TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Hoewel ze nog geen datum heeft, vraagt Eleni toch al aan Nicole of ze haar bruidsmeisje wil zijn.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Wild Hogs
Vier vrienden van middelbare leeftijd hebben het gehad met hun doorsnee leventje. Ze besluiten dat het tijd is om tijdelijk hun verantwoordelijkheden achter zich te laten en een roadtrip met de motor te gaan maken.
«
»
16:25 Parks and Recreation
Leslie vraagt om suggesties voor het ontwerp van het nieuwe park in Pawnee, maar vindt het verdacht dat het beste idee van een architect komt. Andy probeert zijn baan als beveiliger leuker te maken.
«
»
16:50 Las Vegas
Mary organiseert een huwelijk voor een van Sams grootste klanten. Als de trouwjurk verdwijnt, dreigt de gelegenheid niet door te gaan. Ed en Danny volgen het spoor van kaarttellers naar de universiteit van Nevada. Mike ontmoet een congresgangster.
«
»
17:40 Superstore
Iedereen is geobsedeerd door een etalagepop die precies op Jonah lijkt. Cheyenne denkt erover na om haar baby te laten adopteren. Glenn en Dina krijgen ruzie over ouderschap.
«
»
18:10 Schooled
Lainey komt net voor Valentijnsdag tot een besef. Coach Mellor probeer Felicia te helpen, die momenteel niet niet goed in haar vel zit.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Tammy II komt langs op een diner voor houtbewerkers dat Ron, Diane en Leslie bijwonen. Jerry vergeet om een paar van zijn vrienden uit te nodigen voor zijn feestje voor de feestdagen.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa en haar vriendin Juliet creëren hun eigen fantasiewereld, genaamd `De Kronieken van Equailia', waarin ze wegvluchten van de realiteit.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Uit het labo van de politie zijn tientallen stalen met DNA-bewijs gestolen. Hondo en zijn team krijgen carte blanche om de stalen zo snel mogelijk terug te vinden.
«
»
20:30 Departure
Kendra en agent Hunter vinden bewijs van een groter complot. Kendra is ontdaan na een confrontatie.
«
»
21:25 Departure
Terwijl de zaak zich ontvouwt, heeft Kendra het gevoel dat er nog een stukje van de puzzel mist. Lucas bereidt zich voor op een ontmoeting met zijn grootvader nadat hij de waarheid over het ongeluk ontdekt.
«
»
22:15 Magnum P.I.
Om een moord op te lossen moeten Magnum en Higgins undercover aan het werk gaan als redders. Jin Jeong roept de hulp van Rick en TC in om een gestolen militaire medaille terug te vinden.
«
»
23:05 L.A.'s Finest
Temidden van de chaos van een onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor de familie van Jen.
«
»
00:05 S.W.A.T.
Uit het labo van de politie zijn tientallen stalen met DNA-bewijs gestolen. Hondo en zijn team krijgen carte blanche om de stalen zo snel mogelijk terug te vinden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers