TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 The Coroner
Als een lichaam aanspoelt aan de kust, is Jane er zeker van dat dit een moord is. Davey is het daar echter niet mee eens. Beiden proberen het ongelijk van de ander te bewijzen.
«
»
01:45 Death in Paradise
Het team wordt in verwarring gebracht wanneer een toerist wordt neergestoken terwijl hij in zijn eentje een verdieping naar beneden reist in een hotellift. Het blijkt dat het slachtoffer ziek was en naar St Marie komen stond op haar bucketlist.
«
»
02:45 The Madame Blanc Mysteries
Een oudere vrouw is ervan overtuigd dat een kostbare schat haar kan helpen bij het opsporen van haar vermiste broer, die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de nazi's werd ontvoerd. Jean roept de hulp van Dom in om broer en zus te herenigen.
«
»
03:30 Silent Witness
Nikki helpt Becky bij het verwerken van haar persoonlijke trauma. Jack vreest dat Clarissa het Lyell Centre zal verlaten.
«
»
04:25 Murdoch Mysteries
Na de diefstal van een Rembrandt doet Murdoch onderzoek in de wereld van James en Sally Pendrick.
«
»
05:10 All Creatures Great and Small
De Dales zijn in de greep van een bittere winter. Siegfried heeft griep en de werkdruk van James is verdubbeld. Tristan ploegt door zijn leerboeken om te proberen zijn vriend te helpen de koe te redden.
«
»
06:00 Ghosts
De geesten proberen een manier vinden om weer in een goed blaadje te komen bij Alison nadat zij hun de grootste uitbrander van hun leven heeft gegeven. Mary besluit dat ze deze keer niet de schuld op zich wil nemen.
«
»
06:30 London Kills
Dat de achtjarige Troy zijn grootvader vermoord zou hebben, houdt geen steek. Waarom liegt hij? DS Vivienne Cole en DC Rob Brady starten een onderzoek naar hun baas David Bradford.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown voelt instinctief aan dat er iets sinisters in het spel is wanneer de vriendin van mevrouw McCarthy in haar slaap overlijdt. Ze is namelijk niet de eerste overledene die op deze manier om het leven is gekomen.
«
»
08:00 Death in Paradise
Wanneer een passagier neergestoken wordt in de bus naar Honoré staan Jack en zijn team versteld. Niemand heeft zijn stoel verlaten, dus wie is de moordenaar, en hoe is de moord gepleegd?
«
»
08:55 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
09:40 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
10:30 Hope Street
Barry rijdt met zijn taxi een vrouw aan, die zich vervolgens uit de voeten maakt. Om haar te vinden, haalt Leila Callum over om de regels te omzeilen. Een woedende Marlene duikt in het verleden van Leila, met nare gevolgen.
«
»
11:15 Death in Paradise
Bij het onderzoek naar een zelfmoord blijkt dat er meer aan de hand is dan het team in eerste instantie dacht. Het onderzoek wordt echter bemoeilijkt door de plaats waar het slachtoffer is gevonden: een badkamer die van binnenuit op slot is gedaan.
«
»
12:10 Sister Boniface Mysteries
Peggy is dolblij als oude schoolvriendin en supermodel Robin thuiskomt om een documentaire te filmen. Alles loopt echter mis als Max Savage, Robins manager, dood in zijn slaapkamer wordt aangetroffen.
«
»
13:00 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface en het dorp zijn geschokt wanneer een dode kenmerken vertoont van een ritueel offer.
«
»
13:45 The Madame Blanc Mysteries
Het is Kerstmis in het pittoreske Sainte Victoire. De kerstverlichting brandt en er klinkt koorgezang. Jean verheugt zich op kerst met haar nieuwe vrienden en Dom krijgt zijn oom Patrick te logeren. Maar er hangt onheil in de lucht.
«
»
14:45 Father Brown
Father Brown ziet de bui al hangen wanneer Lady Felicia terugkeert naar Kembleford.
«
»
15:45 Midsomer Murders
Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken. In de rivier is het lichaam van een vrouw uit het dorp gevonden en niemand schijnt het vreemd te vinden dat het om een zelfmoord zou gaan. Alleen Barnaby blijft sceptisch.
«
»
16:45 Midsomer Murders
Barnaby onderzoekt de dood van een moeder die tijdens Oak Apple Week dood teruggevonden wordt. Het lijkt op een zelfmoord, maar Barnaby is daar niet zeker van. Wanneer een ander lichaam gevonden wordt, blijkt hij gelijk te hebben.
«
»
17:45 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
18:45 All Creatures Great and Small
Het is de dag voordat Helen en Hugh gaan trouwen. James probeert manmoedig zijn liefdesverdriet te verbergen en nodigt zijn nieuwe vriendin uit voor de kerstreceptie op Skeldale House.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een dompteur wordt verslonden door een circustijger. Ogden ontdekt dat het dier was uitgehongerd.
«
»
21:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
22:00 Unforgotten
De verdenking tegen maatschappelijk werker Karol, die Precious begeleidde, wordt nog groter wanneer blijkt dat hij in het verleden voyeuristische foto's van vrouwen heeft gemaakt. De moeder van Precious is eindelijk eerlijk over haar verleden.
«
»
22:55 Silent Witness
Terwijl het team risico loopt, vragen de leden zich af of de cyberaanval het enige gevaar is. Ondertussen moet Jack proberen zijn ervaringen in Mexico achter zich te laten.
«
»
23:55 Murdoch Mysteries
William Murdoch moet proberen uit te vinden wat er aan de hand is in een zaak waarin de schijnbaar gestoorde buikspreker Hartcourt Grimesby beweert zijn dronken vader te hebben vermoord.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers