TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Midsomer Murders
De inwoners van het dorpje Midsomer genieten van de zon op de Midsomer Regatta. Maar de rust wordt verstoord als de veteranenrace wordt onderbroken omdat er een lichaam in het water ligt.
«
»
03:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een Amerikaanse privédetective wordt gearresteerd op verdenking van moord. Frank en Lu worden de autowereld ingesleept als ze op zoek zijn naar een waardevolle auto, en daar ontmoeten ze enkele bijzondere karakters.
«
»
04:20 DCI Banks
Annie Cabbot gaat met zwangerschapsverlof. Banks krijgt de koele maar efficiënte Helen Morton als vervangster toegewezen. Samen onderzoeken ze de moord op Jennifer Lewis.
«
»
05:10 DCI Banks
De detective bezoekt zijn ouderlijk huis om het nieuws te brengen over Roy's dood als het onderzoek verandert in een dubbel-moordonderzoek.
«
»
06:00 The Chelsea Detective
Een restauranteigenares en schrijfster verdwijnt uit haar huis en wordt later dood aangetroffen. Inspecteur Arnold en het team onderzoeken de zaak.
«
»
06:45 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een wielrenner die tijdens een race stierf. Tussen Jack en Anna bloeit ondertussen iets moois op.
«
»
07:40 Death in Paradise
Jack staat voor een grote beslissing wanneer hij de moord op een man onderzoekt, die dood werd aangetroffen in een boot voor de kust van Saint Marie.
«
»
08:35 Rosemary and Thyme
Advocaat Martin Frazer en zijn vrouw Suzanne huren Rosemary en Laura in om de ommuurde tuin op hun landgoed Lyvedon Manor te restaureren. Tijdens de werkzaamheden stuiten de twee speurneuzen op verdachte zaken.
«
»
09:25 Rosemary and Thyme
Laura en Rosemary worden door hun vriendin Julia ingehuurd om een gedenktuin te ontwerpen. Julia heeft huurders in een pand dat op de tuinen uitkijkt, onder wie Laura's dochter. Maar dan wordt een andere huurder dood in de tuin gevonden.
«
»
10:15 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
11:05 Midsomer Murders
DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden wanneer blijkt dat de trainer van volbloed Bantling Boy is doodgeslagen. Wanneer er meer doden vallen, moet Barnaby haast maken met zijn onderzoek.
«
»
12:00 Midsomer Murders
DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden als blijkt dat de trainer van volbloed Bantling Boy is doodgeslagen. Wanneer er meer doden vallen, moet Barnaby haast maken met zijn onderzoek.
«
»
12:45 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
13:40 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
14:35 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde schrijver van moordmysteries, gaat Eliza op onderzoek. Ondertussen heeft de Duke problemen op zijn werk met een nieuwe hoofdinspecteur.
«
»
15:30 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»
16:30 Beyond Paradise
Een vistrawler vaart de zee op met drie broers en hun zieke stiefmoeder aan boord. Wanneer het enkele uren later terugkeert in de haven van Shipton Abbott, zijn alleen de drie vissers nog over.
«
»
17:40 Dickensian
Honoria stemt ermee in om Hawdon te laten gaan en is stomverbaasd als ze hoort dat Amelia verloofd is met Compeyson. Een ontdekking schokt de familie Barbary, en Bucket zoekt naar redenen om Fagin in de gevangenis te houden.
«
»
18:10 Dickensian
Bucket staat onder druk als het erop lijkt dat Dodger de strop verkiest in plaats van Fagin te verraden. Frances probeert de situatie te beheersen, en Compeyson biedt Arthur een deal aan die hij niet kan weigeren.
«
»
18:45 Ghosts
Mike en Alison krijgen een ongelooflijk aanbod dat al hun verwachtingen ver overtreft. Ze moeten nu een beslissing gaan nemen en de uitkomst daarvan zal hun leven voorgoed veranderen.
«
»
19:25 Ghosts
Het is bijna Kerstmis en Mike's moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House.
«
»
20:00 Harry Wild
Zoe is een kwetsbare jonge vrouw met een verslavingsverleden. Maar dan wordt Zoe ontvoerd en vervolgens komt ze bij kennis in een bos. Ze begint aan haar verstand te twijfelen en roept de hulp in van Harry en Fergus.
«
»
21:00 Truelove
Voormalig rechercheur Phil en SAS-veteraan Ken zien elkaar voor het eerst in jaren terug op de begrafenis van een vriend. Als een andere vriend de twee om hulp vraagt wanneer hij ziek wordt, vragen ze zich af of ze het ultieme offer moeten brengen.
«
»
22:00 New Blood
Rash en Stefan komen twee moordenaars op het spoor en er laait een oorlog op tussen grote farmaciebedrijven. Vervolgens gaan Rash en Stefan ondanks hun meningsverschillen samenwerken om de waarheid te achterhalen.
«
»
23:05 Smother
Gabriel bekent aan Elaine dat hij op de avond van het ongeluk in haar auto heeft gereden. Anna en Jenny doen een schokkende ontdekking over de behandeling van Grace en proberen Val te waarschuwen dat ze gevaar loopt.
«
»
00:05 Black Ops
Dom en Kay gaan naar het Riverford Residential Home waar ze zich voordoen als vrijwilligers, omdat ze vermoeden dat de Brightmarsh-bende het verzorgingshuis als dekmantel gebruikt.
«
»
00:35 Black Ops
Gewapend met informatie gaan Dom en Kay opnieuw naar Kirsty om haar om hulp te vragen. Ze krijgen een uitweg uit de bende aangeboden, maar daarvoor moeten ze wel een hoge prijs betalen.
«
»
01:05 Scott & Bailey
Rachels ex-vriend en advocaat Nick verdedigt Georgios Stelikos, een man die terechtstaat voor verkrachting en moord. Rachel is geschokt wanneer Stelikos aan een veroordeling ontsnapt. Hannah wordt binnengebracht voor ondervraging.
«
»
01:50 Scott & Bailey
Scott en Bailey doen onderzoek naar de vermissing van de echtgenoot van een oud-pornoster. De carrière van Bailey komt in gevaar als de hoofdinspecteur ontdekt dat zij vertrouwelijke informatie doorspeelde aan haar ex.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers