TVgids - njam!
Andere zender »
00:25 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
01:15 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
01:45 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
02:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst roert in de potten met Alain Indria. Op het menu staat een spaghetti Bolognese, maar dan in een vegetarische versie. Alain gebruikt de vleesvervanger seitan in plaats van gehakt. Gert proeft het verschil bijna niet.
«
»
03:00 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
03:25 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
03:50 | Panklaar |
Jan Buytaert laat zien hoe een lichte hartige Bretoense pannenkoek bereidt moet worden.
«
»
04:00 | Soep! |
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
04:15 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst maakt verse tagliatelle met chef Peppe Giacomazza, de Italiaans-Genkse koning van de pasta. Samen met een lekker sausje van fijn gesneden rundsvlees is dit Peppe's Italiaanse versie van wat wij kennen als de spaghetti bolognaise.
«
»
04:45 | Ainsley Eats The Streets |
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
05:35 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
06:20 | De Sterrenkaart |
Matthieu Beudaert studeerde kunstgeschiedenis, maar na een culinaire Aha-erlebnis in restaurant Oud Sluis van Sergio Herman was hij klaar voor een carrièreswitch. Het opende Table d'Amis: een gezellig en intiem restaurant aan de rand van Kortrijk.
«
»
06:55 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
07:20 | De Wereldkeuken |
Chef José Polonio laat ons kennismaken met de authentieke smaken van zijn Spanje. Dit culinaire avontuur resulteert in een tafel vol heerlijke tapas.
«
»
08:00 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag legt Bert Meewis een krokant stukje vlees - 't is te zeggen - gevogelte op het bord. Kip. Hij serveert het met roosjes van Parmaham en tagliatelle. Dat klinkt buonissimo en vooral: Snel, Makkelijk en Lekker te maken.
«
»
08:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst maakt verse tagliatelle met chef Peppe Giacomazza, de Italiaans-Genkse koning van de pasta. Samen met een lekker sausje van fijn gesneden rundsvlees is dit Peppe's Italiaanse versie van wat wij kennen als de spaghetti bolognaise.
«
»
09:00 | Ainsley Eats The Streets |
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
09:55 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
10:45 | Guillaume's Paris |
Guillaume verkent het dertiende en veertiende arrondissement en bezoekt de wijk Montparnasse.
«
»
11:15 | Guillaume's Paris |
Guillaume bezoekt het Nature Urbaine, de grootste daktuin van Europa, en gebruikt hun producten om een lentesalade te maken. Hij nodigt de Australische rugbyspeler Kurtley Beale uit voor een maaltijd.
«
»
11:45 | DIY |
Er wordt chutney, bolognaisesaus, opgelegde citroen en limonade gemaakt.
«
»
12:10 | Snel, Makkelijk & Lekker |
Vandaag maakt Steffi Vertriest een vegetarisch gerecht. Ze gaat voor groentestoofpotje met zoete aardappel en pindapasta als secret ingredient.
«
»
12:40 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
13:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
13:55 | Het Weekmenu |
Piet Huysentruyt bereidt kalfslende met grootmoeders groentjes, pasta met gerookte zalm, 'mac and cheese' met gehaktballetjes en een vegetarisch slaatje met geitenkaas.
«
»
14:45 | Feest van Eigen Bodem |
Een feestmenu hoeft heus niet moeilijk te zijn. Dat bewijst Bart Desmidt met zijn eenpansgerecht met witlof en gehaktballetjes. Daarna tovert hij nog met simpele eitjes en jenever een feestelijke meringue met advocaat als dessert op tafel.
«
»
15:20 | Streetfood |
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
16:05 | Karola's Kitchen |
Snel, sneller, snelst. En ook goed, lekker, overheerlijk. De overtreffende trap bereikt men met de traybake die Karolien maakt. Ze haalt er zelfs twee gerechtjes uit: een Aziatisch hoofdgerecht met zalm en Midden-Oosterse lunch met couscous.
«
»
16:35 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
17:00 | Nuances |
Thierry Theys laat zien hoe Yellowfin tonijn op verschillende manieren klaargemaakt kan worden.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met chef en jong keukengeweld Jan Tournier. Jan heeft een stuk hert meegebracht voor Gert en dat valt goed in de smaak. Ontdek hoe je een fantastisch wildgerecht klaarstoomt binnen een halfuur.
«
»
18:10 | Bal National |
Wim maalt vers kippengehakt als basis voor twee creatieve gehaktbalrecepten. Eerst de vol-au-bal, een alternatief voor de klassieke vol-au-vent. Voor zijn tweede recept maakt Wim gehaktballetjes 'tikka masala' met rijst en frisse komkommer.
«
»
18:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Kreta heeft een rijke en complexe culinaire geschiedenis. In de oude hoofdstad van Heraklion maakt Yotam een variatie op dakos, een Kretenzische meze: een combinatie van tomaten, verkruimelde feta, olijven en oregano.
«
»
19:30 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier maakt risotto met duif en Dagny Ros maakt driekleurenpasta met kip en broccoli.
«
»
19:45 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken. Een wilde kajaktocht en zelfs yoga helpen verteren.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Deze keer rock-'n-rollt Gert Verhulst in de keuken met Dominique Persoone. De chef is in een zoete bui en bakt amandelsigaren. Die doopt hij in warme honing, en maakt er een sausje met zwarte olijven bij.
«
»
21:15 | Hidden Gems |
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
22:05 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden Quinn gaat op pad in het noorden van Nieuw-Zuid Wales, bezoekt Southview Orchard en John's geweldige vijgen, gaat langs bij Tweed Real Food. En Dave en Bianca veranderen de Aussie vleesindustrie met hun gras-gevoerde rundveebedrijf.
«
»
22:40 | Soep! |
Dit maal op het menu: een Oestersoep met groene asperges en Borsjt.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Deze keer kook Gert Verhulst met Noordzeechef Bart Desmidt. De chef toont Gert hoe je aan de slag kan gaan met inktvis. De romp en tentakels krijgen van Bart een tweesterrenbehandeling. Binnen weinig tijd verandert hij ze in een heerlijk gerecht.
«
»
23:25 | De Chalet aan zee |
De eerste dag van hun boysweekend zetten Dominique, Roger en Peppe in met een stevig welkomstdrankje en een hartverwarmende pompoenrisotto. En terwijl Roger met paard en kar op garnalen vist, scoren de andere twee met bomboloni op de dijk.
«
»
00:10 | Winters Grillen |
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»