TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus moet snel een nieuwe verjaardagsslinger maken.
«
»
06:10 Plop Vertelt - Verjaardag
Plops verrassing valt een beetje in het water.
«
»
06:15 Plop Vertelt - Verjaardag
Kwebbel kocht een gloednieuwe kaboutermuts.
«
»
06:20 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus heeft een mooie ring gekocht voor Kwebbel.
«
»
06:25 Tip de Muis
Er is kermis. Tip en z'n vriendjes doen allerlei spelletjes. Tip wint steeds. Als hij voor het eerst verliest van Kiki en Didi, zegt hij dat ze valsspelen en loopt boos weg. Maar mama legt hem uit dat winnen soms een kwestie van geluk is.
«
»
06:35 Wickie de Viking
Halvar neemt de kinderen en hun lerares mee naar een eiland voor een schoolreisje.
«
»
06:45 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:55 Nils Holgersson
Als Krobak moet vluchten omdat hij aan de Zwarte Elf is ontsnapt, besluit Akka hem te helpen door hem op te nemen in de groep.
«
»
07:10 De avonturen van K3
K3 zet koers naar Parijs tijdens de modeweek. Plots komt geheim agent Y langs om X discreet om zijn hulp te vragen bij een missie. De nieuwsgierige meisjes komen erachter en staan erop hun lijfwacht te vergezellen op deze missie.
«
»
07:20 VLOGLAB Drama #Stories
Stien maakt zich klaar om naar de universiteit te gaan, terwijl Chloť naar het middelbaar gaat.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 Hallo K3
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat Bas nog in Spanje wonen. Ze moeten Bas snel voor zich winnen. Ondertussen laat Marcel zijn denkbeeldige hondje logeren bij Josje.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
De Rescue Riders komen tijdens een race vast te zitten in een grot met hun rivaal, Magnus.
«
»
09:00 Super Monsters
De supermonsters verwelkomen een nerveuze nieuwe student met verrassende krachten.
«
»
09:10 Super Monsters
Drac leerde niet dansen en voelt zich daardoor heel alleen en extreem gefrustreerd.
«
»
09:20 Bol & Smik
Smik racet het hele huis rond. Dan daagt Ruby hem uit om tegen haar te racen. Ze vraagt aan Bol om een snelle racewagen te maken. Maar ook Smik komt Bol vragen om zijn auto te pimpen. Wie zal de race winnen?
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Het is Nieuwjaar en Sofie bereidt een klassieker voor: nieuwjaarsomelet met spek, prei en brie.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Er is ingebroken bij Stafke. De dieven zijn ervandoor met een fototoestel, juwelen en zelfs zijn wagen. Koen en Tineke gaan op zoek naar de daders. De commissaris geeft Obi en Lotte de opdracht om zoveel mogelijk onbetaalde boetes te innen.
«
»
12:25 Milo
Alice is terug thuis, maar claimt gewoon een beetje verloren te zijn gelopen. Otis en Victorine krijgen ruzie en hij dreigt ermee No Direction te verlaten. Sofia gaat te rade bij Jesse.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Guido maakt Lucas duidelijk dat hij moet stoppen met hem en Emma te provoceren. Vťronique luistert naar de grieven van Jenny en Quinten. Jelle vindt een luisterend oor bij Amťlie.
«
»
14:10 Wittekerke
Georges zet verbeten zijn onderzoek verder. Hij voelt Jean opnieuw aan de tand en probeert ook een reactie van Jimmy uit te lokken. Camilla twijfelt nog steeds of ze het kind zal houden.
«
»
15:10 The Good Doctor
Dokter Lim moet voor haar leven vechten, terwijl Murphy zich overweldigd voelt door de chaos en herrie op de spoedeisende hulp. Dokter Reznick probeert haar patiŽnten in leven te houden.
«
»
16:20 Superstore
Jonah kan zijn draai moeilijk vinden bij de 15e verjaardag van Amy's dochter Emma, terwijl Dina erg populair is bij sommige tienerjongens. Cheyenne en Mateo raken geobsedeerd als ze Amy zien huilen.
«
»
16:40 Aspe
Van In en zijn team verrichten onderzoek naar de verdwijning van Sara Degroot. De jonge vrouw was zich aan het voorbereiden op een verhuizing naar het buitenland wanneer ze plots van de aardbodem verdwijnt.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man biedt zijn inboedel gratis aan op straat. Op zich geen probleem, tot Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak op hetzelfde adres. Wanneer Floor en Femke een verdachte geur ruiken op kantoor alarmeren ze de brandweer.
«
»
18:20 Milo
Iedereen op Kosmos is onder de indruk van de nieuwe studente Emily, die een bekende influencer blijkt te zijn. Otis vindt haar privileges onacceptabel. Lou is geschrokken van de val van Johan.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Rudi onderneemt een nieuwe poging om het goed te maken met Hanne en Zjef. Brahim wil naar het huis van ZoŽ gaan, maar Jamila houdt hem tegen. Ze vreest dat hij de situatie alleen maar erger zal maken.
«
»
20:40 Helden van Hier: De MUG
MUG-arts Bart en verpleegkundige Peter reppen zich naar een turnclub waar een negenjarig meisje een lelijke val heeft gemaakt. Een ongeval zorgt ervoor dat de MUG Cadix even buiten dienst is.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
In Sint-Andries Brugge gaat Axel meeleven met mensen die lijden aan jongdementie. Hij bevindt zich te midden van leeftijdsgenoten en ziet hoe meedogenloos de ziekte hen verandert.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Na de schokkende moord op een jonge zwangere vrouw gaat het team op jacht naar de moordenaar, waarbij iets nog duisterders aan het licht komt. Burgess moet een moeilijke beslissing nemen over Makayla.
«
»
23:55 Familie
Rudi onderneemt een nieuwe poging om het goed te maken met Hanne en Zjef. Brahim wil naar het huis van ZoŽ gaan, maar Jamila houdt hem tegen. Ze vreest dat hij de situatie alleen maar erger zal maken.
«
»
00:25 The Good Doctor
Dokter Lim moet voor haar leven vechten, terwijl Murphy zich overweldigd voelt door de chaos en herrie op de spoedeisende hulp. Dokter Reznick probeert haar patiŽnten in leven te houden.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers