TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Blind Getrouwd UK
De laatste vier singles duiken in het huwelijk met een volslagen vreemde. Een stel heeft moeite om contact te maken en een bruid gaat tegen het advies van haar familie in om liefde te vinden.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Urk!
Docuserie over het dagelijks leven van de kleurrijke inwoners van het unieke vissersdorp Urk. De portretten onthullen niet alleen bijzonderheden in het leven van de Urkers, maar ook een aantal totaal onvermoede gewoontes in het kleine vissersdorp.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Blind Getrouwd UK
Nog vier stellen gaan op huwelijksreis, maar terwijl het voor sommigen romantiek is, hebben anderen moeite om hun vonk te vinden. Een koppel kwam al snel in ruw water terecht.
«
»
14:25 The Butterfly Effect
De getraumatiseerde student Evan Treborn kan met zijn geest terugkeren naar zijn jeugd om de levens van zijn vrienden op de rails te krijgen. Maar zijn daden hebben een enorme weerslag op de toekomst.
«
»
16:35 24 Hours in A&E
Documentaireserie over een van de drukste SEH-afdelingen van Groot-Brittannië. De vreugde en het verdriet van de patiënten en hun families worden vastgelegd, evenals het harde werk en de professionaliteit van het personeel.
«
»
17:35 B&B zoekt Lief
In Nederland ontstaan er wrijvingen tussen de twee vrijgezelle mannen. Op Tenerife ontmoet An Lemmens de sympathieke Bart, die werkt in het Westhaven Bay Hotel en op zoek is naar een vrouw.
«
»
18:10 Familie Gillis: massa is kassa
Peter neemt de hele familie op sleeptouw voor een nieuwe fotoshoot. Nieuwe vriendin Wendy is intussen al behoorlijk ingeburgerd en daarom gaat ook zij op de foto. Zoon Mark gaat naar Vakantiepark Brugse Heide om de nieuwe managers te ontmoeten.
«
»
19:05 Home and Away
Tane krijgt via Nikau slecht nieuws over zijn schoonzus, ze brak haar been en sleutelbeen. Hij wil naar Nieuw-Zeeland afreizen om haar te helpen, maar wil Felicity niet alleen achter te laten.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Amy nodigt Dave, ondanks hun ongemakkelijk date, uit voor een etentje. Intussen heeft Sheldon een liedje in zijn hoofd en raken Howard en Raj geobsedeerd door een fan van hun band.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Howard, Raj en Leonard moeten beslissen wie het extra kaartje voor de nieuwe 'Star Wars' film krijgt. Ondertussen heeft Sheldon bijzondere plannen voor Amy's verjaardag.
«
»
20:30 Een huis vol emigreert
Johan en Janneke zijn nog steeds in Spanje met hun oudste meiden, waar natuurlijk ook een kijkje genomen moet worden op de plaatselijke voetbalclub. Eenmaal terug in Nederland gaat Johan zich uitschrijven bij de gemeente als Tollebeeker.
«
»
21:25 De Bauers - 20 jaar later
Het is carnaval en hoewel Frans optreedt in Kruikenstad houdt hij het verder rustig. De échte feestneus van de familie is Frans Junior. Frans en Mariska bezoeken de basiliek waar ze getrouwd zijn.
«
»
22:10 Echte Meisjes in de Jungle
Verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren gaan de strijd met elkaar aan in de jungle.
«
»
23:10 Emergency on Sunny Beach
Een massa Britse toeristen is intussen gearriveerd op Sunny Beach en zet er de boel op stelten. In een van de vele clubs probeert buitenwipper Kimbo de orde te handhaven.
«
»
00:05 The Big Bang Theory
Amy nodigt Dave, ondanks hun ongemakkelijk date, uit voor een etentje. Intussen heeft Sheldon een liedje in zijn hoofd en raken Howard en Raj geobsedeerd door een fan van hun band.
«
»
00:35 The Big Bang Theory
Howard, Raj en Leonard moeten beslissen wie het extra kaartje voor de nieuwe 'Star Wars' film krijgt. Ondertussen heeft Sheldon bijzondere plannen voor Amy's verjaardag.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers