TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Dickensian
Compeyson doet wanhopige pogingen om de aandacht van miss Havisham op zich te vestigen. Martha Cratchits huwelijksplannen worden in de war geschopt door de komst van een onverwacht persoon.
«
»
02:30 Dickensian
Bob Cratchit doet er alles aan om zijn naam te zuiveren en op tijd thuis te zijn voor het huwelijk van zijn dochter. Door Compeysons gedrag blijft Amelia verward maar ge´ntrigeerd achter.
«
»
02:55 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
03:45 Silent Witness
Terwijl het team een tweede sterfgeval onderzoekt, begint Nikki's theorie onwaarschijnlijk te worden. Nikki vraagt zich af of ze haar obsessie voor Scott opzij kan zetten en de moordenaar kan vinden.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Vliegtuigen zijn nog steeds hoogst ongebruikelijk, dus Murdoch is dolblij als hij een van de nieuwerwetse toestellen boven zijn hoofd ziet vliegen. Maar zijn opwinding slaat al snel om in een schok als de machine plotseling voor zijn ogen neerstort.
«
»
05:30 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
06:00 Ghosts
Door een foutje met een reservering moeten Mike en Alison op het allerlaatste moment een kinderfeestje organiseren met behulp van totaal ongeschikte attributen. De geesten raken door onverwacht schokkend nieuws volledig van de kaart.
«
»
06:30 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Lu gaat undercover in een lokale afslankclub om achter hun geheimen to komen. Ze krijgt alleen meer op haar bord dan haar lief is, als blijkt dat haar zus ook lid is van deze club.
«
»
07:15 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
08:15 Father Brown
Father Brown moet ervoor zorgen dat een geliefde organisatie haar deuren niet hoeft te sluiten. Om dit te doen, moet hij degene vinden die verantwoordelijk is voor de dood van de stationschef.
«
»
09:05 Father Brown
Father Brown voelt instinctief aan dat er iets sinisters in het spel is wanneer de vriendin van mevrouw McCarthy in haar slaap overlijdt. Ze is namelijk niet de eerste overledene die op deze manier om het leven is gekomen.
«
»
09:50 McDonald and Dodds
Wanneer een lichaam wordt gevonden in een ondiep graf, in de schaduw van de Glastonbury Tor, wordt een sinistere reeks gebeurtenissen geactiveerd, die alleen DS Dodds kan ontcijferen.
«
»
11:20 The Chelsea Detective
Een bewoonster van een luxe verzorgingstehuis overlijdt onder verdachte omstandigheden. Omdat haar echtgenoot een twijfelachtig verleden heeft en het verzorgingstehuis profiteert van de dood van bewoners, wordt er een moordonderzoek opgestart.
«
»
12:05 The Chelsea Detective
Een onvoltooide brief van Celia met de aanhef 'Liefste M' leidt tot een ruzie tussen haar dochters Maria en Marieke. Maria komt vervolgens met verontrustende informatie over de dood van haar moeder.
«
»
12:55 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
13:45 Midsomer Murders
Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.
«
»
14:45 Murdoch Mysteries
Murdoch is in het Engelse Bristol beland, waar hij moet rennen voor zijn leven. Hij lijkt aan geheugenverlies te lijden en kan zich niet herinneren wie hij is.
«
»
15:50 Murdoch Mysteries
Een rechercheur is vermoord en een Chinese man genaamd Fong Choy wordt als dader aangemerkt.
«
»
16:50 Death in Paradise
Een overlevingsexpert en oud-SAS-soldaat wordt dood aangetroffen op een eiland bij Saint Marie. Neville tracht de moordenaar te vinden.
«
»
17:55 Death in Paradise
De eigenares van een kapsalon wordt voor de ogen van haar gezin vermoord, maar niemand zag wat er precies gebeurde.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Men vraagt zich echter af of ze wel te vertrouwen is.
«
»
20:00 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
21:00 Stath Lets Flats
Stath heeft in een vlaag van ongeduld een klant een duw gegeven en daarom moet hij een goede indruk maken op zijn vader en baas Vasos door een paar appartementen verhuren. In zijn wanhoop steelt hij een bezichtiging van zijn aartsrivaal Carole.
«
»
21:30 Stath Lets Flats
Het lukt Stath maar niet om appartementen te verhuren en hij is dan ook opgelucht wanneer zijn vader hem een appartement met een tuintje in een gewilde wijk toewijst.
«
»
22:00 Miss Fisher's Murder Mysteries
Hoewel de gevaarlijke psychopaat, Murdoch Foyle, de stad onveilig maakt, gaat Phryne op pad om antwoorden te verkrijgen. Ze ontdekt dat Foyle lid is van een bizarre sekte die is ge´nspireerd door de oude Egyptenaren.
«
»
23:05 Silent Witness
Nikki wordt vernederd in de rechtszaal wanneer een advocaat meent dat ze een fout heeft gemaakt. Ondertussen doet het team onderzoek naar de dood van een medisch onderzoeker. Zijn lichaam heeft vreemde gaatjes.
«
»
00:10 Silent Witness
Nikki vermoedt dat er iets aan de hand is, wanneer Thomas zich niet aan haar kant schaart. Ze probeert haar theorie te bewijzen. Ondertussen volgen Jack en Clarissa een forensisch spoor.
«
»
01:05 New Tricks
Als detective Sasha Miller, de nieuwe baas, bij UCOS aankomt, lopen de gemoederen hoog op. Ondertussen wordt bij het opgraven van een onontplofte bom uit de Tweede Wereldoorlog een lang verloren moordwapen teruggevonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers