TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
De stad gonst van opwinding in de aanloop naar de prestigieuze hondenshow van de kennelclub van Melbourne, maar wanneer een hondenverzorger dood wordt aangetroffen, dreigt er een schandaal.
«
»
02:15 DCI Banks
Annie is terug van zwangerschapsverlof. Ze kan direct aan de slag wanneer de tiener Kyle Heath verdwenen blijkt te zijn. Zijn alleenstaande moeder Katy heeft hem meegegeven aan een man en een vrouw die zich voordeden als maatschappelijk werkers.
«
»
03:00 DCI Banks
Banks en zijn team hebben nu met een moordzaak te maken als het lichaam dat op de hei is gevonden dat van de elfjarige Andre Petri blijkt te zijn.
«
»
03:45 Silent Witness
Nikki, Jack en Adam worden ingeschakeld om de moord op een chirurg in een ziekenhuis te onderzoeken. DNA-sporen leiden naar een patiënt die echter op het moment van de moord onder narcose was.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch jacht maakt op een bende moorddadige, gewapende overvallers, is zijn hoofdverdachte een man die beweert Sherlock Holmes te zijn.
«
»
05:25 Ghosts
Door een persoonlijk kerstgeschenk van Alison begint Pat aan zijn eigen identiteit te twijfelen. De geesten willen Alison verrassen met een kerstcadeau, en eerste kerstdag verloopt voor Mike en Alison anders dan gepland.
«
»
06:00 Ghosts
Na het verlies van hun B&B-activiteiten wil Mike met Alison hun financiële situatie bespreken. Maar Alison is drukker met het nemen van wraak op de geesten vanwege 1 april.
«
»
06:30 Grantchester
Terwijl voor Leonard de dag van het proces is aangebroken, onderzoeken Will en Geordie een brutale overval op een geldwagen van een bank in Cambridge, die tragische gevolgen heeft voor een omstander.
«
»
07:20 Father Brown
Het is december en Father Brown, mevrouw McCarthy en Bunty krijgen bezoek van een oude vriend. Maar Kerstmis in Kembleford wordt al snel verstoord door de ontdekking van een lichaam in het bos.
«
»
08:05 Death in Paradise
Het team onderzoekt een preppersgemeenschap nadat een van de preppers in een afgesloten bunker is vergiftigd. Ondertussen heeft Neville een avontuurlijke date met Sophie, die op het punt staat het eiland te verlaten.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Makelaar Alexander Beauvoisin wordt voor een menigte vermoord bij de onthulling van een nieuwe poppenhuiscollectie in het Midsomer Museum van de familie.
«
»
09:50 Midsomer Murders
De werelden van miniatuurpoppenhuizen en echte huizen komen in botsing wanneer de succesvolle makelaar Alexander Beauvoisin voor een menigte wordt vermoord bij de onthulling van een nieuwe poppenhuiscollectie in het Midsomer Museum van de familie.
«
»
10:35 Call the Midwife
April 1968. Raciale spanningen werpen een schaduw over Poplar. Ondertussen begeleidt Nancy een vrouw die niet lang meer te leven heeft en verwelkomt Nonnatus House een nieuwe non.
«
»
11:30 Darby and Joan
Door de terugkeer van een bekende van haar reizen kan Joan de waarheid over haar man achterhalen.
«
»
12:15 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
13:10 Beyond Paradise
Een vistrawler vaart de zee op met drie broers en hun zieke stiefmoeder aan boord. Wanneer het enkele uren later terugkeert in de haven van Shipton Abbott, zijn alleen de drie vissers nog over.
«
»
14:00 Beyond Paradise
Wanneer een priester van een katholieke kostschool plotseling verdwijnt, ontdekken Humphrey en Esther dat zijn zaak griezelige gelijkenissen vertoont met een plaatselijke mythe. De directrice van de school wil niet meewerken aan het onderzoek.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Een rechercheur is vermoord en een Chinese man genaamd Fong Choy wordt als dader aangemerkt.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
18:00 Death in Paradise
Na de arrestatie van Neville voor de moord op professor Cartwright moet het team bewijzen dat hij onschuldig is. Inspecteur Karen Flitcroft van Interne Zaken neemt het onderzoek over.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op de echtgenoot van een bekende calypsozangeres. Ondertussen worstelt Neville met de bekentenis van Sophie. Hij vraagt zich af of hij nog wel een toekomst heeft op Saint Marie.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch een moord onderzoekt, maakt hij gebruik van onthullend recherchewerk.
«
»
21:00 The Mallorca Files
Terwijl Max en Miranda onderzoek doen naar een aantal diefstallen in het huis van een legendarische muziekproducent en reality-tv-ster, worden ze opeens hoofdrolspelers in een dodelijke show.
«
»
22:00 Beyond Paradise
Op het open terrein van Abbott Moor stuit een wandelaar op de ijzingwekkende aanblik van een vrouw met een pijl door haar schouder. Het slachtoffer, Niamh Kirby, heeft haar aanvaller niet gezien en er is geen spoor van hun aanwezigheid.
«
»
23:10 Scott & Bailey
Scott en Bailey doen onderzoek naar de vermissing van de echtgenoot van een oud-pornoster. De carrière van Bailey komt in gevaar als de hoofdinspecteur ontdekt dat zij vertrouwelijke informatie doorspeelde aan haar ex.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
De excentrieke uitvinder Nikola Tesla waarschuwt Murdoch voor zijn onderzoek nadat een lijk is aangetroffen dat van binnenuit is gekookt en Dr. Ogden overweegt een baan in Buffalo.
«
»
00:55 Boiling Point
Point North verzorgt voor het eerst een bruiloft en het team gaat een avond stappen om het te vieren. Carly krijgt belangrijk nieuws over de toekomst van het restaurant.
«
»
01:55 Ghosts
Mike maakt zich steeds meer zorgen over de toekomst. Het stel denkt erover een stuk land te verkopen, tot grote woede van Lady Button. Misschien worden de gedichten van Thomas eindelijk gepubliceerd.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers