TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus wil Plop laten schrikken. Kabouter Plop heeft echter door wat Klus van plan is en hij besluit om Klus een koekje van eigen deeg te geven en hem te laten schrikken.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus wil een grap uithalen met zijn vrienden. Hij hangt een draadje aan een Plopkoek, zodat de lekkernij kan vliegen op het moment dat zijn vrienden de koek willen pakken. Plop is Klus echter te slim af.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Hetzelfde overkomt ook Lui en Plop en ze kunnen nergens heen.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Plop moet houtblokken splijten. Klus wil hem helpen en bouwt speciaal voor Plop een zaagmachine, maar het apparaat doet vervolgens meer dan de takken splijten.
«
»
06:20 Tip de Muis
Tip heeft eng gedroomd. Als dingen de volgende dag ne gaan als in zijn droom, wordt hij erg bang.
«
»
06:25 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:35 Wickie de Viking
Als de Vikingen door Deense wateren varen, worden ze tegengehouden door een zeepatrouille. Toevallig zit Wickie aan het roer. Omdat hij geen stuurbrevet heeft is de Drakkar in gevaar, tenzij Wickie alsnog een stuurexamen doet.
«
»
06:45 Nils Holgersson
Nils en Gorgo ontdekken een voorraad voedsel en vragen zich af of ze dat wel of niet moeten innemen. Akka vindt dat keuzes moeten worden gemaakt op basis van gezond verstand en niet door toeval, omdat dit ertoe kan leiden dat ze risico's nemen.
«
»
07:00 De avonturen van K3
Tijdens een bezoek aan een eiland ver weg komt K3 Z, een oud-leerling van X, tegen en de meiden trappen in haar val. Ze activeert een intergalactisch portaal en plotseling bevinden de meisjes zich aan de andere kant van het universum.
«
»
07:10 Battle of the Tiktokkers
Het wordt alleen maar spannender. Deze keer maken de kandidaten Linde Willems, Steffi Mercie, Yara De Smedt, Demi Claus, Sam D'hondt en Marco Rondas een TikTok met '#dance' als thema. Danseres Sarah Bossuwé is het jurylid.
«
»
07:25 VLOGLAB Drama #Stories
De vloggers van de Vloglabband worden door hun dagelijkse obstakels gevolgd. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:20 K3 Roller Disco
Marthe heeft per ongeluk te veel chips besteld, waardoor ze met 1000 dozen zitten in plaats van tien. Ze zetten een bonnenactie op touw: elke klant kan een bon inwisselen voor één pakje chips. Het loopt echter niet zoals gepland.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Cutter krijgt de kans om een 'moeder' te worden wanneer een pas uitgekomen draak een band met hem krijgt, en ze zullen allebei nodig zijn om de anderen uit een verwarde puinhoop te halen.
«
»
09:00 Super Monsters
Katya moet oefenen hoe ze goed op haar bezem moet rijden. Het is echter erg traag en komt niet echt vooruit. Ze wordt dus ingehaald door de anderen. Daardoor accelereert ze iets te veel.
«
»
09:10 Super Monsters
Drac denkt dat hij overal de beste in is. Dit komt vooral omdat hij kan vliegen. Later verbaast het hem dat de anderen niet meer met hem willen spelen.
«
»
09:20 Bol & Smik
Bol geeft Smik een grote tak met een ladder aan. Maar elke tak die Smik als zijn tak ziet, blijkt al in gebruik door iemand anders. Wanneer hij eindelijk een eigen tak vindt, is het toch niet wat hij ervan verwacht had.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie maakt een klassieker klaar: loempia met pompoen en kalkoenfilet en een salsa van koolrabi.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De zestienjarige Dennis vecht voor zijn leven na het drinken van javel. Koen en Lotte zijn geschokt als ze ontdekken dat het niet om een wanhoopsdaad gaat. Obi en Aziz krijgen verschillende oproepen over een reuzenspin.
«
»
12:25 Milo
Fran en Liam staan voor een dilemma dat hun relatie op de proef stelt. Milo wordt intussen benaderd door No Direction. Zullen ze haar kunnen overtuigen om in de band te stappen?
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Véronique vindt dat Lars met de toekomst van het bedrijf speelt en grijpt in. Lars zelf wil dat zijn personeel kleur bekent: geloven ze nog in hem of niet?
«
»
14:10 Wittekerke
Na de crematie gaan Joke en Sneyers in de duinen op zoek naar de mobilhome van Marcel. Ze vinden alleen Barts motor waarop flink wat bloedspatten zitten. Joke vreest het ergste.
«
»
15:20 The Good Doctor
De nieuwe chef van de afdeling chirurgie heeft zijn twijfels bij Dr. Murphy's aanstelling. Hij ziet hem enkel als een blok aan het been, en wil hem uit de operatiekamer houden.
«
»
16:15 Superstore
Dina neemt de rol van kwaaie pier op zich als het management Amy opdraagt om iedereen op zijn uren te korten. Intussen doet Mateo een opzienbarende ontdekking over Marcus.
«
»
16:40 Aspe
Sofie Bynens is een tienjarig meisje die ontvoerd wordt op klaarlichte dag terwijl ze op weg is naar school. Er lijken geen getuigen te zijn. Het vreemde is echter dat er op dezelfde plek zes jaar eerder ook een tienjarig meisje ontvoerd is.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
In het park vallen twee mannen in camouflagekledij een koppeltje aan. Samen met Barry gaan Koen en Lotte op zoek naar een spoor van de daders. Een rouwende moeder komt met verontrustend nieuws naar Eric en Brigitte.
«
»
18:20 Milo
No Direction besluit om te repeteren met mysterieuze maskers. Robyn en Maud smeden snode plannen om Emily's feestje te dwarsbomen. Liam en Milo groeien steeds meer naar elkaar toe.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Mieke lacht Hannes beschuldigingen aan het adres van Joris weg. Ze vindt dat Hanne jaloers reageert omdat Joris snel carrière maakt bij Wolff & Bos. Jelle schakelt de hulp in van Jill.
«
»
20:40 Helden van Hier: De MUG
In Antwerpen gebeuren veel ongevallen met wagens en voetgangers. Dat ondervindt ook arts in opleiding Tim wanneer hij wordt opgeroepen voor een man die is aangereden aan de Rooseveltplaats.
«
»
21:45 Axel Gaat Binnen
Axel kreeg bij hoge uitzondering de kans om een week mee te varen aan boord van de Castor P901, een van de marineschepen van ons Belgisch leger.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Na een reeks overvallen stort Upton zich op de zaak en komt tussen Voight en Halstead in te staan.
«
»
23:50 Familie
Mieke lacht Hannes beschuldigingen aan het adres van Joris weg. Ze vindt dat Hanne jaloers reageert omdat Joris snel carrière maakt bij Wolff & Bos. Jelle schakelt de hulp in van Jill.
«
»
00:25 The Good Doctor
De nieuwe chef van de afdeling chirurgie heeft zijn twijfels bij Dr. Murphy's aanstelling. Hij ziet hem enkel als een blok aan het been, en wil hem uit de operatiekamer houden.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers