TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:30 Journaallus
Herhalingen van het journaal.
«
»
06:00 Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
De ochtendshow van Radio2, live vanuit de studio. Peter Van de Veire en Kim Van Oncen maken de luisteraar elke weekdag wakker, met veel humor, nieuws dat niet gemist mag worden en boeiende verhalen uit de buurt.
«
»
09:00 Radio2 op VRT 1: WinWin
Consumentenprogramma dat de hulp inschakelt van luisteraars en kijkers op zoek naar de ultieme tips voor de 'WinWin van de week'. Er wordt ook aangeklopt bij experten en wekelijks worden de ultieme tips gedeeld met iedereen.
«
»
10:00 radio2 op VRT 1: ann&daan
Een rechtstreekse blik op de Radio2-studio tijdens de ochtendshow van Ann Reymen en Daan Masset.
«
»
11:00 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
12:15 Dagelijkse kost
Eenvoud troef in Schotland! Daarom is dit eenvoudige gerecht van gebakken gehakt, erwtjes en gekookte aardappelen niet weg te denken. In de Schotse keuken is dit échte dagelijkse kost!
«
»
12:30 Blokken
Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz met lastige vragen over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. Het spel bestaat uit drie rondes en een finale.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Iedereen Beroemd
Elke dag bezoekt de cameraploeg een Vlaamse gemeente om daar de dagelijkse actualiteit op beeld vast te leggen. De dagbeelden vormen de rode draad.
«
»
13:55 Thuis
Joren en Stan hebben afgesproken in Bar Madam onder de ogen van Sam. Thilly weet niet goed hoe ze zich moet gedragen. Ondertussen neemt Nancy contact op met Tom en zet hem vervolgens onder druk. En Eddy moet plotseling heel snel naar huis.
«
»
14:25 Clips
Clips.
«
»
14:30 Gino's Italian Express
Met een supersnelle trein trekt Gino naar het majestueuze Gardameer om een regattawedstrijd bij te wonen. Voor hij opnieuw de trein neemt, maakt hij een stevige worst-en-bonenstoofpotje klaar. In Bolzano, met z'n vele Duitstalige inwoners.
«
»
14:55 Inside Taronga Zoo
De kleinste helden van de zoo, de insecten, worden geëerd. Wanneer er een familieruzie bij de capibara's ontstaat, heeft dierenarts Kimberly een plan. Ten slotte krijgt een kikker een tweede kans, en nemen we afscheid van een neushoornleguaan.
«
»
15:25 Red Rock
Paudge voelt zich in het nauw gedreven en staat op het punt een dubieuze deal te sluiten. Sean en Adrijan krijgen te maken met een man die zijn onfatsoenlijke gedrag toeschrijft aan de krachten van een hypnotiseur.
«
»
16:10 Monkey world
De wolaap is een van de meest aimabele primaten ter wereld. De verzorgers van Monkey World doen er steevast alles aan om zo goed mogelijk voor deze bedreigde diersoort te zorgen. Ontmoet de prachtige kleurrijke figuren die hun harten hebben veroverd.
«
»
16:55 Heterdaad
Achter het parlement wordt in volle straat een aanslag gepleegd waarbij een dode valt. De BOB-ploeg is zeer snel ter plaatse en in een vuurgevecht wordt de dader neergeschoten. Op eerste gezicht een dossier dat snel kan gesloten worden.
«
»
17:55 Schermtijd
Nepnieuws en desinformatie. Het is overal. Misleidende berichten die je binnenkrijgt via TikTok of Snapchat zijn vaak sensationeel, en dus populair om te bekijken en door te sturen. Het wordt steeds moeilijker om te weten wat écht is en wat niet.
«
»
18:04 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:06 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Bij Schotland hoort lamsvlees. Jeroen maakt er een hartige taart van op basis van een vetdeeg. Voor wat extra punch wordt de stoofpot bereid met raapjes, haggis en 'porter', een stevig Schots bier.
«
»
18:30 Blokken
Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz met lastige vragen over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. Het spel bestaat uit drie rondes en een finale.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:45 Iedereen Beroemd
Elke dag bezoekt de cameraploeg een Vlaamse gemeente om daar de dagelijkse actualiteit op beeld vast te leggen. De dagbeelden vormen de rode draad.
«
»
20:10 Het weer
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:15 Thuis
Christine beseft dat ze te ver is gegaan en excuseert zich; daarna zoekt ze Thilly op en breekt ze helemaal. Karin spreekt Bob aan over zijn probleem. Rosa wil verandering brengen in de conditie van Frank. Waldek wil van Adil weten wat zijn plan is.
«
»
20:45 Gewoon buitengewoon
Dylan en Mandy leren omgaan met hun frustraties. Er is een reünie tussen Jason en zijn oude klas, terwijl Thibaut vaarwel zegt aan de Inspriant aan zee tijdens een zomerse barbecue.
«
»
21:35 Pano
Duidingsmagazine met indringende reportages over de grote thema's van deze tijd. Een gedreven team van reporters diept de beste nieuwsverhalen uit en zoekt het antwoord op actuele vragen.
«
»
22:15 De dag van vandaag
Dagelijkse quiz waarin Bart Cannaerts elke avond drie bekende Vlamingen het vuur aan de schenen legt over de kleine en grote actualiteit van de dag.
«
»
23:00 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
23:25 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
23:30 De Droomfabriek
Liveprogramma waarin Bart Peeters en Gloria Monserez de meest uiteenlopende dromen vervullen.
«
»
00:46 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
00:47 Euromillions
De trekkingen van het EuroMillions-spel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers