TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Julian ontdekt dat Leander Bichlheim wil verlaten, maar besluit dit te verzwijgen voor Eleni. Wanneer ze uiteindelijk toch hoort dat Leander onderweg is naar Afrika, wil ze hem stoppen.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Charlie's Angels: Full Throttle
De Angels worden ingehuurd om twee gestolen ringen op te sporen die informatie bevatten over de nieuwe identiteit van alle kroongetuigen in het land. Als een aantal van hen wordt vermoord, begint een race tegen de klok om de daders te vinden.
«
»
16:30 Parks and Recreation
Leslie voert een belasting in op grote frisdrankflessen om obesitas in Pawnee te bestrijden. Chris helpt Andy zich voor te bereiden op zijn politie-toelatingsexamen.
«
»
16:50 Las Vegas
Danny en Ed moeten amateur seksvideo's bekijken om de diefstal van diamanten tijdens de opnames van een videoclip op te lossen. Intussen ontdekt Mike een klant die keer op keer hetzelfde aantal gooit. Ook deze zaak spit Ed tot de bodem uit.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Met nog een half uur te gaan voor de bruiloft, raken Robin en Barney compleet in paniek. Marshall en Lily herschrijven hun huwelijksgeloften.
«
»
18:10 Schooled
C.B. krijgt steun van zijn collega's en studenten nadat zijn keuken in vlammen op is gegaan terwijl hij gerechten aan het bereiden is voor zijn Friendsgiving-feestje.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslie probeert een wet te introduceren die de openingstijden van het zwembad uitbreidt. April en Ben plannen een roadtrip. Chris bedenkt een nieuwe manier om de problemen van bewoners op te lossen. Ron probeert een kuil in de weg te laten vullen.
«
»
19:10 The Simpsons
Bart ontmoet zijn dubbelganger Simon Woosterfield, de zoon van de rijkste familie van Springfield. De twee besluiten van plaats te wisselen.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Hondo moet samenwerken met Eric Wells, de ex-man van zijn vriendin Nia Wells. Street ontdekt dat zijn moeder drugs verstopt onder haar bed. Jessica wordt gedwongen om bezuinigingen door te voeren.
«
»
20:35 The Break-Up
Brooke heeft andere opvattingen over het huishouden dan haar vriend Gary en na de zoveelste ruzie zet ze een punt achter hun relatie. Geen van beiden is echter bereid uit hun appartement te trekken.
«
»
22:40 When in Rome
Beth Harper heeft veel ongeluk in de liefde. Maar het geluk lacht Beth toe wanneer ze voor de trouw van haar zus naar Rome reist en enkele munten uit de liefdesfontein steelt. Vanaf dan willen alle mannen die ze tegenkomt haar geliefde zijn.
«
»
00:20 S.W.A.T.
Hondo moet samenwerken met Eric Wells, de ex-man van zijn vriendin Nia Wells. Street ontdekt dat zijn moeder drugs verstopt onder haar bed. Jessica wordt gedwongen om bezuinigingen door te voeren.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers