TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 The Sea Beyond
De verdwijning van Edoardo baart Carmela zorgen. Silvia geniet van de seductie van Alfredo.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Sturm der Liebe
Eleni is blij dat de planning van het liefdadigheidsevenement goed verloopt, maar er is spanning.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Family Vanished
Wanneer de familie Styles na een vakantie thuiskomt, ontdekken ze dat er een criminele familie in hun huis woont. Terwijl haar man en dochter worden gegijzeld, wordt Lisa gedwongen om haar rekening leeg te halen.
«
»
16:40 The Goldbergs
Beverly vraagt Miss Cinoman om Adam te laten playbacken in de schoolmusical aangezien hij de baard in de keel heeft. Murray spoort Erica aan om naar de schoolreünie te gaan met Geoff Schwartz.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Nadat een zieke Riley besluit onder te duiken, wendt Buffy zich tot Spike voor hulp. Maar Spike maakt misbruik van haar benarde situatie door zijn eigen plan door te voeren en haar uit te schakelen.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Het besluit van Marshall om zijn baan op te zeggen en vrijwilliger te worden voor een milieuorganisatie beïnvloedt iedereen in de groep. Ted en Zoey komen in een impasse terecht door hun verschillende ideeën over het Arcadian-gebouw.
«
»
18:25 The Goldbergs
Murray bouwt samen met Adam een robot, maar door botsende creatieve inzichten worden ze uit elkaar gedreven. Barry wist per ongeluk Beverly's dierbare video van zijn vijfde verjaardag.
«
»
18:50 The Simpsons
Marge vindt dat ze eindelijk maar eens moet scheiden van Homer en al snel pakt ze haar nieuwe leven op. Aanvankelijk is Homer er kapot van, tot hij toevallig een jongere vrouw tegen het lijf loopt.
«
»
19:15 The Simpsons
Een beroemde tv-kok daagt Homer uit tot een barbecuewedstrijd. Maar net voordat de strijd gaat beginnen, wordt Homers nieuwe exclusieve barbecue gestolen. Bart en Lisa gaan op onderzoek uit.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Amy en Sheldon voeren een experiment uit op de vriendengroep, ze verspreiden kunstmatige roddels. Ondertussen onderneemt Howard de volgende stap in zijn relatie met Bernadette.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Priya vindt een maas in de wet van de 'roommate agreement' tussen Sheldon en Leonard. Ondertussen nemen Penny, Amy en Bernadette Sheldon mee naar een nachtclub om te dansen.
«
»
20:35 Lucy
Lucy smokkelt voor haar vriend een koffer met drugs naar Amerika. Haar vriend wordt neergeschoten en Lucy raakt in de greep van de drugsbende die haar als drugskoerier gebruikt en een chemisch implantaat inbrengt.
«
»
22:20 Magnum P.I.
Een vrouw huurt Magnum en Higgins in om een man te vinden die ze kort in een coffeeshop heeft ontmoet. Ze ontdekken dat hij een groot geheim verbergt. Higgins houdt zelf een geheim achter nadat ze een romantische droom over Magnum heeft.
«
»
23:10 Mayans M.C.
Terwijl Bishops plan om alleenheerser te worden tijdelijk stop wordt gezet, komen oude vijanden lijnrecht tegenover elkaar te staan. Riskante beslissingen zetten bovendien relaties op het spel. EZ wil eindigen met een knal.
«
»
00:30 The Sea Beyond
Milos heeft een aanvaring met Micciarella en Dobermann. Pino heeft een doktersafspraak.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers