TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Werner is blij dat er een oude kennis naar het Fürstenhof komt nadat ze gescheiden is van haar man. Tijdens een wandeling ontmoet ze Markus en ze helpt hem uit een vervelende situatie.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:30 Save the Last Dance 2
Sara besluit haar dromen te volgen en start haar opleiding aan Juilliard. Al snel groeit Sara uit tot een voorbeeldstudent en dreigt ze te moeten kiezen tussen haar liefde voor traditioneel ballet en haar passie voor hiphop.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Tammy II komt langs op een diner voor houtbewerkers dat Ron, Diane en Leslie bijwonen. Jerry vergeet om een paar van zijn vrienden uit te nodigen voor zijn feestje voor de feestdagen.
«
»
16:45 Las Vegas
Danny en Mike verdelen hun tijd tussen het onderzoek naar overvallen in de suites van het Montecito en het poseren voor een naaktkalender. Jillian raakt in paniek wanneer haar therapeut haar vertelt dat haar huwelijk een slecht voorbeeld is.
«
»
17:35 Superstore
Amy heeft geen oppas voor Emma en neemt haar tegen de regels in stiekem mee naar het warenhuis. Cheyenne en Mateo ruziën over een bank. Dina volgt een winkeldief.
«
»
18:10 Schooled
Wilma en coach Mellor helpen C.B. om Lainey uit zijn hoofd te zetten. Terwijl ze een student begeleidt, komt Lainey tot het besef dat ze zelf nog met onopgeloste zaken uit haar verleden kampt.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Ann plant een vrijgezellenfeestje voor Leslie, maar raadslid Jamm gooit roet in het eten. Chris gaat naar een spellenavond bij Ben thuis.
«
»
19:10 The Simpsons
Homer ontdekt dat Vance Connor zal worden gehuldigd. Vance was op de middelbare school Homers grote rivaal, want ze wilden beiden verkozen worden tot klasverantwoordelijke.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Een copycat dreigt ermee om een schietpartij uit het verleden te kopiëren en een nog groter bloedbad aan te richten op een middelbare school.
«
»
20:30 Only the Brave
In de zomer van 2013 rukken de brandweermannen van de Granite Mountain Hotshots eropuit om een grote brand te bestrijden. Wanneer de wind van richting verandert, komen zij echter als ratten in de val te zitten. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
«
»
23:05 Stumptown
Met behulp van Sue Lynn doet Dex haar best om de biologische ouders te vinden van een veteraan die ontdekte dat hij is geadopteerd. Grey blijft samenwerken met Hoffman en gaat undercover.
«
»
23:55 Clarice
ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een geneeskundestudent. Krendler verzamelt stiekem een DNA-monster van de man waarvan hij vermoedt dat hij Clarice heeft aangevallen in Woodhaven.
«
»
00:50 S.W.A.T.
Een copycat dreigt ermee om een schietpartij uit het verleden te kopiëren en een nog groter bloedbad aan te richten op een middelbare school.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers