TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Lui heeft op zijn zolder een trompet gevonden die van zijn kaboutergrootvader is geweest. Die zat vroeger bij de fanfare. Samen starten de vriendjes hun eigen fanfare en ze spelen allemaal een instrument.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel vertelt dat ze zich soms eenzaam voelt in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een heel groot bed, waar ze met z'n allen in kunnen slapen.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft een spreekbuis geknutseld. Het ding wordt meteen getest. Hij en Lui gaan naar de keuken, terwijl Plop en Kwebbel in de herberg blijven. Nu zullen ze met elkaar praten door de spreekbuis.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop, Lui en Klus spelen met hun kabouterkaarten wanneer Kwebbel binnenkomt. Ze heeft een nieuwe sjaal die ze zelf heeft gebreid. Kwebbel leert haar vrienden hoe ze moeten breien.
«
»
06:30 Tip de Muis
Tip heeft een papiertje in het park laten liggen en nu voelt hij zich schuldig omdat hij van opa hoort dat de kleine diertjes in de struiken er misschien last van hebben. Hij doet er alles aan om het goed te maken en ruimt al het afval keurig op.
«
»
06:35 Wickie de Viking
Het midwinterfeest is aangebroken en dat betekent dat de Julbock cadeautjes komt brengen. Maar omdat Gilby niet braaf is geweest en misschien geen cadeautje krijgt, is hij van plan de cadeautjes van de anderen te stelen.
«
»
06:50 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
07:00 Nils Holgersson
De groep heeft haar eindbestemming bereikt: Lapland. Maar wanneer alle vogels zich bezig gaan houden met nesten bouwen en eieren leggen, voelt Nils zich nutteloos en eenzaam. Wellicht wordt het tijd om terug te gaan naar de boerderij.
«
»
07:10 De avonturen van K3
K3 is op weg naar Sydney, Australië voor de première van hun nieuwe hitsingle. Maar de recorder met al hun nieuwe liedjes is op mysterieuze wijze verdwenen. De meiden gaan op onderzoek uit en ontdekken dat Bob achter dit alles zit.
«
»
07:25 VLOGLAB Drama #Stories
Alle vloggers gaan opsporingsaffiches plakken om Kamilla te helpen met haar zoekactie. Anneleen komt ondertussen te weten dat ze een nummer zal moeten opnemen met een boysband.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 Hallo K3
Josje leert hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen te hypnotiseren. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise. Rosie ziet het helemaal niet zitten om alleen met Marcel midden op zee te zitten.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Gefrustreerd dat ze niet bij het team past, gaat Aggro er alleen op uit met Elbone.
«
»
09:00 Super Monsters
De kleuterschool maakt een uitstapje naar het park. Frankie denkt dat Katya haar toverstok is vergeten en neemt hem mee. Maar bij het spelen breekt het en lopen sommige dieren uit de hand.
«
»
09:10 Super Monsters
Katya zou zo graag een goede heks willen zijn en alle anderen willen helpen. Tijdens een uitstapje naar de bibliotheek veroorzaakt ze echter alleen maar chaos omdat ze fouten maakt bij het opzeggen van de spreuken.
«
»
09:20 Bol & Smik
Ruby nodigt Bol en Smik uit op haar goochelshow. Bol en Smik zijn onder de indruk van haar toverkunsten en willen weten hoe ze het doet. Maar Ruby wil haar geheimen niet prijsgeven.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Op nieuwjaarsdag is de elfjarige Emma te gast bij Sofie. In 2013 is haar grote wens uitgekomen: ze heeft een broertje gekregen. Aangezien Emma echter nog geen budget heeft om een cadeau te kopen, wil ze haar metekindje verrassen met een Smurfentaart.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man biedt zijn inboedel gratis aan op straat. Op zich geen probleem, tot Koen en Lotte worden opgeroepen voor een inbraak op hetzelfde adres. Wanneer Floor en Femke een verdachte geur ruiken op kantoor alarmeren ze de brandweer.
«
»
12:25 Milo
Iedereen op Kosmos is onder de indruk van de nieuwe studente Emily, die een bekende influencer blijkt te zijn. Otis vindt haar privileges onacceptabel. Lou is geschrokken van de val van Johan.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Bij Cédric lopen de frustraties hoog op. Mathias wil helpen. Lucas spreekt dreigende taal tegen Emma en Guido. Lars weigert Brigitte toegang tot zijn loft. Alfons is ziek en laat Benny schrikken.
«
»
14:10 Wittekerke
Max staat op straat oog in oog met een gewapende en gemaskerde overvaller. Ook Magda is ter plaatse. Zij wil een schietpartij voorkomen en loopt zonder kijken de straat over.
«
»
15:15 The Good Doctor
Na de quarantaine probeert het ziekenhuispersoneel het normale leven weer op te pakken. Dokter Audrey Lim herstelt van het virus en probeert haar nieuwe relatie met Neil Melendez in stand te houden.
«
»
16:10 Superstore
Amy laat Glenns pastoor een Dag van de Aarde-kraam in de winkel beheren, maar het loopt algauw mis als Glenn haar autoriteit niet erkent. Jonah is verantwoordelijk voor duurzaamheid bij Cloud 9.
«
»
16:40 Aspe
Armand Verbeeck, een zakenman, wordt dood aangetroffen in zijn thuiskantoor. Het lijkt op het eerste gezicht een gewone roofmoord, maar dan ontdekken de inspecteurs dat Verbeeck een zwaar conflict heeft gehad met enkele familieleden.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een moeder verdenkt haar tienerdochter ervan aan de drugs te zitten. Koen en Lotte onderzoeken de zaak. In het bos trapt een jogger in een plank met spijkers. Robin en Tom zijn getuige van de feiten en ontdekken nog meer gevaarlijke hinderlagen.
«
»
18:20 Milo
Nora wordt gearresteerd op verdenking van moord. Milo wil erover praten met Jesse, maar zijn gedachten zijn bij Emily. Milo legt Pepijn het werk in de bakkerij uit. Hij heeft duidelijk een oogje op haar.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Selin denkt dat Cédric nog steeds niet klaar is voor een nieuwe relatie. Jelle wimpelt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek af, maar Mieke vindt dat hij het een kans moet geven.
«
»
20:40 Eenmaal Andermaal
Op de grote, overdekte rommelmarkt in het Waalse Ciney gaat Axel met zangeres Silvy De Bie op schattenjacht. Jacques krijgt assistentie en gratis commentaar van de chocolatier Dominique Persoone.
«
»
21:45 Blind Gesprongen
De emoties lopen hoog op wanneer Jessica ontdekt dat ze begrafenisondernemer wordt. Senne hoort ondertussen dat zijn nieuwe job hem naar een ander continent brengt, namelijk naar Amerika.
«
»
22:50 Telefacts
Het was geen makkelijk jaar voor koning Charles: hij heeft gezondheidsproblemen en korte tijd later krijgt ook zijn schoondochter Kate slecht nieuws. Hun band is er alleen maar sterker door geworden.
«
»
23:50 Familie
Selin denkt dat Cédric nog steeds niet klaar is voor een nieuwe relatie. Jelle wimpelt een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek af, maar Mieke vindt dat hij het een kans moet geven.
«
»
00:20 The Good Doctor
Na de quarantaine probeert het ziekenhuispersoneel het normale leven weer op te pakken. Dokter Audrey Lim herstelt van het virus en probeert haar nieuwe relatie met Neil Melendez in stand te houden.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers