suddert, wordt privédetective Nash neergeschoten. Dit gebeurt net op het moment dat Eliza besluit met hem te gaan samenwerken.
«
»
15:45 London Kills
Een vrouw kruipt in bed met een man die dood blijkt te zijn. Tijdens het onderzoek stuiten de rechercheurs op overspel, chantage en verraad. Ondertussen houdt Billie belangrijke informatie voor zich.
«
»
16:45 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
17:55 Dickensian
Buckets opsporingsvaardigheden worden in twijfel getrokken als er een ander lichaam wordt gevonden. Een nieuwe inspecteur komt de politie versterken. Hawdon ontdekt iets over Frances waar Honoria helemaal kapot van is.
«
»
18:25 Dickensian
Dramatische gebeurtenissen brengen Frances en Honoria dichter bij elkaar dan ooit. Beiden worden echter gedwongen beslissingen te nemen die hun leven voor altijd zullen veranderen.
«
»
19:00 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
19:30 Friday Night Dinner
Bij het jaarlijkse smeren van de scharnieren morst pa olie op ma's geliefde tapijt. Het wordt een race tegen de klok om de olie op te ruimen voordat ze het ontdekt. Jim krijgt een kat.
«
»
20:00 Harry Wild
Wanneer hoofdinspecteur Ray Tiernan wordt vermoord en zijn vrouw ineengezakt op het lichaam en met het moordwapen in haar hand wordt aangetroffen, besluiten Harry en Fergus de ware dader op te sporen.
«
»
21:00 Truelove
Phil en Ken zijn erg geschokt na Toms dood en proberen wanhopig hun misdaad te verbergen. Terwijl ze zich weer aanpassen aan het normale leven, ontdekt de jonge politieagente Ayesha Toms lichaam dat is aangespoeld met zijn boot.
«
»
22:00 New Blood
Rash en Stefan zoeken een appartement, maar na de vondst van een dode bouwvakker en een geheim dat verbonden is aan een iconische nieuwe wolkenkrabber, is het duidelijk dat ze weer moeten samenwerken.
«
»
23:05 Smother
Val wordt voorgeleid voor de moord op Paul. Wanneer duidelijk begint te worden wat er zich op de avond van zijn dood heeft afgespeeld, vragen de rechtbank en de politie zich af of ze wel de juiste persoon hebben aangeklaagd.
«
»
00:10 Sherwood
Ian St Clair wordt geroepen om een tragische en onverwachte moord in een voormalig mijnstadje te onderzoeken, omdat het nieuws over de misdaad historische spanningen dreigt te doen oplopen.
«
»
01:10 Scott & Bailey
Op een bouwplaats is het stoffelijke overschot aangetroffen van een 46-jarige vrouw. Op het moment dat rechercheur Bailey de identiteit van de moordenaar ontdekt, beseft ze dat haar collega Scott in groot gevaar is.
«
»
01:55 Scott & Bailey
Janet ziet de link tussen vermoorde vrouwen en de moord op haar vriendin. Rachel woont weer samen met Nick. Wanneer een auto Rachel net mist en crasht, ontdekt Rachel dat het ongeval is gelinkt aan haar ontdekking van een van Nicks diverse affaires.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers