TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn zijn allebei erg lui en willen zo weinig mogelijk doen. Door hun gedrag ontstaan er steeds meer problemen en komen ze uiteindelijk in een een lastige situatie terecht.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Pip kan haar lievelingsknuffel nergens vinden en ze wordt hier erg verdrietig van.
«
»
06:25 Plop & de Peppers
Plop en De Peppers hebben een nieuw liedje en zullen het spelen op hun volgende optreden. Maar Pol is bang dat hij het nummer nog niet zo goed kent. Pepijn heeft natuurlijk een middeltje om Pol te helpen.
«
»
06:35 Plop & de Peppers
Pepijn denkt een meester te zijn in hypnose. Zijn vrienden willen hem steunen in zijn hobby en spelen mee. Ze doen alsof ze onder hypnose zijn, maar Pepijn begint het iets te bont te maken.
«
»
06:45 Blinky Bill
Cranky besluit een toneelstuk op te voeren waarin hij de oprichter en held van Greenville speelt. Blinky en zijn vrienden zijn geïrriteerd en willen een artistieke tegenhanger opvoeren.
«
»
06:55 Wickie de Viking
Over Halvar is van alles te zeggen, maar een dief is hij niet. Toch beschuldigt Baltak hem van diefstal. Wickie zoekt uit wie de dief is en alle Vikingen zijn stomverbaasd als ze 's morgens een nieuw zeil en roer vinden.
«
»
07:05 Nils Holgersson
Een aantal ganzen besluit niet langer meer te willen reizen, en trekt in de burcht van een groep bevers, maar die zitten niet op een groep ganzen te wachten.
«
»
07:20 De avonturen van K3
Animatiereeks waarin de meiden van K3 op avontuur trekken. Met de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje.
«
»
07:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:55 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
08:20 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:45 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias kruipen bij elkaar in bed om te achterhalen hoeveel zweet het menselijk lichaam 's nachts afscheidt. Ook zoeken ze een goede manier om een lawine te overleven, en ondervinden ze wat er met je lichaam gebeurt op 5.300 meter hoogte.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Lizette organiseert een hengelwedstrijd in Ginderbos. Cyriel wil graag deelnemen, maar hij heeft nog nooit gevist. Jef neemt hem onder zijn vleugels en leert hem de kneepjes van het vak. Izzi is de enige die geen interesse toont voor het hengelen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Med
Archer en Choi schieten te hulp op een plek die slechte herinneringen oproept. Wanneer Carols toestand verslechtert, is Manning tot alles bereid om ervoor te zorgen dat haar moeder zich weer beter gaat voelen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 SOS Piet XL
Met een Beef Wellington legt Hans Otten de culinaire lat zeer hoog, want die van hem lijkt eerder op een worstenbroodje. Piets laatste bezoek is bij Robine, waar hij een brésiliennetaart van de ondergang redt.
«
»
14:15 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
14:55 Superstore
Jonah en Amy's eerste gezamenlijke Valentijnsdag ontspoort als Dina haar vogels meeneemt naar haar werk. Dat levert ook voor Garrett problemen op. Intussen biedt Cheyenne Marcus een tattoo aan.
«
»
15:15 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
15:40 The Voice van Vlaanderen
De vier finalisten zingen nog een laatste keer de pannen van het dak in de hoop het publiek omver te blazen met hun talent en zo de overwinning in de wacht te slepen.
«
»
17:40 Helden van hier: In de lucht
Na een noodoproep landt de MUG-helikopter op het strand. Op de spoedeisende hulp zit een man die een ongeluk heeft gehad met een heggenschaar. En een kind heeft kokend water over zich heen gekregen.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
Bij de ringstaartmaki's intimideren de vrouwtjes het nieuwe mannetje. Bij de olifanten is het omgekeerd: daar jaagt stier Tooth de vrouwtjes angst aan. Hij zou nochtans moeten paren.
«
»
20:30 Families XXL
De familie Naudts staat voor een grote beslissing. Bij de familie Meulemans gaan ze naar de kapper.
«
»
21:45 Liefde voor muziek
Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan en Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot.
«
»
23:15 Special Forces
Een nieuwe lichting bekende Vlamingen begint aan het grootste avontuur van hun leven. Met de 'shock and awe'-methode halen de Special Forces-instructeurs de rekruten meteen uit hun comfortzone.
«
»
00:40 King of Thieves
Een groep gepensioneerde boeven gaat naar de Hatton Garden Safe Deposit voor een ongekende overval, maar wat begint als een nostalgische laatste klus voor de groep, wordt al snel een nachtmerrie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers