TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Nicole en Michael willen afspreken. Nicole is erg nerveus en goedbedoeld doet Theo enkele van zijn druppels in haar thee. Dat heeft echter het tegenovergestelde effect.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Walking on Sunshine
Maddie staat op het punt om te trouwen met de knappe Italiaan Raf. Ze nodigt haar zus Taylor uit voor het trouwfeest, maar wat Maddie niet weet is dat Raf ooit nog het vakantieliefje is geweest van haar zus.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Leslie ontmoet Bens ouders. Jean-Ralphio helpt Tom een pitch voor te bereiden voor zijn nieuwe bedrijf. Chris heeft last van stemmingswisselingen.
«
»
16:45 Las Vegas
Een sexy, jonge vrouw komt naar het Montecito en bedankt Ed voor het redden van het leven van haar vader. Norma, één van Monica's vrienden, vindt de vinger van een werknemer in het buffet.
«
»
17:35 Superstore
Een journalist moet een artikel schrijven over het warenhuis, maar richt zich daarbij vooral op Jonah. Garrett wil niet op de foto. Cheyenne vraagt haar vriend om een bedrijfsjingle te componeren.
«
»
18:05 Schooled
Directeur Glascott en Lainey kunnen het niet eens worden over een gepaste dresscode voor de school. Coach Mellor heeft er steeds meer moeite mee dat Julie minder sportief is dan hij.
«
»
18:35 Parks and Recreation
April probeert om kavel 48 om te laten bouwen tot een hondenpark, waardoor Leslie overstuur raakt. Tom probeert Bens hulp te krijgen voor zijn nieuwe bedrijf. Andy verbetert zijn onderzoeksvaardigheden.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer denkt dat Barts nieuwe vriend een terroristische aanslag aan het plannen is. Hij probeert zo snel mogelijk de bewoners van Springfield te waarschuwen over wat hij ziet als een onvermijdelijke ramp.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Het team wordt opgeroepen voor een schietpartij tijdens een fanevent van de populaire blogster Tiffany. Chris twijfelt aan haar nieuwe relatie.
«
»
20:30 An Officer and a Gentleman
Zack Mayo is een eenzaat die droomt van een carrière als gevechtspiloot. Daarvoor moet hij eerst slagen aan de kadettenschool, waar hij een intensieve fysieke, academische en sociale training moet ondergaan, gegeven door drilinstructeur Foley.
«
»
23:00 Destination Wedding
Romantische komedie met Keanu Reeves en Winona Ryder als twee vervelende en ongelukkige gasten op een bruiloft die ondanks zichzelf iets voor elkaar beginnen te voelen.
«
»
00:35 S.W.A.T.
Het team wordt opgeroepen voor een schietpartij tijdens een fanevent van de populaire blogster Tiffany. Chris twijfelt aan haar nieuwe relatie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers