TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
03:00 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer Jeremy na een avond uit dronken thuiskomt, moet hij van Judith op de boot slapen. Als hij de volgende ochtend met een kater de kajuit uit stommelt, struikelt hij over het lichaam van een dode vrouw.
«
»
03:50 Silent Witness
Het Lyell-team identificeert de overblijfselen van Derek Marshall, overleefd door zijn vrouw Sue en zus Ann. Clarissa vindt betalingen aan een cryogene faciliteit, wat tot een ontdekking van een andere dood leidt.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Aan een pokerspel waarbij Doctor Grade aanwezig is komt abrupt een einde wanneer een van de spelers overlijdt. Murdoch ontdekt dat de winnaar van het spel de kans zou krijgen om te overlijden en weer tot leven gewekt te worden.
«
»
05:30 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
06:00 Ghosts
Nadat er op het landgoed een wildkampeerder is aangetroffen, ontdekken Alison en Mike met de hulp van de geesten dat ze met Kerstmis meer te bieden hebben dan ze zich realiseerden.
«
»
06:30 London Kills
Terwijl het team de moord op een Portugese au pair onderzoekt die onlangs werd ontslagen, beginnen Vivienne en Rob stiekem een onderzoek naar David, maar hij blijft hen een stap voor.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown doet onderzoek naar een vermiste persoon, een moord en een mythische wilde kat.
«
»
08:05 Death in Paradise
Wanneer een jonge popster dood wordt aangetroffen in een afkickkliniek, lijkt het aanvankelijk om een tragisch ongeluk te gaan. Neville is er echter van overtuigd dat er meer achter haar dood zit dan je op het eerste gezicht zou denken.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Causton bruist bij de opening van een nieuwe brouwerij op het terrein van een ooit vervloekte Abbey. Maar de opwinding slaat om in angst als een man doodgekookt wordt gevonden. Barnaby en Winter gaan op onderzoek uit.
«
»
09:50 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
10:35 Call the Midwife
Het is de zomer van 1967, en een hittegolf daalt neer over Poplar. Zuster Hilda en Dr. Turner steunen een jonge vader met een longaandoening. Trixie neemt de leiding bij een worstelende vrouw die voor het eerst moeder wordt.
«
»
11:30 Death in Paradise
Een overlevingsexpert en oud-SAS-soldaat wordt dood aangetroffen op een eiland bij Saint Marie. Neville tracht de moordenaar te vinden.
«
»
12:25 Grantchester
Als een lokale politicus blijkt te zijn vermoord, moeten Will en Geordie op zoek naar de dader. Ondertussen wordt Leonard beschuldigd van homoseksualiteit, wat Will voor een duivels dilemma stelt.
«
»
13:15 Grantchester
Als een Amerikaanse militair onder verdachte omstandigheden overlijdt, verandert een rustige dienst voor Will en Geordie in een gecompliceerde avond. Leonard kampt na de aanklacht met een depressie.
«
»
14:05 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer Raffy Ozanne dood wordt aangetroffen in zijn parfumerie, wordt Gloria's vriend Cooper verdacht. De vraag is wie er werkelijk schuilt achter het clownsmasker van de moordenaar.
«
»
15:00 Father Brown
De vriendschap van Father Brown met meesterdief Hercule Flambeau wordt op de proef gesteld wanneer Flambeau verdacht wordt van moord. Hoofdinspecteur Sullivan komt langs om Father Brown te waarschuwen dat Flambeau voortvluchtig is.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Burnaby en Jones onderzoeken de zaak van een planning die uitgemond is in een moord in het pittoreske stadje Great Pelfe. Een van de leden vermoedt dat haar buren betrokken zijn bij oplichterij.
«
»
16:55 Midsomer Murders
Burnaby en Jones onderzoeken de zaak van een planning die uitgemond is in een moord in het pittoreske stadje Great Pelfe. Een van de leden vermoedt dat haar buren betrokken zijn bij oplichterij.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een vrouw maakt melding van een moord, maar wordt later zelf gewurgd gevonden. Dit roept meerdere vragen op bij het team. Misschien heeft ze wel melding gemaakt van haar eigen moord.
«
»
19:00 London Kills
Dat de achtjarige Troy zijn grootvader vermoord zou hebben, houdt geen steek. Waarom liegt hij? DS Vivienne Cole en DC Rob Brady starten een onderzoek naar hun baas David Bradford.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch wordt uitgedaagd door een moordenaar die op de plaats delict poppen achterlaat met persoonlijke berichten die gericht zijn aan Murdoch.
«
»
21:00 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
22:00 The Castaways
Wanneer Erin er eindelijk achter lijkt te komen waar haar zus is, wordt haar hoop om Lori ooit terug te vinden door een onverwachte tegenslag de grond in geslagen.
«
»
23:10 Silent Witness
Wanneer de overblijfselen van een tweede getatoeëerd slachtoffer gevonden worden, lijkt het alsof het team een seriemoordenaar op het spoor is. Ze moeten nauw samenwerken met de plaatselijke rechercheurs om de zaak op te lossen.
«
»
00:20 Murdoch Mysteries
Een dompteur wordt verslonden door een circustijger. Ogden ontdekt dat het dier was uitgehongerd.
«
»
01:10 London Kills
Als een jongen zijn opa dood vindt in de kelder van een café, vertelt hij Rob dat hij is geslagen door een man met een honkbalknuppel, maar Vivienne twijfelt aan zijn verhaal. Vivienne zet Rob onder druk.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers