TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 DCI Banks
Banks en zijn team worden opgeroepen de moord te onderzoeken van de dochter van een bekende internetondernemer.
«
»
03:05 DCI Banks
Het team denkt dat Ellies vriend iets met haar dood te maken heeft, maar dan wordt er een ander schoolmeisje vermoord.
«
»
03:50 Silent Witness
Jack wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij een auto-ongeluk heeft gehad. Terwijl Jack voor zijn leven vecht, moet het team het gif identificeren om hun vriend te redden.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Twee hockeyspelers hebben een handgemeen in de kleedkamer, waarbij een van hen een hoofdwond oploopt. De gewonde hockeyer gaat niet mee voor een biertje na de wedstrijd en wordt later dood aangetroffen met een tweede hoofdwond.
«
»
05:30 Ghosts
Mike en Alison verwelkomen hun eerste gasten in hun nieuwe B&B en zijn vastbesloten om koste wat het kost een goede recensie te krijgen. De plaaggeesten aanbidden Thomas, tot ergernis van de Kapitein.
«
»
06:00 Ghosts
Mary vertelt Julian hoe ze haar stem heeft gevonden. Thomas besluit te stoppen met zijn Alison-verslaving. Mike wordt door oude vrienden verleid met een zakelijk plan dat te mooi is om waar te zijn.
«
»
06:30 London Kills
Adrian geeft Rob de naam van iemand die meent te weten waar Sarah is, maar die persoon wordt dood aangetroffen. David en het team doen er alles aan om Sarah te vinden.
«
»
07:20 Father Brown
Een koninklijk bezoek van prinses Margaret aan Kembleford komt in gevaar wanneer een conciėrge van een school wordt vermoord. De conciėrge blijkt een mysterieus verleden te hebben.
«
»
08:05 Death in Paradise
Een rappende reggae-artiest wordt doodgeschoten tijdens een soundcheck voor een concert. Het wordt pas echt oncomfortabel voor Marlon als hij een persoonlijke link met deze misdaad ontdekt.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Het comicfestival van Carver Valley is in volle gang als het dorp wordt opgeschrikt door de moord op een ex-supermodel. Barnaby en Winter moeten de feiten van de leugens onderscheiden.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Met als enige aanknopingspunt het te schande maken van verschillende dorpelingen door een vernietigende komiek proberen Barnaby en Winter feit van fictie te onderscheiden als een supermodel wordt vermoord.
«
»
10:35 Call the Midwife
Zuster Monica Joan gaat voor advies naar een helderziende. Matthew is geschokt als hij krakers vindt in een van zijn magazijnen. Shelagh komt een van de uitdagendste bevallingen van haar carričre onder ogen.
«
»
11:30 Darby and Joan
De zoektocht naar een vermiste jongen wordt bemoeilijkt door de komst van Joans dochter Rebecca.
«
»
12:15 Death in Paradise
Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Men vraagt zich echter af of ze wel te vertrouwen is.
«
»
13:10 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
14:05 Beyond Paradise
DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha hebben Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de vacature van inspecteur bij het politiebureau van Shipton Abbott.
«
»
15:05 Father Brown
Het toneelgezelschap van Kembleford krijgt een schok te verwerken wanneer een vriend van de regisseur wordt vergiftigd. Father Brown ontdekt dat er meer drama achter de schermen plaatsvindt dan op het toneel.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Het lichamelijk overschot van een beroemde coureur wordt gevonden op een school, veertig jaar nadat hij verondersteld werd verdronken te zijn in het Lake District.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Het lichamelijk overschot van een beroemde coureur wordt gevonden op een school, veertig jaar nadat hij verondersteld werd verdronken te zijn in het Lake District.
«
»
17:55 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
19:00 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Met Kerstmis ontmoet Murdoch een man die beweert te weten wanneer misdrijven zullen plaatsvinden omdat hij met een tijdmachine de toekomst heeft bezocht. Murdoch gelooft hem niet en gaat op zoek naar een wetenschappelijke verklaring.
«
»
21:00 The Mallorca Files
Een opgepakte drugsdealer geeft Miranda en Max de tip dat een crimineel die op de lijst van meest gezochte misdadigers van Mallorca staat, weer op het eiland is om zijn stervende vader te bezoeken.
«
»
22:00 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
23:10 Scott & Bailey
Rachels ex-vriend en advocaat Nick verdedigt Georgios Stelikos, een man die terechtstaat voor verkrachting en moord. Rachel is geschokt wanneer Stelikos aan een veroordeling ontsnapt. Hannah wordt binnengebracht voor ondervraging.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Wanneer de vondst van een gemummificeerd lichaam Murdoch op het spoor brengt van een liefdesdrama, zet hem dat aan het denken over zijn relatie met Dr. Ogden.
«
»
00:50 Boiling Point
Carly laat de afwasploeg minder werken, wat een desastreuze kettingreactie in gang zet.
«
»
01:50 Ghosts
Na het verlies van hun B&B-activiteiten wil Mike met Alison hun financiėle situatie bespreken. Maar Alison is drukker met het nemen van wraak op de geesten vanwege 1 april.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers