TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pol en Pepijn spelen verstoppertje. Pol verstopt zich in het huisje van Pip op een wel zeer bijzondere plek. Hij kruipt namelijk in een groot blik. Wanneer die arme mol eruit wil, blijkt hij klem te zitten.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Plop wil zijn vrienden verrassen met een cadeautje. Voor elk van hen heeft hij iets heel bijzonders gemaakt. Maar Pol, Pip en Pepijn kijken toch maar vreemd op wanneer ze hun cadeautje openen.
«
»
06:20 Plop & de Peppers
Plop en Pepijn maken ruzie en Pip vindt dit niet leuk. Met een listig plannetje maakt ze de twee ruziemakers aan elkaar vast waardoor ze hun ruzie wel snel moeten bijleggen. De vraag is of dit zal lukken.
«
»
06:25 Tip de Muis
Tip komt erachter dat een grap alleen maar leuk is als alle partijen erom kunnen lachen.
«
»
06:35 Wickie de Viking
Sven ontvoert Ulme en wil de buit van Halvar hebben in ruil voor zijn vrijlating. Daar is Halvar niet blij mee, maar Wickie bedenkt een plan om Ulme terug te krijgen en de schat te houden.
«
»
06:45 Moominvalley
Er verschijnen twee kleine wezentjes met een grote koffer in de Moominvallei. Moominmama geeft ze per direct een plekje in haar hart, maar Moomintrol ziet zijn plekje ingepikt worden.
«
»
07:05 Nils Holgersson
De ganzen en Nils stoppen op hun favoriete rustplek. De grond blijkt enorm verontreinigd te zijn.
«
»
07:20 De avonturen van K3
K3 is op weg naar Acapulco, Mexico wanneer ze plotseling in een reeks pech terechtkomen. K4 gaat kapot en de meiden bevinden zich in een verlaten tankstation midden in de woestijn.
«
»
07:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:00 VLOGLAB Mystery #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
08:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:50 Het Lichaam van Coppens
Staf en Mathias duiken een netelveld in om te achterhalen wat het beste middeltje is tegen neteljeuk. Ze gaan ook na hoe ze kunnen overleven in drijfzand en of ze met behulp van uitsluitend heliumballonnen kunnen opstijgen.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Ginderbos staat op stelten als Izzi beweert dat hij een heks heeft gezien. Op datzelfde moment wordt de wijn van pastoor Cyriel zuur. Iedereen denkt dat er duivelse krachten aan het werk zijn en dat Bruno een handlanger van de duivel is.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Chicago Fire
Terwijl Mouch een spectaculaire redding uitvoert, zijn alle ogen gericht op de mysterieuze man die meehielp bij de redding van zijn buurman. Casey maakt zich zorgen over zijn toekomst bij de CFD.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:55 Aspe
Tijdens een prestigieus huwelijksfeest op een kasteel wordt de bruidegom vermoord. Van In, een van de genodigden op het feest, wordt beschuldigd van verkrachting en komt daardoor in de gevangenis terecht.
«
»
15:30 Superstore
Amy grijpt een promotiekans met beide handen aan, maar stuit dan op een manager die haar niet moet. Jonah en Mateo helpen Glenn, terwijl Garrett en Cheyenne het een dag zonder mobiel proberen te doen.
«
»
16:00 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:25 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
17:00 Helden van hier: In de lucht
De MUG-helikopter moet landen op de snelweg om zo dicht mogelijk bij de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval te komen. Verpleger Kristof verzorgt een kindje dat op zijn gezicht gevallen is.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Jurgen is een BBQ-enthousiast met een dubbel probleem: zijn gevulde varkenshaasje is wel lekker, maar loopt uit en de gepofte aardappelen poffen niet op het juiste moment. De scampi's van Veronique zien er goed uit, maar hebben geen smaak.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Thomas moet een keuze maken tussen zijn vier dames. Martijn gaat ondertussen te rade bij zijn zus.
«
»
21:15 Eenmaal Andermaal
Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-renie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers.
«
»
22:30 Helden van Hier: De MUG
MUG-arts Tim en MUG-verpleegkundige Sofie worden opgeroepen voor een ernstig ongeval terwijl Femke op de spoed een vrouw verzorgt die werd geslagen door haar huisgenoot.
«
»
23:40 Axel Gaat Binnen
Opgelet: expliciete beelden. --- Wat is tantra? Ook Axel wist het niet voor hij vertrok. Nog meer dan anders betreedt hij hier het onbekende. En ding is zeker: hij is emotioneel nog nooit zo diep gegaan.
«
»
00:50 Telefacts
Statistieken bewijzen dat de aarde opwarmt. Wetenschappers proberen uit te zoeken wat we daar aan kunnen doen en hebben verschillende visies. Over n ding zijn ze het eens.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers