TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Dickensian
Buckets opsporingsvaardigheden worden in twijfel getrokken als er een ander lichaam wordt gevonden. Een nieuwe inspecteur komt de politie versterken. Hawdon ontdekt iets over Frances waar Honoria helemaal kapot van is.
«
»
03:15 Dickensian
Dramatische gebeurtenissen brengen Frances en Honoria dichter bij elkaar dan ooit. Beiden worden echter gedwongen beslissingen te nemen die hun leven voor altijd zullen veranderen.
«
»
03:40 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
04:10 Truelove
Phil en Ken zijn erg geschokt na Toms dood en proberen wanhopig hun misdaad te verbergen. Terwijl ze zich weer aanpassen aan het normale leven, ontdekt de jonge politieagente Ayesha Toms lichaam dat is aangespoeld met zijn boot.
«
»
05:00 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
06:00 Ghosts
De spanningen tussen Mike en Alison over het gastenverblijf lopen hoog op. Julian probeert te bewijzen dat hij veel onzelfzuchtiger is dan iedereen denkt. Robin heeft angstaanjagende flashbacks.
«
»
06:30 Grantchester
Will raakt betrokken bij een pijnlijk en complex familiegeschil wanneer een vader beweert dat een adoptiebureau zijn kind heeft afgepakt. Leonard krijgt ondertussen een onheilspellende brief.
«
»
07:20 Father Brown
Father Brown en Mrs. Devine zijn vereerd wanneer ze worden uitgenodigd voor een bezoek aan Hartigan Manor. Op deze plek zal een historische en zeer waardevolle klok worden onthuld.
«
»
08:10 Death in Paradise
Een podcastmaker die de verdwijning van een kind op kerstavond in 1977 onderzoekt, wordt vermoord. Selwyn wordt vervolgens met zijn verleden geconfronteerd, omdat de verdwijning de enige zaak was die hij nooit heeft kunnen oplossen.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Barnaby is allesbehalve onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
09:40 Midsomer Murders
Barnaby is niet erg onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.
«
»
10:30 Call the Midwife
Het is een zwarte dag in de geschiedenis van Nonnatus House nadat een tragisch incident heeft plaatsgevonden in het hart van Poplar. De gemeenschap komt samen, en het team moet persoonlijk lijden overwinnen om de slachtoffers te helpen.
«
»
11:25 Death in Paradise
Het team staat voor een raadsel wanneer een archeoloog tijdens een opgraving wordt vergiftigd zonder dat er bewijs is om aan te tonen hoe dit is gebeurd. Ondertussen bedenkt Neville een krabgerecht voor een jaarlijkse kookwedstrijd.
«
»
12:15 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
13:15 The Coroner
Als een tiener dood gevonden wordt aan de voet van een toren, denkt de detective die op de zaak gezet is dat het om een tragische zelfmoord gaat. Jane vermoedt echter dat er meer aan de hand is, en ze gaat op onderzoek uit.
«
»
14:05 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
15:05 Father Brown
Kembleford maakt kennis met rock-'n-roll wanneer een groep motorrijders het dorp op zijn kop zet.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Een jonge vrouw wordt verdronken in een badkuip teruggevonden. Ze draagt een trouwjurk. Na dit incident komen er in Great Worthy nog een aantal moorden voor.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de mysterieuze dood van een astronoom, die tijdens een zeldzame planetaire gebeurtenis van een hoge klif is gevallen. Ondertussen koestert Neville romantische gevoelens.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de plaats delict van de moord op een veteraan die is aangevallen met een zwaard. Tijdens het onderzoek valt de verdenking al snel op een vriend en mede-soldaat van het slachtoffer: Winston Churchill.
«
»
21:00 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»
22:10 Harry Wild
Wanneer iemand uit Orla's verleden van moord wordt beschuldigd, moet Orla met tegenzin Harry om hulp vragen. Ondertussen wordt de ex van Orla achtervolgd door een Spaanse huurmoordenaar met een kruisboog.
«
»
23:05 Silent Witness
Een schokkend incident op een straat haalt allerlei nare herinneringen op bij Jack. Nieuw forensisch bewijs suggereert dat een Noord-Ierse terreurgroep betrokken is.
«
»
00:10 DCI Banks
Banks en zijn team worden opgeroepen de moord te onderzoeken van de dochter van een bekende internetondernemer.
«
»
01:00 DCI Banks
Het team denkt dat Ellies vriend iets met haar dood te maken heeft, maar dan wordt er een ander schoolmeisje vermoord.
«
»
01:45 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers