TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
16:55 Different League: The Derry City Story
In de jaren tachtig bedachten vier voetballers in het door oorlog verscheurde Noord-Ierland een plan om Derry City FC nieuw leven in te blazen. Dit is het onwaarschijnlijke verhaal van een kleine gemeenschap die probeert het status quo te doorbreken.
«
»
17:55 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Annemie Struyf.
«
»
19:35 The Office
Michael denkt dat hij nu eindelijk een geniaal idee heeft bedacht dat wel gaat werken. Hij gaat zijn eigen papierbedrijf oprichten. Opnieuw loopt de zaak niet voor Michael zoals het had gewild.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Wij zijn Europa
In deze aflevering rijden Lieve en Marij door het zuiden van Europa. Ze houden halt in Ventimiglia, ook wel het Italiaanse Calais genoemd, praten met mensen die hun nek uitsteken voor dakloze migranten, en verkennen de 'Passo della Morte'.
«
»
22:15 De ideale wereld
Gast: Saartje Vandendriessche.
«
»
22:55 Winteruur
Wim Helsen nodigt linguïst Ruud Hendrickx uit voor een gesprek over zijn favoriete tekst.
«
»
23:10 Draw for change
Mar Maremoto is een bruisende kracht van queerness en punkenergie. Ze is onvoorwaardelijk zichzelf. In haar dynamische en emotioneel geladen kunstwerken duikt ze onverschrokken in de diepgaande impact van machismo.
«
»
00:05 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers