TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus is parachutespringer geworden. Zijn vriendjes weten niet wat dat is en dus zal Klus een demonstratie geven. Hij doet de parachute om, klimt in een boom en laat zich vervolgens vallen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
De deur van de melkherberg is stuk. Klus begint meteen met de reparatie en maakt er een ophaaldeur van, die Lui mag opendraaien.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop is jarig. Kwebbel, Lui en Klus willen het feestvarken graag verrassen en ze laten een taart bakken. De lekkernij is zo groot dat ze er zich in kunnen verstoppen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Lui wil bewijzen dat hij even goed kan golfen als Klus en mept met zijn stick hard tegen het balletje. Te hard.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip vindt klein zijn maar niets. Hij bedenkt allerlei manieren om groter te worden.
«
»
06:35 Wickie de Viking
De Vikingen komen in de woestijn een echte kalief tegen. Zijn naam is Sabu en hij is afgezet door zijn vizier Harun. Als de Vikingen hem terug op de troon helpen, belooft hij ze te belonen met bergen goud.
«
»
06:50 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Nils wil graag een zonsverduistering zien. Hij bedenkt een sluwe list om te zorgen dat Smirre de groep aanvalt, waardoor ze moeten wegvliegen en de veilige verduistering kunnen opzoeken.
«
»
07:10 De avonturen van K3
K3 gaat naar Tokio voor een concert ter ere van de grote opening van de "K3 sushi"-restaurantketen. Kim is er kapot van als ze erachter komt dat het concert op hetzelfde moment plaatsvindt als haar toernooi, dat ze zeker zal winnen.
«
»
07:25 VLOGLAB Drama #Stories
Anneleen komt te weten dat ze moet kussen met Brian voor de videoclip, Cédric is hier echter niet zo blij mee. Chakir gaat voor het eerst naar een praatgroep, waar hij Zoë leert kennen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 Hallo K3
Karen koopt alle cornflakedozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de gouden panda bemachtigen. Ook Marcel is in de ban van de gouden panda.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Als de andere draken griep krijgen, moet Summer haar angst voor paling overwinnen voor een medicijn.
«
»
09:00 Super Monsters
De supermonsters gaan op reis naar het pretpark. Igor spoort ze allemaal aan om altijd bij elkaar te blijven. Maar Lobo heeft de ambitie om met alle ritten mee te gaan. Stiekem weet hij keer op keer te ontsnappen.
«
»
09:10 Super Monsters
De bende organiseert een schooldiner voor hun ouders en het is aan Cleo om haar vrienden te helpen.
«
»
09:20 Bol & Smik
Bol maakt een kwestiemeter. Hij kan er mee ontdekken hoe boos iemand is. Wanneer de uitvinding aangeeft dat er iemand boos is, gaan Bol en Smik er meteen naartoe om het op te lossen.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie bereidt een heerlijke soep van rode biet met gegrilde kalfsfilet en gemarineerde tofu.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een moeder verdenkt haar tienerdochter ervan aan de drugs te zitten. Koen en Lotte onderzoeken de zaak. In het bos trapt een jogger in een plank met spijkers. Robin en Tom zijn getuige van de feiten en ontdekken nog meer gevaarlijke hinderlagen.
«
»
12:25 Milo
Nora wordt gearresteerd op verdenking van moord. Milo wil erover praten met Jesse, maar zijn gedachten zijn bij Emily. Milo legt Pepijn het werk in de bakkerij uit. Hij heeft duidelijk een oogje op haar.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mieke weigert de laptop van Iris aan Mathias te geven. Hij voelt zich in de steek gelaten door de politie en besluit dan maar zelf over te gaan tot actie. Ook Cédric heeft een plan.
«
»
14:10 Wittekerke
Jimmy is gearresteerd, maar de agenten van Wittekerke hebben meteen nog een andere opdracht. Ze moeten namelijk Bart terugvinden, die nog steeds spoorloos is.
«
»
15:10 The Good Doctor
Dokters Murphy, Reznick en Lim behandelen een hersenaandoening van een vrouw die autisme heeft.
«
»
16:10 Liefde voor muziek
Laura Tesoro nam al eens deel in 2016, maar voelde zich toen nog het 'ukkie' van de groep. Ondertussen heeft ze al een pak meer ervaring en heeft ze al een hele muzikale weg afgelegd.
«
»
17:40 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke zijn op zoek naar de verdwenen rashond Balthazar. Als zijn baasje een verdacht briefje ontvangt weten ze zeker dat het dier ontvoerd is. Een vrouw beweert 's avonds een monster gezien te hebben. Eric en Brigitte gaan op jacht.
«
»
18:15 Het Echte Leven in de ZOO NL
Bij de ringstaartmaki's intimideren de vrouwtjes het nieuwe mannetje. Bij de olifanten is het omgekeerd: daar jaagt stier Tooth de vrouwtjes angst aan. Hij zou nochtans moeten paren.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Louise komt Jelle wekken met verbazingwekkend nieuws. Jan vertelt het nieuws ook aan Anna en Albert, maar verspreekt zich bijna. Jamila heeft Zoë iets te vertellen.
«
»
20:40 Sing Again
Herkenbare gezichten uit onder meer de 'Soundmixshow', 'Idool' en 'The Voice' zingen vier weken lang de longen uit hun lijf. Vandaag treden twaalf van hen anoniem op met hun nummer van toen. Wie zal de jury herkennen?
«
»
22:35 9-1-1
Wanneer een zeppelin mechanisch defect raakt en de motor in brand vliegt, moeten Athena en de 118 slachtoffers redden. Bobby en Athena zetten May af op haar eerste schooldag en bespreken huwelijksreisplannen.
«
»
23:35 Familie
Louise komt Jelle wekken met verbazingwekkend nieuws. Jan vertelt het nieuws ook aan Anna en Albert, maar verspreekt zich bijna. Jamila heeft Zoë iets te vertellen.
«
»
00:10 The Good Doctor
Dokters Murphy, Reznick en Lim behandelen een hersenaandoening van een vrouw die autisme heeft.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers