TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet, dus stelt hij voor om iedereen op te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld en geeft een demonstratie aan zijn kaboutervriendjes. De glijbaan gaat alleen een beetje langzaam en omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij zeep op de glijbaan.
«
»
06:25 Kabouter Plop
De kabouters hebben samen een windmolen gebouwd. Omdat er zelfs geen briesje staat, weigeren de wieken dienst. Klus wil de molen toch aan de praat krijgen en besluit zelf wind te maken.
«
»
06:30 Kabouter Plop
Klus ziet in een boom een grote sappige appel hangen. Hij wil de vrucht plukken en haalt meteen een grote ladder. Terwijl hij naar boven zal klimmen, moet Lui beneden de ladder vasthouden.
«
»
06:35 Tip de Muis
Tip ziet een mooie brandweerauto in de winkel van Paco. Die wil hij zo graag hebben, dat hij vergeet dat hij al heel veel speelgoed heeft. Thuis moet hij van mama zijn speelgoed opruimen.
«
»
06:40 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:55 Wickie de Viking
Dankzij het zeil landt de drakkar veilig op de grond. De generaal wil nog steeds het geheim van de Vikingen weten en vliegen. Halvar besluit dat de drakkar naar de zee geduwd moet worden.
«
»
07:05 Nils Holgersson
Akka besluit dat Nils, Martin en Gorgo een examen algemene ganzenkennis moeten afleggen. Wanneer ze slagen, worden ze volwaardige leden van de troep.
«
»
07:20 De avonturen van K3
K3 gaat naar Tibet, om op te treden op het verlovingsfeest van Jetedipa & Rodéo. Als ze daar aankomen, ontdekken ze dat Rodeo's verloofde is verdwenen. Het blijkt dat Kate precies op haar lijkt, dus doet ze alsof ze haar is.
«
»
07:30 VLOGLAB Drama #Stories
Chloé haar kaart wordt geweigerd wanneer ze met Sarah aan het shoppen is. Cédric helpt Tristan met inpakken en komt met een goed idee om Annelies terug te winnen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
De meisjes van K3 organiseren een rolling diner, een etentje op rollende tafels. Marthe heeft een bekende kok ingehuurd. Wanneer Hanne echter per ongeluk de rat van Guus laat ontsnappen waarop ze stiekem past, lijkt alles in het honderd te lopen.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Magnus bedenkt een plan om zich in een ei te verstoppen, maar een mamadraak neemt hem mee.
«
»
08:55 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar het Natural History Museum. Maar Frankie heeft echter altijd pech. Hij breekt per ongeluk heel veel objecten, daarom is hij heel erg verdrietig.
«
»
09:10 Super Monsters
Lobo kan zijn zilveren munt niet meer vinden en dan verliest hij ook zijn jojo en Drac's honkbalknuppel en bal.Zoe helpt hem het moment te herinneren waarop de dingen verloren waren.
«
»
09:20 Bol & Smik
Ruby heeft een nieuwe scooter en Bol en Smik staan te popelen om er eens een ritje op te maken. Maar Ruby is bang dat ze hem stuk maken, dus ze verbiedt hen er op te rijden. Dan zien Bol en Smik de scooter onbewaakt staan.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Chef-kok Sofie Dumont bereidt een smakelijk en fijn gerecht in haar gezellige keuken. Van klassieke tot gezonde gerechtjes en van restjes tot dessertjes: Sofie maakt allerlei verschillende gerechten klaar.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke zijn op zoek naar de verdwenen rashond Balthazar. Als zijn baasje een verdacht briefje ontvangt weten ze zeker dat het dier ontvoerd is. Een vrouw beweert 's avonds een monster gezien te hebben. Eric en Brigitte gaan op jacht.
«
»
12:25 Echte Verhalen: De Buurtpolitie VIPS
Scripted reality-serie over de Vlaamse politie gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Cédric wil absoluut meer te weten komen over Marie. Het plan van Mathias levert ondertussen weinig op. Véronique probeert op Peter in te praten, terwijl Lars ook Mieke zwaar aanpakt.
«
»
14:15 Giro d'Italia 2024
Verslag van de Giro d'Italia 2024, gereden in Italië.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een ongeruste papa vreest dat iemand het op zijn kinderen heeft gemunt en schakelt de hulp in van Koen en Tineke. Een jonge vrouw overlijdt in verdachte omstandigheden. Eric en Brigitte vernemen dat het slachtoffer een grote som geld heeft opgenomen.
«
»
18:20 Milo
Lou komt Nora opzoeken en legt haar onderzoeksfoto's voor. Liam bezoekt zijn vader in het ziekenhuis, maar die negeert hem compleet. Hij is hier zo van aangedaan dat hij de opnames van Fran vergeet.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Mieke voelt zich gecharmeerd, maar lijkt nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Hanne pikt het niet dat Véronique Louise naar het congres in Londen stuurt en haar passeert.
«
»
20:40 Special Forces
Meedogenloze fysieke en psychologische tests, slaapgebrek en honger: dat staat de bekende rekruten te wachten die zich wagen aan een loodzware training van de Special Forces. De vraag is wie breekt en wie zichzelf overstijgt.
«
»
21:55 Máxima
Máxima en Willem-Alexander ontmoeten elkaar op een feestje van gemeenschappelijke vrienden in Sevilla. De vonk slaat over en er bloeit een romance tussen de twee.
«
»
23:00 Chicago Fire
Na een brand in een fabriek waar dierenvoeding wordt gemaakt, helpen Casey en Severide de eigenaar om de zaak tot op het bot uit te spitten. De jaarlijkse garageverkoop zorgt voor spanningen.
«
»
00:00 Familie
Mieke voelt zich gecharmeerd, maar lijkt nog niet klaar voor een nieuwe relatie. Hanne pikt het niet dat Véronique Louise naar het congres in Londen stuurt en haar passeert.
«
»
00:35 The Good Doctor
Dr. Andrews moet een moeilijke vraag stellen aan een gezin dat hun dochter heeft verloren. Hen wordt gevraagd of ze het gezicht van hun overleden dochter willen doneren aan een meisje wiens gezicht beschadigd raakte in een ongeluk.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers