TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 The Madame Blanc Mysteries
Jean gaat het toneel op om een dodelijk familiedrama dat al decennialang speelt te ontrafelen.
«
»
03:30 Silent Witness
De eerste zaak voor de nieuwe medewerker Adam is de moord op een zweminstructeur. De sporen voeren het team naar de ex-vriend van het slachtoffer, een voormalig agent. Ondertussen krijgt Jack onverwacht bezoek.
«
»
04:25 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de plaats delict van de moord op een veteraan die is aangevallen met een zwaard. Tijdens het onderzoek valt de verdenking al snel op een vriend en mede-soldaat van het slachtoffer: Winston Churchill.
«
»
05:10 Harry Wild
Wanneer iemand uit Orla's verleden van moord wordt beschuldigd, moet Orla met tegenzin Harry om hulp vragen. Ondertussen wordt de ex van Orla achtervolgd door een Spaanse huurmoordenaar met een kruisboog.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Als de beroemde icoon van St. Nicholas voor het oog van een geschokte menigte door een gemaskerde aanvaller wordt gestolen, betreden Miranda en Max de wereld van de Russische oligarchen.
«
»
06:45 Grantchester
Als een lokale politicus blijkt te zijn vermoord, moeten Will en Geordie op zoek naar de dader. Ondertussen wordt Leonard beschuldigd van homoseksualiteit, wat Will voor een duivels dilemma stelt.
«
»
07:35 Father Brown
Kembleford maakt kennis met rock-'n-roll wanneer een groep motorrijders het dorp op zijn kop zet.
«
»
08:20 Death in Paradise
Wanneer opnames van de nacht van de moord op de podcastmaker boven water komen, wordt het team geconfronteerd met de huiveringwekkende vraag of er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn.
«
»
09:10 Midsomer Murders
Circus Ferrabees komt naar de stad en komt met een reeks sinistere clownwaarnemingen, dreigberichten en gevaarlijke circusacts. Barnaby moet zijn angst overwinnen om de zaak op te lossen.
«
»
10:00 Midsomer Murders
De zaken nemen een gruwelijke wending als Circus Ferrabees naar de stad komt en voor een reeks sinistere gebeurtenissen zorgt.
«
»
10:45 Call the Midwife
De familie Turner helpt een gezin dat nog steeds kampt met de trieste gevolgen van thalidomide, Miss Higgins is betrokken bij een onverwachte bevalling en de buurt organiseert een talentenjacht.
«
»
11:35 Death in Paradise
Marcel staat perplex als een loterijwinnaar dood wordt aangetroffen, maar haar lichaam verdwijnt dan. JP heeft een weerbarstige nieuwe officier om te trainen terwijl hij zich voorbereidt op de geboorte van zijn tweeling.
«
»
12:30 Grantchester
Terwijl voor Leonard de dag van het proces is aangebroken, onderzoeken Will en Geordie een brutale overval op een geldwagen van een bank in Cambridge, die tragische gevolgen heeft voor een omstander.
«
»
13:20 Grantchester
Een studente valt tijdens een riskante protestactie op het dak van een universiteitsgebouw naar beneden en overlijdt. Will en Geordie ontdekken dat haar dood geen ongeval was, zoals aanvankelijk werd aangenomen.
«
»
14:10 Queens of Mystery
Wanneer de pas bevorderde rechercheur Mattie Stone naar haar geboortestadje Wildemarsh wordt overgeplaatst, waarschuwt haar baas haar dat de politie geen advies nodig heeft van haar drie tantes die misdaadromans schrijven.
«
»
15:05 Father Brown
Hoofdinspecteur Sullivans droom om Kembleford te verlaten, spat uiteen wanneer hij wordt gearresteerd voor het bezit van gestolen goederen. Om het leven van Mrs. Devine te redden, zal hij schuld moeten bekennen.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Jones gaat undercover op de basis van een nieuwe cultus genaamd `The Oblong Foundation'. De aanleiding hiervoor is de verdwijning van een jonge vrouw die daar een lid is.
«
»
18:00 Death in Paradise
Wanneer een makelaar tijdens de onderhandse verkoop van een paradijslijk stukje strand wordt vermoord, stelt het team een onderzoek in. Ze ontdekken dat de kopers het slachtoffer waren van oplichting.
«
»
19:00 Death in Paradise
Wanneer de vader van Naomi's beste vriendin tijdens een bruiloft op Sint-Barnabas wordt vermoord, schiet het team haar te hulp. Marlon probeert zich voor te bereiden op zijn brigadiersexamen, maar hij is helaas snel afgeleid.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Na een reeks schijnbaar willekeurige moorden installeert Murdoch een filmcamera op een straathoek in het centrum in de hoop de moordenaar vast te leggen.
«
»
21:00 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
22:00 Happy Valley
De wereld van politiecommissaris Catherine Cawood stort in elkaar wanneer de man die haar dochter tot zelfmoord heeft gedreven vrijkomt uit de gevangenis. Ondertussen verzint een verbitterde accountant een wanhopig plan.
«
»
23:00 Silent Witness
Terwijl het team zoekt naar de moordenaar, werkt Jack samen met een oude vriend uit Noord-Ierland, een onverschrokken journaliste die haar leven lang al probeert de verdachte organisatie neer te halen.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
In de nasleep van een mislukte executie heropent Murdoch de zaak van een onlangs vermoorde rechter en de zaak van een jongeman die ten onrechte voor moord is opgehangen.
«
»
01:00 London Kills
Terwijl het team de moord op een Portugese au pair onderzoekt die onlangs werd ontslagen, beginnen Vivienne en Rob stiekem een onderzoek naar David, maar hij blijft hen een stap voor.
«
»
01:45 Father Brown
Een vluchteling zoekt een veilig heenkomen in de St. Mary's kerk. Tot grote verbazing van Father Brown is de man in de biechtstoel de voor moord gezochte inspecteur Sullivan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers