TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 The Block NZ: On Point
Wanneer de keukens en eetkamers worden onthuld, wordt het moeilijk voor één team.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Ja, Chef!
Alweer een tegenslag voor de horeca. Eind juli wordt in Antwerpen een avondklok ingevoerd. Voor Filip een zware tegenvaller want hij ziet zijn reservaties kelderen en Thijs moet alles op de kast halen om zijn klanten op tijd bediend te krijgen.
«
»
08:05 De Eregast
Peppe, Dominique en Jeroen zitten op hete kolen want ze ontvangen vandaag een culinaire vrouw in hun midden. Sepideh Sedaghatnia: wijnsommelier en eigenares van haar eigen gastrobar. Zij krijgt vandaag drie heerlijke gangen voorgeschoteld.
«
»
08:55 Extreme Makeover: Home Edition
Het Extreme Team gaat naar Iowa om de familie Marshall-Spreier te ontmoeten, die als vluchtelingen leven sinds hun huis werd verwoest.
«
»
09:45 The Block NZ
De teams onthullen hun kinderkamers, en de game changer-uitdaging zet één team in een goede positie. De ambitie van een ander team kan hen wel eens parten gaan spelen.
«
»
11:00 Love It or List It
Carla vindt dat hun huis te klein is geworden na de geboorte van hun dochter, maar Josmell is gek op hun fijne huisje en denkt dat het nog steeds wel geschikt is om er met z'n allen te leven.
«
»
11:50 Dr. Phil
Onlangs werden Joodse gemeenschapscentra in heel Detroit en synagogen in New Jersey geëvacueerd vanwege bommeldingen, en in Sacramento werd het bord voor een synagoge in brand gestoken en ontheiligd met hakenkruizen.
«
»
12:35 Love Island
De liefdesdriehoek van Joe, Lucie en Tommy zet zich voort en een nieuw meisje betreedt de villa. Joe zit met Amber, Yewande, Michael en Sherif toe te kijken hoe Tommy en Lucie terugkeren van hun balkongesprek.
«
»
13:25 Bake Off Vlaanderen
Het thema van de vijfde aflevering is Zen en presentator Wim Opbrouck doet er alles aan om zijn bakkers tot rust te brengen. In de technische proef worden de bakkers weer één met de natuur.
«
»
14:25 Bake Off Vlaanderen
In week zes wordt het honderdjarige bestaan van juryleden Herman & Regula gevierd. Hergula wordt 100 en dat gaat gepaard met veel toeters en bellen maar ook met drie heerlijke baksels die helemaal in het teken staan van de jury.
«
»
15:30 The Block NZ
De teams beginnen aan hun drukste week tot nu toe, maar terwijl ze zich haasten met hun verbouwingen, wordt de cast in beslag genomen door nieuws uit de buitenwereld.
«
»
16:25 Obsessive Compulsive Cleaners
Dann, een 23-jarige gemeenteraadslid uit Nottingham, helpt Charlotte en Dom, die hun flat al een jaar niet hebben schoongemaakt. Angela uit Nottingham ontmoet Lorraine uit Scarborough, die haar keuken al twee jaar niet heeft schoongemaakt.
«
»
17:25 Dr. Phil
James en Misty zeggen dat ze een federale discriminatiezaak hebben aangespannen waarin staat dat een lokale makelaar hun voornemen om appartementen te kopen heeft afgewezen op basis van hun ras.
«
»
18:05 Masterchef USA
De chef-koks gaan de klassieke teamuitdaging aan. Ze krijgen 75 minuten de tijd om beurtelings een heerlijke driegangenmaaltijd te bereiden. Communicatie is de sleutel om ervoor te zorgen dat ze bij elke stap op dezelfde golflengte zitten.
«
»
18:50 Love It or List It
Marty en Shannon wonen al een hele tijd in een boerderij en hebben er veel herinneringen opgebouwd. Ze staan voor de keuze of ze hun boerderij willen renoveren of dat ze intrekken in een nieuwe familiewoning.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Op het Chateau gaat Martien de strijd aan tegen loslatend-zelfklevend-tape. Met de nodige lijm en doorzettingsvermogen moet de behangstrip toch blijven zitten.
«
»
20:35 Project Bakeover
Tanya, een bruidstaartontwerper uit Kelowna, raakt overweldigd door de extra uitdagingen van het runnen van een bakkerijcafé. Het kost geld en vraagt te veel van haar tijd. Ze heeft Steve nodig die haar laat zien hoe ze haar omzet kan verhogen.
«
»
21:30 Project Bakeover
De autodidactische Felicia heeft haar succesvolle cakebedrijf vanuit huis uitgebreid tot een volledige bakkerij in Toronto, maar de klanten komen maar niet. Ze heeft Steve's hulp nodig om professionele bakvaardigheden te verwerven.
«
»
22:30 The Real Housewives of Amsterdam
Na een langdurige vriendschap tussen Kimmylien en Maria is hun liefde voor elkaar bekoeld, maar de paden van de twee dames blijven elkaar kruisen, ook binnen deze groep. Susanna heeft een groot evenement waar ze al een jaar aan werkt.
«
»
23:30 Love Island
De resultaten van de publieksstemmen worden onthuld als Tommy zich bij Molly-Mae voegt in de hottub. Het is duidelijk dat er een connectie tussen de twee zou kunnen zijn.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers