TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Sturm der Liebe
Tijdens het zoeken naar de alpaca's krijgen Michael en Nicole ruzie en ze laat hem in de steek. Theo kan het niet langer aanzien en besluit Michael de waarheid te vertellen.
«
»
12:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Malicious Motives
Ashley, een jong meisje uit een rijke familie, heeft dringend een levertransplantatie nodig. De enige geschikte donor is een eenzame klasgenote, Katie, die met haar donatie hoopt deel uit te maken van Ashley's perfecte leven.
«
»
16:25 Parks and Recreation
April en Leslie proberen te zorgen dat er meer vrouwen in de politiek komen Ron moet op Dianes kinderen passen. Tom vraagt Ben en Andy hem te leren basketballen.
«
»
16:50 Las Vegas
Ed en Jillian trekken zich terug maar dat blijkt allesbehalve vreedzaam te zijn. Danny en Josh krijgen een verdachte gokker die per sessie en miljoen dollar wil inzetten. De relatie tussen Delinda en Derek wordt serieus.
«
»
17:40 Superstore
Glenn belooft iedereen een bonus van 100 dollar als de beoogde verkoopcijfers worden gehaald. Ben ontmoet Amy's man. Dina en Glenn plannen een feest.
«
»
18:10 Schooled
De vader van Weasel probeert bij C.B. extra punten te scoren voor zijn zoon. Glascott geeft zijn toestemming om de vroegere parkeerplaats van directeur Ball om te toveren tot een buurttuin.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Ann maakt een beslissing. Ben vraagt Tom, Chris en Ron hem te helpen een cateraar te vinden voor de bruiloft. April moet een van Leslies taken volbrengen.
«
»
19:10 The Simpsons
De rente op de hypotheek van Homer en Marge wordt drastisch verhoogd, dus moeten ze het huisje te koop zetten. De slimme Ned Flanders koopt hun huis en verhuurt het voor een lage prijs. Maar natuurlijk moet Homer hiervan profiteren.
«
»
19:40 S.W.A.T.
De ontsnapte groep militanten duikt opnieuw op en ontvoert werknemers van vijf verschillende bedrijven in Los Angeles. Het S.W.A.T.-team haast zich ter plekke wanneer de gijzelnemers dreigen de werknemers te vermoorden.
«
»
20:30 Mirror Mirror
Een verbannen prinses wordt gered van de dood door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw die zich voorneemt om alles wat haar ontnomen is, terug te krijgen van de gemene koningin.
«
»
22:35 Knowing
Professor John Koestler ontdekt cryptische boodschappen die met grote precisie iedere ramp van de afgelopen 50 jaar voorspellen. Een aantal voorspellingen die in het document staan moeten nog plaatsvinden.
«
»
00:45 S.W.A.T.
De ontsnapte groep militanten duikt opnieuw op en ontvoert werknemers van vijf verschillende bedrijven in Los Angeles. Het S.W.A.T.-team haast zich ter plekke wanneer de gijzelnemers dreigen de werknemers te vermoorden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Eind jaren zeventig in Los Angeles, in de tijd van disco en wilde feesten, is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een nieuwe klapper. Dat worden de Chippendales, gepromoot door onervaren zakenlieden. Dankzij het zootje ongeregeld van mannelijke dansers met hun obscene stripshow gaat ook voor vrouwen een seksfantasie in vervulling. Dit culturele fenomeen lift mee op de golf van maatschappelijke bevrijding en wordt meteen een succes, met schijnbaar onbegrensde kansen op roem en rijkdom. Maar op snelle successen komen schimmige figuren af, die het sprookje met een moord verstoren en de toon zetten voor jarenlang bedrog.


'Curse of the Chippendales', om 22.20 uur op VRT CANVAS.

Dossiers