TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er wordt een zandtekening gemaakt van een dolfijn, er is een ondeugende chameleon die met kersen speelt en boekenmeisje maakt een klimrek.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee is verdrietig als hij zijn paraplu niet buiten kan gebruiken in de regen.
«
»
06:15 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
06:25 Ollie
Wanneer Ollie verstrikt raakt in het touw van zijn vlieger, ontdekt hij dat alleen kalmte hem kan redden.
«
»
06:30 Meneer Papier
Poes wil met Meneer Papier gaan wandelen. Buiten is er heel veel gras, maar meneer Papier vindt het te kaal. Hij knipt een boom, struiken, een beekje en een standbeeld. Het wandelen maakt ze moe.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren zijn het niet eens over het gerecht dat ze willen koken. Nico wil roerei met champignons, terwijl Mika pannenkoekjes met aardbeien wil. Ze krijgen ruzie en besluiten te maken wat ze zelf willen.
«
»
06:40 Vos en Haas
Vos en Haas organiseren een nepfeest waar heerlijke taart wordt geserveerd. Jacco wendt zijn ogen niet van de taart af, maar wil hem meteen opeten. De oproep komt echter niet aanwaaien tenzij Jacco weet hoe hij zich moet gedragen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Op het strand stuiten Simon en Gaspard op een krab. Ze willen hem aan opa laten zien, maar de krab is gewoon te snel en hij weet te ontsnappen. Nu moet Simon een plan bedenken.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Emma's hond Bassa is altijd vrolijk, maar vandaag ziet Bassa eruit als een echte clown. Dat herinnert Casper en Emma eraan dat het morgen carnaval is en dat ze daar een kostuum voor nodig hebben. Ze laten hun fantasie in de vrije loop.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson stinkt en Marie vindt het hoog tijd dat hij weer eens in bad gaat. Dan kan ze hem eens goed schoon schrobben. Maar wat Marie ook probeert, Samson wil niet in bad. Hij stinkt nog liever.
«
»
07:30 Kleine dingen
Een mysterieus rond voorwerp zweeft naar de Ukkepukkies. Roze en Groen gaan het nader bekijken en ontdekken dat het niet alleen een grappig geluid maakt, maar ook ongelooflijk licht en zwevend is.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Als een draak op is en geen vlammen meer spuwt, moet deze opnieuw aangestoken worden.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
08:10 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
08:25 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wil een dutje doen, maar hij vindt maar niet het ideale kussen. Hij besluit het kussen te testen dat de Lemmings gebruiken als springmat.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings doen klittenband over hun lichaam en gooien zichzelf op de deurmat. Grizzy was een dutje aan het doen, maar wordt snel wakker door het onaangename geluid.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Blauw vindt een panfluit gemaakt uit papieren rietjes en speelt er een mooi liedje mee.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten een vriendenstam die alles oplost met hun knuppels. Beiden zullen de stam moeten laten zien dat er andere manieren zijn om hun problemen op te lossen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De speldag op het kratereiland staat voor de deur, maar over de treinrit daarheen vinden al discussies plaats. Er wordt besloten dat Jonathan de Games Master wordt, omdat hij een behoorlijk goede selectie games heeft bedacht.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
09:25 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
09:35 De Smurfen
Op Halloween wordt een Smurf in een monster veranderd, waarna hij per ongeluk grote schade aanricht in het dorp.
«
»
09:50 Interstellar Ella
Slippy neemt iedereen mee op een spectaculaire sterrenbeeldensafari met zijn ruimtefonkelaar.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Ella en mama hebben een speciale dag samen. Maar pap heeft een spoedklusje, dus Tilly moet met Ella en mama mee. Daar is Ella niet blij mee. Maar dan komt Tilly in gevaar.
«
»
10:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Een mysterieuze dief raast door Lutetia, maar de Romeinen brengen telkens de gestolen buit terug.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
De Romeinen besproeien de straten van Lutetia met een typisch Romeinse lavendelgeur. Terwijl hij ze probeert te stoppen, wordt Idefix' reukzin ontnomen. Hij probeert genezen te worden door Voldenuix.
«
»
10:40 Berry Bees
Een leuk robotspeeltje maakt mini pizza's binnen een paar minuten, en wordt alsmaar populairder. Ness wil er ook een en Bobby heeft eentje ontmanteld om te bekijken. Mevrouw Berry denkt dat er iets gevaarlijk schuilt in dit onschuldige speeltje.
«
»
10:50 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette ontmoeten een groep bergbeklimmers aan de voet van berg Shiverest. Ze horen een ongelooflijk verhaal: er is een yeti gespot op de berg. De meiden gaan op onderzoek uit.
«
»
11:05 Squish
Pods constante behoefte om te stoppen en zich schoon te maken zorgt ervoor dat zijn vrienden te laat komen voor evenementen. Squish en Peggy proberen hem van zijn hygiëne-obsessie te genezen.
«
»
11:15 Squish
Squish neemt Peggy's hoofdrol in het schooltoneelstuk op zich. Dit is omdat hij zich fysiek in de vorm van een ster kan veranderen, niet vanwege zijn acteerkwaliteiten.
«
»
11:30 Galactic Agency
K doet mee aan de Beste Kok in het Universum wedstrijd, maar mist zelfvertrouwen. Dany, een prins van de ovens, zou een goede partner kunnen zijn, maar de oven maakt de chef niet en in tegenstelling tot K, twijfelt Dany nooit aan zichzelf.
«
»
11:40 Galactic Agency
Fency belt het Galactisch Agentschap om de Cleospace robolide die hij heeft beschadigd te repareren. Dany laat echter regelmatig de magnetron met zijn staart struikelen, waardoor alle elektronische apparaten om hem heen worden verstoord.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De berin is haar favoriete bloem kwijtgeraakt onder een zware rots. Grizzy kan deze niet optillen en dus besluit hij hard te gaan trainen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
«
»
12:15 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari moeten in een ruïne, een waar doolhof, drie stenen tegels in een muur klikken. Om die tegels te bemachtigen moeten ze raadsels oplossen. Blinde, monsterlijke bewakers die op geluid afkomen, bewaken en verdedigen de ruïne.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou vindt het erg voor Marc dat hij nooit een award wint, en besluit zelf een awardshow in mekaar te steken om Marc zo in de bloemetjes te zetten. Andy en Bobbi maken samen een filmpje over Commissaris Dex & Lex als eerbetoon aan Marc.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings proberen een vleermuis te vangen om daar rodeo mee te spelen, maar storen daarmee Grizzy die ook een spel speelt.
«
»
13:25 Squish
Squish schrijft zich in voor Peggy's liefdadigheidsrace en denkt dat hij maar 27 millimeter lang is. Het is eigenlijk 27.000 millimeter. Pod probeert te voorkomen dat Squish de race finisht.
«
»
13:40 Berry Bees
Er is een nieuw mobiel videospel dat Dreamland heet. De spelers van Dreamland lijken zich niet meer los te kunnen wrikken van het scherm. Het is alsof ze vast zitten in het spel. De Berry Bees gaan het spel ook uitproberen.
«
»
13:50 Grizzy & the Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Quadratus wil een controle uitvoeren op alle Gallische winkels in Lutetia. Vervolgens wil hij ze een slechte beoordeling geven en ze dan geleidelijk vervangen door Romeinse winkels. Deze keer brengt Turbine de reddende genade.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Ella's beste vriendinnetje van de aarde komt langs. Ella is een beetje jaloers en komt per ongeluk in de trekkracht van Jupiter terecht.
«
»
14:20 Prinsessia
Iris gelooft dat haar tuinkabouter haar wensen laat uitkomen, maar dat is niet zo. Madeliefje heeft medelijden met haar en besluit haar te helpen, samen met Basiel. Wanneer iedereen wensen begint te doen, moeten Madelief en Basiel stoppen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Bollie noemt Mush-Mush, Lilit en Chep avonturiers, omdat ze altijd wel iets meemaken. Dat klinkt hun wel goed in de oren, en ze besluiten dat Bollie ook een avonturier moet worden. Het is niet makkelijk, maar ze besluiten met hem te gaan varen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
De Grote Zwamdini gaat optreden, maar Amanita heeft te snel door hoe de trucs werken, tot grote frustratie van Mush-Mush. Truf bedenkt een plan om de twee weer bij elkaar te krijgen, maar het loopt niet helemaal zoals gepland.
«
»
14:55 Mega Mindy
De commissaris moet op een crimineel passen die erom bekend staat veel te ontsnappen. Dat zal hij ook nu weer proberen! Ondertussen werkt opa aan een superbemestingsmiddel.
«
»
15:20 Molang
Molang, Piu Piu en enkele vrienden werken op een bouwplaats, maar het werk is vermoeiend voor de kleine Piu Piu. Een ingenieur biedt hem een robotharnas aan dat hem de kracht geeft om sneller te werken.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie verneemt dat Samson met Florentine gaat ravotten, is Marie verbaasd. Als Marie aan Samson vertelt dat hij wel eens vuil zou kunnen worden en dan in bad moet, heeft Samson helemaal geen zin meer.
«
»
15:30 Kleine dingen
De Ukkepukkies zijn omringd door een grote janboel en ruimen deze gezamenlijk op.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Het jaar is 52 voor Christus. Heel Lutetia is bezet door de Romeinen. Alleen het huis van Camulogenes is vrij. Deze is gebarricadeerd en veroordeeld door de indringer, want het wordt bezet door de onverzettelijken, geleid door Idefix.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Ter gelegenheid van het feest van de salsaparilla gaan de koksjongens van Chef Kok, Brilsmurf en Domme Smurf plukken in het bos.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben de mobiel van de boswachter te pakken en testen elke app die erop staat. Grizzy gebruikt de GPS om de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar hij wat chocolade kan kopen.
«
»
16:35 Rox
In de luchthaven worden diamanten gesmokkeld in een koffer. De kolonel schakelt team Rox in, omdat de politie dit niet mag onderzoeken: het gaat namelijk over een diplomatieke koffer.
«
»
17:00 De Faker
Sander probeert te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Cnudde. Deze gezellige familie met opa uit Sint-Pieters-Leeuw gaat het Sander niet gemakkelijk maken. Gloria en Sarah kijken vanuit de Fakerbus mee met de zoektocht van Sander.
«
»
17:20 3Hz
De vrienden breken in in het ondergrondse laboratorium. Daar ontdekken ze wat Luca en Jolien verbergen: een superkrachtige, levensgevaarlijke magneet. Via de walkman hoort Felix bovendien dat Noor in de toekomst zal heulen met de vijand.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een 3D-printer die van alles een kleinere versie kan printen. Grizzy wil de hut volstoppen met beeldjes, maar moet eerst van de Lemmings af zien te komen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Emile vergeet Paloma een gelukkige verjaardag te wensen en probeert het goed te maken.
«
»
18:10 Nachtwacht
De jeugdvriend van Helena en zijn man hebben een huis in Schemermeer gekocht. Helena, Sacha en onze helden besluiten om te helpen met opknappen. Al snel krijgen ze het gevoel dat ze niet alleen zijn in het huis, en er gebeuren rare dingen.
«
»
18:35 De Hoppers
Wanneer Dezeure meester Frans alweer opzadelt met superveel taken, vinden Daria en Esra dat Dezeure misbruik maakt van de goedheid van Frans. Ze willen hem leren hoe hij 'nee' kan zeggen tegen Dezeure.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een poort naar een andere, maar identieke wereld. De hut is er, maar er is ook een chocolademuseum.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny is overweldigd door alle wiskunde-oefeningen die meneer Terreur voor haar heeft achtergelaten en stelt zich al voor dat ze een jaar over moet doen. Charles wil haar helpen, maar bedriegen lijkt de slechtste oplossing.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Bij deze tweede proef moeten alle deelnemers geblinddoekt twintig meter vooruit stappen. Wie het verst van de blauwe twintig-meterlijn eindigt valt af en moet de wedstrijd verlaten.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers