TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Scott & Bailey
Jeremy Leach, een beruchte seriemoordenaar, claimt dat hij dertien jaar geleden ten onrechte veroordeeld werd. Een nieuwe moordzaak vertoont opvallende gelijkenissen met de manier waarop Leach destijds vier vrouwen verkracht en vermoord zou hebben.
«
»
03:10 Darby and Joan
Wanneer Jack het verzoek krijgt om een jonge atlete die verwikkeld is in een dopingschandaal te helpen, wordt hij geconfronteerd met fouten uit zijn verleden.
«
»
03:55 Silent Witness
Tijdens het onderzoek naar een verdacht sterfgeval in een gevangenis spitst Nikki haar aandacht toe op de celgenoot van het slachtoffer, een gevaarlijke crimineel die in het verleden al eens haar pad heeft gekruist.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Met Kerstmis ontmoet Murdoch een man die beweert te weten wanneer misdrijven zullen plaatsvinden omdat hij met een tijdmachine de toekomst heeft bezocht. Murdoch gelooft hem niet en gaat op zoek naar een wetenschappelijke verklaring.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Als de beste wielrenner van Mallorca, Esteban Domenech, tijdens een trainingssessie verdwijnt, maken Miranda en Max gebruik van Ines' afwezigheid om een onderzoek in te stellen.
«
»
06:45 Grantchester
Op vakantiepark Merries is niet alles zo onbezorgd en vrolijk als het lijkt. Als er een dode valt, komen Geordie en Will in actie. Leonard vindt het moeilijk dat hij zijn relatie geheim moet houden.
«
»
07:35 Father Brown
Het toneelgezelschap van Kembleford krijgt een schok te verwerken wanneer een vriend van de regisseur wordt vergiftigd. Father Brown ontdekt dat er meer drama achter de schermen plaatsvindt dan op het toneel.
«
»
08:25 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
09:20 Midsomer Murders
Barnaby herleeft zijn oude sportglorie als hij en Winter na een sterfgeval op de plaatselijke rugbyclub in een wirwar van spelers, oude wraakgevoelens en nieuwe romances terechtkomen.
«
»
10:05 Midsomer Murders
DCI Barnaby en DS Winter vragen zich af of de moord op een man die dood wordt aangetroffen in een brouwerijvat echt verband houdt met de ooit vervloekte Abbey.
«
»
10:55 Call the Midwife
Een onvoorziene gebeurtenis in Poplar vormt een grote bedreiging voor Nonnatus House. Deze keer zijn het echter niet de stenen die in gevaar zijn, maar de mensen zelf. Zuster Frances neemt de leiding over een gedreven jonge tienermoeder.
«
»
11:50 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Lang begraven geheimen worden blootgelegd als Frank en Lu een gemeenschap van volkstuinhouders te hulp schieten die met ontruiming wordt bedreigd.
«
»
12:35 Death in Paradise
Een presentatrice wordt gewurgd in haar zwembad aangetroffen. Neville is er zeker van dat haar populaire co-host schuldig is. Ondertussen verwelkomt het team een oude collega weer.
«
»
13:30 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek als de nieuwe cricketcaptain van Kembleford wordt beschuldigd van moord. Hij hoopt de onschuld van de man te kunnen bewijzen.
«
»
14:15 Father Brown
In het Upcott Seminary wordt een student dood aangetroffen. Het lijkt om een zelfmoord te gaan, maar Father Brown is ervan overtuigd dat hij vermoord is. Samen met Sid gaat hij op onderzoek uit.
«
»
15:10 Father Brown
Father Brown en Mrs. Devine zijn vereerd wanneer ze worden uitgenodigd voor een bezoek aan Hartigan Manor. Op deze plek zal een historische en zeer waardevolle klok worden onthuld.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Als een inspecteur van de sociale dienst dood in de rivier gevonden wordt, onderzoekt Barnaby de zaak. Hij heeft al snel een aantal verdachten, die allemaal een aanvaring met de man gehad hebben.
«
»
18:00 Death in Paradise
Een podcastmaker die de verdwijning van een kind op kerstavond in 1977 onderzoekt, wordt vermoord. Selwyn wordt vervolgens met zijn verleden geconfronteerd, omdat de verdwijning de enige zaak was die hij nooit heeft kunnen oplossen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Wanneer opnames van de nacht van de moord op de podcastmaker boven water komen, wordt het team geconfronteerd met de huiveringwekkende vraag of er bovennatuurlijke krachten in het spel zijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Vliegtuigen zijn nog steeds hoogst ongebruikelijk, dus Murdoch is dolblij als hij een van de nieuwerwetse toestellen boven zijn hoofd ziet vliegen. Maar zijn opwinding slaat al snel om in een schok als de machine plotseling voor zijn ogen neerstort.
«
»
21:00 Harry Wild
Wanneer iemand uit Orla's verleden van moord wordt beschuldigd, moet Orla met tegenzin Harry om hulp vragen. Ondertussen wordt de ex van Orla achtervolgd door een Spaanse huurmoordenaar met een kruisboog.
«
»
21:55 The Chelsea Detective
Een charmante jonge eigenaar van een bezorgdienst voor groente en fruit wordt neergestoken in zijn woning. Tijdens het onderzoek komt naar voren dat zijn bedrijf niet zo onschuldig was als het leek.
«
»
22:50 The Chelsea Detective
Kai had bij dealer Frank ingebroken om zijn drugs te stelen en ze naar Frank te brengen.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Wanneer twee erfgenamen van de familie Beaton onder onverklaarbare omstandigheden overlijden, is Murdoch vastbesloten te bewijzen dat het niet spookt op het landgoed van de familie.
«
»
00:40 Devil's Peak
Christine bedenkt een plan om te ontsnappen, maar ontdekt dan bij thuiskomst dat haar dochter is ontvoerd. Ondertussen grijpt Benny de kans aan om het verhaal van Christine in het nieuws te brengen.
«
»
01:35 Dickensian
Op het oudejaarsfeest van Havisham is Amelia dolblij om haar broer te zien, maar de komst van een ongenode gast verontrust haar. Frances hernieuwt een vriendschap, maar hoopt op meer.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers