TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus is niet meer tevreden over zijn huisje. Hij besluit een compleet nieuwe paddestoel in hout te timmeren. Maar de werken lopen niet van een leien dakje.
«
»
06:05 Kabouter Plop
De kabouters verwennen Lui, want hij voelt zich niet lekker. De postbode mag in het bed van Plop uitrusten en Kwebbel stelt zich op als zijn persoonlijke verpleegster.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel hebben de blokkendoos uit de kast gehaald. Ze willen een hoge toren bouwen. Lui kijkt toe, want hij is te moe om mee te helpen, maar dan krijgt hij plotseling last van een niesbui.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus heeft een mooi karretje geknutseld. Hij wil graag een rondje maken, maar zijn vrienden hebben geen zin om het wagentje voort te trekken. Daarom bedenkt Klus een fantastisch plan.
«
»
06:20 Tip de Muis
Tip moet een marionet maken voor het poppenspel. Hij heeft geen idee hoe hij een marionet moet maken. Het liefst koopt hij een nieuwe in de winkel. Maar zijn vader laat zien dat hij met oude spullen ook iets moois kan maken.
«
»
06:25 Moominvalley
Wanneer kleine Mie onaangekondigd bij de Moomin familie langskomt, wordt hun tolerantie tot het uiterste op de proef gesteld.
«
»
06:50 Wickie de Viking
Het stormt. Een zwerm eenden zoekt beschutting op de drakkar. Er steekt een ware tornado op, de drakkar wordt erdoor meegevoerd. De drakkar landt op een berg en de Vikingen zien een draak, dat is eng.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Als Nils een aangespoelde schatkaart vindt, gaat hij er met Gorgo op uit om de schat te zoeken.
«
»
07:15 De avonturen van K3
De meisjes van K3 protesteren tegen de opwarming van de aarde met een benefietconcert op de Noordpool. Ze nemen ook een paar vrienden mee, maar wanneer die verdwijnen, volgen vreemde gebeurtenissen elkaar in snel tempo op.
«
»
07:25 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:50 VLOGLAB Drama #Stories
Fien komt op straat in aanraking met een aantal jongens. Renzo heeft ondertussen spijt van zijn daden. Chloé komt toe bij de dansschool en probeert de haat-affiches te verbergen voor Sarah.
«
»
08:10 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:40 Het Lichaam van Coppens
Mathias en Staf zoeken uit of 'Het Lichaam van Coppens' naar de ruimte kan reizen. Verder zoeken ze uit of het mogelijk is om over eieren te lopen en gewichtsloos te worden. Ook voelen ze aan den lijve of het klopt dat alcohol het lichaam warm houdt.
«
»
09:30 Nonkel Jef
De pastoor is het gevloek van Jef beu en hij weigert om nog in zijn buurt te komen. Eduard stelt dat Jef geen minuut zonder vloeken kan. Jef wil het tegendeel bewijzen en wedt dat hij gedurende vijf dagen vloekvrij door het leven kan gaan.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:55 Giro d'Italia 2024
San Francesco al Campo - Oropa (150 km)
«
»
18:20 SOS Piet XL
De scampi's van Véronique De Kock zien er goed uit, maar hebben geen smaak. Tot overmaat van ramp loopt haar saus alle kanten op. Gelukkig is Piet daar om een handje toe te steken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Niels en Sanne staan elk voor een moeilijke keuze tussen twee potentiële partners. In Zweden vertrekt Robbe met zijn grote liefde op trip, terwijl Martijn nog wat tijd doorbrengt met zijn twee dames.
«
»
21:15 Eenmaal Andermaal
Op de grote, overdekte rommelmarkt in het Waalse Ciney gaat Axel met zangeres Silvy De Bie op schattenjacht. Jacques krijgt assistentie en gratis commentaar van de chocolatier Dominique Persoone.
«
»
22:25 Helden van Hier: De MUG
MUG-arts Bart en verpleegkundige Peter reppen zich naar een turnclub waar een negenjarig meisje een lelijke val heeft gemaakt. Een ongeval zorgt ervoor dat de MUG Cadix even buiten dienst is.
«
»
23:30 Axel Gaat Binnen
In Sint-Andries Brugge gaat Axel meeleven met mensen die lijden aan jongdementie. Hij bevindt zich te midden van leeftijdsgenoten en ziet hoe meedogenloos de ziekte hen verandert.
«
»
00:45 Telefacts
Het was geen makkelijk jaar voor koning Charles: hij heeft gezondheidsproblemen en korte tijd later krijgt ook zijn schoondochter Kate slecht nieuws. Hun band is er alleen maar sterker door geworden.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (VTM)

CIG Nestel is een centrum voor integrale gezinszorg in Vlaanderen, waar de veiligheid van het kind centraal staat. Hier worden diverse gezinnen ondergebracht en 24/7 begeleid. Axel krijgt zoals elk gezin een appartement en leeft mee met de gezinnen en de begeleiding. Hij beseft nog maar eens hoe belangrijk een warm nest is om in op te groeien als kind en kijkt terug op zijn eigen jeugd.

'Axel Gaat Binnen', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers