TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Plop heeft op zolder het boek De witte kabouter gevonden. Kwebbel vraagt Plop om het verhaal voor te lezen. Ondertussen trekken Lui en Klus zich terug in de keuken. Ze zullen een taart bakken. Maar Klus heeft problemen met het meel.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
06:15 Tip de Muis
Tip vindt dat hij net als Tippy ook nog klein is en hulp nodig heeft bij van alles. Stiekem is hij gewoon een beetje lui. Oma verzint een plan om Tip te laten inzien dat het soms helemaal niet leuk is als anderen alles voor je doen.
«
»
06:20 Wickie de Viking
De vrouwen in Flake vinden dat zij veel te hard moeten werken en niet gewaardeerd worden door hun mannen. Daarom besluiten ze om van verantwoordelijkheden te ruilen en laten ze het huishouden aan de mannen over, terwijl zij op verkenningstocht gaan.
«
»
06:35 Nils Holgersson
Na een zware vlucht vliegt Akka bijna tegen een rots, waarop ze besluit dat ze te oud is om de groep te leiden. Ze gaat met pensioen, en de groep probeert een nieuwe leider te vinden. Dat blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:45 De avonturen van K3
De meiden van K3 herenigen zich met 2D in Australië. Nadat ze zijn leven heeft gered, lijkt Dwayne in de ban van Kate. Ze heeft twee onhandige minnaars die om haar hart strijden en dit dreigt het concert in gevaar te brengen.
«
»
06:55 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:10 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:25 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
07:35 VLOGLAB Drama #Stories
Tristan krijgt slecht nieuws te horen van de politie, en zijn papa neemt een drastisch besluit. De opnames van de videoclip met Anneleen en Brian zorgen voor problemen, tussen Cédric en Anneleen.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Wanneer de agenten op straat een hondje vinden, gaan ze op zoek naar zijn baasje. Op dat moment laat Maarten Vancoillie net zijn hond uit, en de agenten zien in hem dan ook de ideale man om mee het baasje op te sporen.
«
»
08:25 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias onderzoeken of erectiepillen naast de bedprestaties ook de sportprestaties verbeteren. Hun tweede test heeft alles met zweet te maken. Ook testen ze wat er gebeurt als een piloot en co-piloot tegelijkertijd onwel worden.
«
»
09:20 Nonkel Jef
Annette wil aan de boerderij een grote veranda bouwen om er cactussen te kweken. Eduard is er van overtuigd dat ze geen bouwvergunning zal krijgen, maar Cyriel weet raad. Hij kent een hoge ambtenaar die zich gemakkelijk laat beďnvloeden met giften.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Jurgen is een BBQ-enthousiast met een dubbel probleem: zijn gevulde varkenshaasje is wel lekker, maar loopt uit en de gepofte aardappelen poffen niet op het juiste moment. De scampi's van Veronique zien er goed uit, maar hebben geen smaak.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Giro d'Italia 2024
Venaria Reale - Turijn (136 km)
«
»
17:45 Helden Van Hier: De Kust
De eerste bloedhete dag in juni begint als een rustige dag, maar dat verandert wanneer een tienjarig jongetje vermist raakt. Met man en macht wordt er naar het kind gezocht.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
De pijlgifkikkers hebben een eigen voortplantingssysteem en tonen zich daarin bijzonder kieskeurig. Bovendien zullen enkel de sterkste kleintjes overleven.
«
»
20:30 Families XXL
Stephanie runt het huishouden bij de familie Naudts en hun acht dochters, terwijl de mama van het gezin naar de pijnkliniek moet. De familie Luki vertrekt op vakantie. Een hele uitdaging, zo blijkt.
«
»
21:35 Liefde voor muziek
Dat het muzikale oeuvre van Jasper Steverlinck om van te smullen is, wordt al snel duidelijk. Van rock tot reggae en zelfs een prachtig a-capellanummer waarmee Laura iedereen verbaast.
«
»
23:10 Special Forces
Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De deelnemers moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur.
«
»
00:35 The Donor Party
Jaclyn wil een baby voordat haar eicellen de houdbaarheidsdatum hebben bereikt. Met haar 37 jaar dacht ze dat ze er al een zou hebben, maar ze realiseert zich dat ze geen man nodig heeft om moeder te worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Nonkels 2' (Streamz)

Carine voelt zich verraden door het bedrog van Luc, en ook Innocent heeft na de scheve schaats van Pol de deur achter zich dichtgetrokken. Hij logeert tijdelijk bij nonkel Willy en tante Delphine terwijl hij zich dubbel plooit om Safa voor zich te winnen.

'Nonkels', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers