TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Blind getrouwd: Australië
Lerares Alana heeft veel eisen voor haar toekomstige echtgenoot, maar bovenal wil ze dat haar man ook de vader van haar toekomstige kinderen is. Jo heeft drie kinderen en wordt gekoppeld aan een man die ook al kinderen heeft.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Reality TV-ster Liam Blackwell, ook wel bekend als Towie's 'Gatsby', krijgt vijf menu's te zien. Hij kiest er drie uit en gaat met de vrouwen achter deze menu's op date. Vervolgens kiest hij degene die hij graag nog een tweede keer wil zien.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:45 Achter gesloten deuren
Simone liegt al jarenlang tegen haar vriendinnen over haar man. Ze vertelt iedereen dat haar man als succesvol piloot de hele wereld overvliegt, maar dit is niet waar.
«
»
13:35 Dinner Date
Een persoon kiest een date op basis van het driegangenmenu dat de kandidaten voor hem of haar hebben bereid. Er zijn vijf kandidaten, maar de deelnemer zal slechts met drie van de vijf dineren.
«
»
14:30 Blind getrouwd: Australië
De koppels komen samen voor het eerste etentje van het experiment. Ondertussen gaan de pasgetrouwde stellen op huwelijksreis en komen sommigen van hen voor uitdagingen te staan.
«
»
15:50 Achter gesloten deuren
Pim en zijn vrouw hadden een gelukkig leven, totdat hun dochter overleed aan een overdosis. Iedereen geeft haar 'foute vriendje' de schuld, maar niemand weet dat Pim af en toe drugs verhandelde.
«
»
16:40 MasterChef Australië
Jamie Oliver is terug voor een nieuwe dag in de 'MasterChef'-keuken. De kandidaten moeten alles geven, willen ze een van de twee plaatsen in de eerste immuniteitsproef bemachtigen.
«
»
18:00 Eenmaal Andermaal
Axel vormt een duo met Ingeborg en Jacques probeert met Karen Damen de beste stukken voor een prijsje op de kop te tikken.
«
»
19:10 Home and Away
Xander weigert hulp, maar Mali laat zich niet zomaar afschepen en staat erop hem naar huis te brengen. Justin besluit het mysterieuze briefje verder te onderzoeken en gaat een kijkje nemen in het huis.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
Kort nadat de pasgetrouwde Sherri op een ochtend afscheid heeft genomen van haar echtgenoot, moet ze vechten voor haar leven. Studente Shelley wordt neergestoken aangetroffen in haar bed.
«
»
20:35 Flikken BXL
Een inkijk in het grootste en meest controversiële politiekorps van Brussel en Zaventem 5 jaar na de aanslagen van 22 maart in Brussel. Interventie- en rechercheteams proberen het verschil te maken in de verschillende wijken van de stad.
«
»
21:40 Verslaafd!
De 54-jarige John is altijd al een stevige drinker geweest. Maar als zijn grote liefde Adele overlijdt, loopt dit uit de hand. Zijn kinderen maken zich grote zorgen. Maar het blijkt dat John niet de enige is met een alcoholprobleem.
«
»
22:35 De nachtbrigade
Sergeant Gladwin wordt tijdens een routinecontrole omsingeld door een agressieve familie.
«
»
23:30 999: What's Your Emergency?
De politie van South Yorkshire onthult wat er gebeurt als mensen wraak willen nemen door middel van gerechtigheid op straat. Van een vechtpartij in een supermarkt tot een hit-and-run als wraakactie.
«
»
00:25 Hoarders
Een kijkje bij vijf verzamelaars uit voorgaande seizoenen: Al, Jill, Dale, Claire & Vance, en Verna.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers