TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Het is nieuwjaar en dus tijd voor cadeautjes. Kwebbel, Klus, Plop en Lui moeten dit jaar maar één cadeautje kopen en de onschuldige hand zal aanduiden voor wie zij een cadeau moeten kopen.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Plop wil in alle rust een boek lezen, maar dat lukt niet want Klus wil gewichten heffen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft een pakje ontvangen. De kabouter is nieuwsgierig naar de inhoud en scheurt het papier. Het is een kistje, maar wat zit er in? Wat hij ook probeert, het slot is niet open te krijgen.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus heeft een vreemde bal en als Plop tegen de bal trapt, gebeurt er iets merkwaardigs.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip en zijn familie gaan kamperen. Als blijkt dat papa het speelgoed van Tip is vergeten, wil Tip weer naar huis. Papa en mama proberen hem te laten zien dat kamperen ook leuk kan zijn zonder speelgoed.
«
»
06:35 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:50 Wickie de Viking
Het is feest in Flake: ter gelegenheid van het Balder Vis Festival wordt een toneelstuk opgevoerd. Wickie, Ylvie en Gilby spelen mee, Halvar, Ylva, Urobe, Tjure, Faxe en Snorre ook. In het stuk maakt Frigg zich zorgen over Balder.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Het noorderlicht bereikt onze ganzen en ze vertellen over de vreemde dingen die dan kunnen plaatsvinden. Gorgo is ervan overtuigd dat één van de vleermuizen eigenlijk Akka is.
«
»
07:10 De avonturen van K3
K3 moet optreden op het Megamount Film Studio-feest, maar het vliegtuig waarin ze zitten, samen met alle bekende beroemdheden, wordt plotseling gedwongen te landen op een verlaten vulkaaneiland.
«
»
07:25 VLOGLAB Drama #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
Marthe is geobsedeerd door lijstjes. Voor alles heeft ze er eentje. Het loopt echter volledig uit de hand wanneer één van de lijstjes niet klopt. Hanne en Klaasje verplichten haar om te ontspannen en daarbij krijgt ze hulp van Guus.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Burple en Winger verwonden hun vleugels terwijl ze bij Dak zijn. Ze moeten samenwerken.
«
»
09:00 Super Monsters
Glorb krijgt van de dierenarts, genaamd Dr. Jekyll, nieuw voedsel. Hij mag hiervan echter maar één lepel per avond consumeren. Hij blijft echter bedelen. De supermonsters helpen hem.
«
»
09:10 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar de kinderboerderij. De kinderen zijn blij omdat ze de monsterdieren zullen ontmoeten. Cleo is echter nog steeds een beetje bang. Binnenkort vindt ze een vriendin.
«
»
09:20 Bol & Smik
Bol wil een toneelstuk opvoeren samen met zijn vrienden. Smik denkt dat hij de hoofdrol al in zijn zak heeft, maar dan maakt Bol de rollen bekend. Smik is toch niet helemaal tevreden met zijn rol.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
De dertienjarige Amber komt op bezoek. Haar mama is kok en staat al een hele dag achter het fornuis. Daarom wil Amber haar 's avonds eens verrassen door het eten klaar te maken.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
In het park vallen twee mannen in camouflagekledij een koppeltje aan. Samen met Barry gaan Koen en Lotte op zoek naar een spoor van de daders. Een rouwende moeder komt met verontrustend nieuws naar Eric en Brigitte.
«
»
12:25 Milo
No Direction besluit om te repeteren met mysterieuze maskers. Robyn en Maud smeden snode plannen om Emily's feestje te dwarsbomen. Liam en Milo groeien steeds meer naar elkaar toe.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias maakt Cédric duidelijk dat ze elkaar nodig hebben. Lars speelt Jenny, Quinten en Hanne tegen elkaar uit. Alfons weigert zijn medicatie verder in te nemen.
«
»
13:40 Levensgenieters
Herman Verbruggen test met een overvloed aan enthousiasme de tofste activiteiten in Vlaanderen.
«
»
14:15 Wittekerke
Sam ontdekt dat haar man Ivo een affaire heeft met Camilla. De anders zo rustige psychologe is in alle staten. Voor Joke en Marcel wordt het almaar moeilijker om hun gevoelens te negeren.
«
»
15:20 The Good Doctor
Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.
«
»
16:15 Superstore
Als een foto van een troep in de winkel viraal gaat, proberen Amy en Jonah daar profijt uit te trekken. Dina zoekt de twitteraar. Mateo, Cheyenne, Garrett en Glen verkopen spullen van zichzelf.
«
»
16:40 Aspe
Het lichaam van een twintigjarige man wordt gevonden in het Astridpark. Een eerste analyse geeft aan dat het om een drugsgebruiker gaat, maar een onderzoek in het drugsmilieu levert niets op.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Lotte maken jacht op twee inbrekers die ervandoor zijn met de auto en Siamese kat van hun slachtoffer. Adriaan is het slachtoffer geworden van een roofoverval. Floor en Femke vragen hem om de daders te identificeren via camerabeelden.
«
»
18:20 Milo
Robyn betrapt Milo bij No Direction. Emily worstelt met de overweldigende aandacht en deelt haar behoefte aan rust met Jesse. Milo dwingt een foto-opdracht af bij Aron.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Hanne besluit om verdere stappen te ondernemen. Ze krijgt een verrassend telefoontje. Samira geeft Benny een duidelijke waarschuwing, maar hij wil niet luisteren. Mathias vliegt uit tegen Véronique.
«
»
20:40 Eenmaal Andermaal
De laatste kans om elkaar te overtroeven krijgen Jacques en Axel op de rommelmarkt van Lille. Jacques gaat samen met weervrouw Sabine Hagedoren op speurtocht. Axel krijgt hulp van acteur Ben Segers.
«
»
21:55 Blind Gesprongen
Vijf kandidaten maken een carrièreswitch, maar ze weten niet in wat voor baan ze terechtkomen. Ze nemen ontslag en vervolgens gaat een team van experts aan de slag om werk voor ze uit te kiezen.
«
»
23:00 Telefacts
Wekelijks Belgisch actualiteitenprogramma dat documentaires toont over een breed scala van onderwerpen, waarvan de meeste algemeen bekende recente gebeurtenissen zijn.
«
»
23:55 Familie
Hanne besluit om verdere stappen te ondernemen. Ze krijgt een verrassend telefoontje. Samira geeft Benny een duidelijke waarschuwing, maar hij wil niet luisteren. Mathias vliegt uit tegen Véronique.
«
»
00:30 The Good Doctor
Shaun keert terug naar de operatiekamer om te assisteren bij het verwijderen van een enorme tumor bij een patiënt. Lim krijgt het aan de stok met een voormalig studiegenootje. Haar baby heeft verdacht hoofdletsel opgelopen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers