TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
07:20 Travel Guides
De gidsen gaan Marokko verkennen. Ze landen midden in de drukte van Marrakech en maken kennis met Marokko's beroemde openluchtmarkt, de traditionele keuken, de woestijn en nog veel meer.
«
»
08:10 Travel Guides
De gidsen bezoeken de kust van Kroatië op een jacht, en eilandhoppen door de middeleeuwse geschiedenis en het prachtige landschap van de regio. Ze ervaren een week vol natuurlijke schoonheid en culturele eigenaardigheden.
«
»
09:05 The Block Australia
De deelnemers maken hun huizen klaar voor honderd potentiële kopers die de huizen komen inspecteren.
«
»
10:05 Love it or List it Australia
Kylie en Josh hebben een jaar met hun kinderen in hun huis in Kew East gewoond. Kylie dacht dat ze meteen zouden verbouwen. Ze hunkert naar een open ruimte en wil het ergens anders kopen. Maar Josh denkt dat het antwoord in hun huidige huis ligt.
«
»
11:10 Dr. Phil
Kunstmatige intelligentie heeft de potentie om het dagelijks leven van mensen te verbeteren, maar roept ook ethische en maatschappelijke vragen op over de invloed ervan op werkgelegenheid, privacy en de toekomst van de mensheid.
«
»
12:05 Love Island Australia
De herkoppelingsceremonie verdeelt de villa en de nieuwe aankomst schudt de koppels wakker.
«
»
13:05 Hello Goodbye
Een jongen wacht op zijn geliefde die voorgoed bij hem komt wonen. Een man over vertelt zijn aankomende beenamputatie. Joris praat met een vrouw over hoe ze na ruim dertig jaar weer in contact is gekomen met haar Colombiaanse jeugdliefde.
«
»
13:55 Hello Goodbye
Een man vertelt over de onvervulde kinderwens van hem en zijn vrouw. Verder praat Joris met een zuster over haar speciale band met God en neemt een gezin emotioneel afscheid omdat ze niet weten wanneer ze hun familie weer zullen zien.
«
»
14:45 The Block Australia
De jury inspecteert de logeerkamers en de re-do-kamers en beloont de winnaar met $ 10.000.
«
»
16:05 A&E After Dark
Een patiënt negeert het ziekenhuisbeleid en weigert de spoeddienst te verlaten na zijn behandeling. Als hij op zijn motor rijdt, verliest Chris de controle over het stuur en slaat de motor van 200 kg over de kop, waardoor zijn been wordt verbrijzeld.
«
»
17:00 Dr. Phil
De zoon van Doreen, John Giuca, en de broer van Yvette, Billie Allen, hebben de helft van hun leven vastgezeten voor misdaden die ze naar eigen zeggen niet hebben gepleegd. Doreen en Yvette willen er alles aan doen om hun geliefden vrij te krijgen.
«
»
17:50 Next Level Chef
De zeven overgebleven kandidaten worden uitgedaagd om een hoogstaand fusiongerecht te maken.
«
»
18:45 Love it or List it Australia
Lyndi en Les houden van het leven in Adelaide, maar Les is niet meer verliefd op hun huis. Andrew wil ze kennis laten maken met het idee van een verhuizing, terwijl Neale een aantal geweldige ontwerpideeën heeft voor hun huidige huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Montana heeft eindelijk haar eerste koopwoning bemachtigd. Maxime kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook voor haar gezin een heerlijke villa gekocht. Een nadeel: ze moet over een week verhuizen.
«
»
20:35 The Cruise
De Scarlet Lady vertrekt op haar reis naar de kristalheldere wateren van Bimini op de Bahama's.
«
»
21:30 The Cruise
Het team op Scarlet Lady moet voor meer dan 250.000 pond aan goederen naar hun afdelingen brengen.
«
»
22:30 A Place in the Sun
Vastgoedexperts helpen Britse koppels met het vinden van een droomhuis in het buitenland, dat als vaste verblijfplaats of vakantiehuis moet dienen. De koppels besluiten om de grijze lucht van Groot-Brittannië voor zon, zee en strand te verruilen.
«
»
23:35 Love Island Australia
De eilandbewoners strijden in de PashTag Challenge en Australië kiest de volgende om te dumpen.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
00:55 Sex and the City
Charlotte wil haar verjaardag niet meer vieren en voelt zich oud. Miranda heeft problemen met haar gewicht en de vrouwen gaan samen naar Atlantic City.
«
»
01:30 Sex and the City
Samantha en Carrie denken na over hoe Carrie's boek eruit moet zien. Charlotte leest het ene zelfhulp boek na het andere. Miranda heeft een afspraak met Weight Watchers. Samantha wordt boos op de anderen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers