TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus heeft heerlijke pap bereid. Lui wil meteen van de lekkernij proeven, maar hij moet wachten tot de pudding koud is, want anders krijgt hij groene vlekjes in zijn gezicht.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus vindt dat hij te dik is en gaat op dieet, maar minder eten is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft zin om te gaan kamperen, maar het regent. De kabouter besluit om zich in de melkherberg te installeren, alleen vindt Plop dat niet zo leuk.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Klus heeft een drumstel gemaakt en geeft een concert. Zijn vrienden houden niet van het lawaai van de trommels, maar ze willen Klus niet ontgoochelen en wonen toch het optreden bij.
«
»
06:15 Tip de Muis
Tip verheugt zich op de picknick met z'n opa en oma. Maar dan gaat het regenen en moeten ze binnen blijven. Tip verveelt zich en baalt als een stekker. Gelukkig bedenken opa en oma allerlei leuke dingen die je binnen kunt doen als het regent.
«
»
06:25 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:35 Wickie de Viking
De Vikingen zijn in China en komen Ming en zijn zoon Qi tegen. Ming is het dorpshoofd van een dorpje dat geteisterd wordt door een boze geest. Tegen een schappelijke betaling is Halvar bereid om samen met de bemanning de boze geest te verdrijven.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Als Nils de bever Nestor belooft hem naar het Bevereiland te brengen, vindt de groep dat niet fijn.
«
»
07:00 De avonturen van K3
K3 gaat naar India om op treden tijdens het Kleurenfestival. Maar als ze aankomen, gebeurt het vreemdste: de kleur roze verdwijnt. K3 moet er nu voor zorgen dat het concert niet wordt geannuleerd.
«
»
07:10 Battle of the Tiktokkers
Zes kinderen gaan de strijd met elkaar aan om de 'Beste Tiktokker van Vlaanderen' te worden.
«
»
07:25 VLOGLAB Drama #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een vrachtwagen wordt al rijdend beroofd. Koen en Tineke gaan achter de dader aan. Eric en Brigitte ontdekken tijdens een onderzoek dat er veel slachtoffers zijn van seksueel ongewenst gedrag.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
Hanne en Marthe vinden allebei dezelfde sneakers leuk, maar er is nog maar één paar. Hanne koopt de sneakers achter de rug van Marthe en moet er dan alles aan doen om de aankoop geheim te houden.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Aggro, Burple en Cutter worden alleen gelaten op de slaapplaats om voor drakeneieren te zorgen.
«
»
09:00 Super Monsters
Deze keer gaat het over de supermonsters die samen een groot Blue Moon-feest vieren. Iedereen moet zijn steentje bijdragen om ze voor te bereiden. Katya besluit een slag te slaan. Hiervoor heeft ze fruit nodig.
«
»
09:10 Super Monsters
Dit keer gaat het over Zoe, die verdrietig is omdat ze onbedoeld haar röntgenzicht gebruikt. Dit gebeurt vooral als ze van streek is. Op zulke momenten onthult ze haar geheimen aan de andere monsterkinderen.
«
»
09:20 Bol & Smik
Smik tekent alleen maar met zijn favoriete kleur, 'gloeiend groen'. Als hij die per ongeluk in de afvoer laat vallen, is hij helemaal de kluts kwijt. Bol doet er alles aan om het terug te vinden.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Het is gezonde week en daarom maakt Sofie gebakken kwartel klaar met raapjes en compote.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een ongeruste papa vreest dat iemand het op zijn kinderen heeft gemunt en schakelt de hulp in van Koen en Tineke. Een jonge vrouw overlijdt in verdachte omstandigheden. Eric en Brigitte vernemen dat het slachtoffer een grote som geld heeft opgenomen.
«
»
12:25 Milo
Lou komt Nora opzoeken en legt haar onderzoeksfoto's voor. Liam bezoekt zijn vader in het ziekenhuis, maar die negeert hem compleet. Hij is hier zo van aangedaan dat hij de opnames van Fran vergeet.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Het onderzoek van inspecteur Houben komt in een stroomversnelling. Mathias zet Mieke verder onder druk om de laptop van Iris te pakken te krijgen. Jelle voelt zich erg onzeker, omdat Inez de boot afhoudt.
«
»
14:15 Giro d'Italia 2024
Acqui Terme - Andora (190 km)
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De zestienjarige Dennis vecht voor zijn leven na het drinken van javel. Koen en Lotte zijn geschokt als ze ontdekken dat het niet om een wanhoopsdaad gaat. Obi en Aziz krijgen verschillende oproepen over een reuzenspin.
«
»
18:20 Milo
Fran en Liam staan voor een dilemma dat hun relatie op de proef stelt. Milo wordt intussen benaderd door No Direction. Zullen ze haar kunnen overtuigen om in de band te stappen?
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Zjef laat zich niet inpakken door de cadeaus van Rudi en blijft kwaad voor wat er is gebeurd. Lars keert met opgeheven hoofd terug naar Wolff & Bos, maar krijgt de wind van voor van Brigitte.
«
»
20:40 Liefde voor muziek
In deze aflevering staat Stan Van Samang centraal. We krijgen een unieke en grappige inkijk in zijn leven als artiest én als mens. En ook op muzikaal vlak vallen we van de ene verbazing in de andere.
«
»
22:15 Helden Van Hier: De Kust
De Oostendse hulpdiensten beleven een uitzonderlijk hectische dag: kinderen raken vermist op het overbevolkte strand, auto's vatten vlam en redders kampen met uitputting.
«
»
23:25 Chicago Med
Nu de derdejaarsstudenten meelopen op de SEH, houdt Maggie een van hen nauwlettend in de gaten. Manning probeert te verbergen dat ze de regels overtrad om haar steeds ziekere moeder te helpen.
«
»
00:20 Familie
Zjef laat zich niet inpakken door de cadeaus van Rudi en blijft kwaad voor wat er is gebeurd. Lars keert met opgeheven hoofd terug naar Wolff & Bos, maar krijgt de wind van voor van Brigitte.
«
»
00:55 The Good Doctor
Shauns eerlijkheid zorgt voor problemen wanneer hij een zieke baby behandelt. De moeder van de baby is niet van zijn eerlijkheid gediend, wat ervoor zorgt dat Shauns baan in gevaar komt.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers