TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Las Vegas
Een sexy, jonge vrouw komt naar het Montecito en bedankt Ed voor het redden van het leven van haar vader. Norma, één van Monica's vrienden, vindt de vinger van een werknemer in het buffet.
«
»
11:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Step Up 3D
Enkele straatdansers in New York vormen een team met nieuweling Moose. Samen moeten ze het opnemen tegen `s werelds beste hiphopdansers.
«
»
16:00 Schooled
C.B. krijgt steun van zijn collega's en studenten nadat zijn keuken in vlammen op is gegaan terwijl hij gerechten aan het bereiden is voor zijn Friendsgiving-feestje.
«
»
16:25 Schooled
Mellor wil een betere band met Toby opbouwen. Hij gaat te rade bij C.B. over de Pokémon-rage, in de hoop nadien een betere supporter te kunnen zijn tijdens de toernooien waaraan Toby deelneemt.
«
»
16:55 Schooled
Lainey wil dolgraag een Beanie Baby van Patti the Platypus bemachtigen. C.B. gaat op zoek naar één, in de hoop zo indruk op haar te kunnen maken, maar Barry Goldberg dreigt roet in het eten te gooien.
«
»
17:20 Schooled
Howell wil haar imago opkrikken en moedigt Ronnie en andere studenten aan om een boyband te vormen. Het resultaat is echter niet naar verwachtingen.
«
»
17:50 Schooled
Directeur Glascott en Lainey kunnen het niet eens worden over een gepaste dresscode voor de school. Coach Mellor heeft er steeds meer moeite mee dat Julie minder sportief is dan hij.
«
»
18:20 Around the World in 80 Days
In het Londen van de negentiende eeuw worstelt de excentrieke uitvinder Phileas Fogg om serieus genomen te worden. In de hoop op erkenning gaat hij een absurde weddenschap aan: Fogg moet de wereld rondreizen in amper tachtig dagen.
«
»
20:30 Step Up Revolution
Een dansgroep probeert haar buurt te beschermen tegen een rijke zakenman. Hij wil namelijk de historische buurt transformeren, met desastreuze gevolgen voor de bewoners. De groep moet dit door middel van dans zien te stoppen.
«
»
22:25 9-1-1
De 118 komt in actie wanneer een stroomstoring in de hele stad en een recordhittegolf voor chaos zorgen in Los Angeles. Schoorsteen neemt Hen in vertrouwen over Maddie's toestand. Athena's ergste nachtmerrie komt uit.
«
»
23:30 Magnum P.I.
Magnum en Higgins bekijken de voor- en nadelen van een relatie. Rick probeert een evenwicht te vinden tussen het vaderschap en de dagelijkse leiding van La Mariana.
«
»
00:25 L.A.'s Finest
Wanneer het team een link ontdekt tussen een app en een reeks gepleegde misdaden, komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde, nog lang niet voorbij is. Syd doet een schokkende ontdekking over Jen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers