TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sturm der Liebe
Het klikt tussen de vriendinen van Werner en Markus, maar geen van beiden weet hoe met deze plotse gevoelens om te gaan. Ze zijn verbaasd wanneer ze elkaar later opnieuw tegen het lijf lopen in het Fürstenhof.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Family Seductions
Sandra en haar dochter Sophie hebben onlangs hun eigen café geopend, maar de zaak draait niet goed. Ze zijn dan ook heel enthousiast wanneer de aantrekkelijke Blaine een optreden wil geven in hun café.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Ann plant een vrijgezellenfeestje voor Leslie, maar raadslid Jamm gooit roet in het eten. Chris gaat naar een spellenavond bij Ben thuis.
«
»
16:45 Las Vegas
De komst van dokter Derek bedreigt de prille liefde tussen Danny en Delinda. De afdelingshoofden van het Montecito gaan samen paintballen om zo de groepssfeer te bevorderen.
«
»
17:35 Superstore
Amy krijgt last van concurrentiedrift als Glenn Jonah publiekelijk complimenteert. De werknemers van Cloud 9 gedragen zich voorbeeldig vanwege een mysteryshopper.
«
»
18:05 Schooled
Er ontstaat rivaliteit tussen Wilma en Lainey wanneer die laatste tijdens de voorbereidingen voor het showkoor ontdekt dat Wilma een betere zangeres is dan zij.
«
»
18:35 Parks and Recreation
April en Leslie proberen te zorgen dat er meer vrouwen in de politiek komen Ron moet op Dianes kinderen passen. Tom vraagt Ben en Andy hem te leren basketballen.
«
»
19:05 The Simpsons
Bart behaalt de maximumscore op een test. Daardoor begint Lisa te vrezen dat Bart slimmer is dan zij. Homer ontdekt dat hij zijn verzekeringspremie te laat heeft betaald.
«
»
19:35 S.W.A.T.
FBI-agent Adrian Lopez wordt ontvoerd. Jessica gaat undercover in Mexico om Lopez te bevrijden uit de handen van een drugskartel.
«
»
20:30 Taxi 5
Franse actiekomedie waarin een Parijse politieagent in Marseille jacht maakt op een geduchte groep Italiaanse criminelen in snelle auto's.
«
»
22:35 Bumblebee
Verscholen op een autokerkhof ergens in Californië in 1987 staat de zwaar beschadigde Bumblebee. De zeventienjarige Charlie vindt de gele Kever en begint de auto op te knappen. Al snel komt ze er achter dat Bumblebee geen gewone auto is.
«
»
00:40 S.W.A.T.
FBI-agent Adrian Lopez wordt ontvoerd. Jessica gaat undercover in Mexico om Lopez te bevrijden uit de handen van een drugskartel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers