TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Las Vegas
Het Montecito houdt een autoshow en de bekende racer Jimmie Johnson komt als jurylid naar de show. Hij krijgt veel vrouwelijke aandacht, waaronder van Delinda en Mary. Ondertussen vinden Danny en Mike, in een bad met ijs, een man met maar een nier.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 An Officer and a Gentleman
Zack Mayo is een eenzaat die droomt van een carrière als gevechtspiloot. Daarvoor moet hij eerst slagen aan de kadettenschool, waar hij een intensieve fysieke, academische en sociale training moet ondergaan, gegeven door drilinstructeur Foley.
«
»
16:55 How I Met Your Mother
Met nog een half uur te gaan voor de bruiloft, raken Robin en Barney compleet in paniek. Marshall en Lily herschrijven hun huwelijksgeloften.
«
»
17:30 How I Met Your Mother
Nu de bruiloft van Barney en Robin achter de rug is, maakt Ted zich op voor een nieuw leven in Chicago.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Met de bruiloft achter de rug, neemt Ted afscheid en hij maakt zich klaar om naar Chicago te vertrekken, maar het lot heeft duidelijk iets anders voor hem in petto.
«
»
18:30 Superstore
Op zijn eerste dag bij Superstore maakt Jonah geen al te beste indruk op afdelingshoofd Amy, maar assistent-hoofd Dina valt wel voor zijn charmes.
«
»
19:00 Superstore
Een journalist moet een artikel schrijven over het warenhuis, maar richt zich daarbij vooral op Jonah. Garrett wil niet op de foto. Cheyenne vraagt haar vriend om een bedrijfsjingle te componeren.
«
»
19:35 Magnum P.I.
Magnum en Higgins bekijken de voor- en nadelen van een relatie. Rick probeert een evenwicht te vinden tussen het vaderschap en de dagelijkse leiding van La Mariana.
«
»
20:30 Playing With Fire
Wanneer brandweerinspecteur Jake Carson en zijn eliteteam van brandweerlieden drie broers en zussen te hulp schieten, realiseren ze zich al snel dat geen enkele training hen kan voorbereiden op hun meest uitdagende baan tot nu toe: babysitten.
«
»
22:25 Forgetting Sarah Marshall
De worstelende muzikant Peter Bretter wordt na zes jaar gedumpt door tv-ster Sarah Marshall. Hij gaat naar Hawaï in een poging om de pijnlijke relatiebreuk te verwerken. Dan blijkt echter dat Sarah en haar nieuwe vriend in hetzelfde hotel zitten.
«
»
00:25 Better Things
Sam is vrijwilliger op een school en praat met een jonge klas over hoe ze kunnen doorbreken in de industrie. De zaken komen tot stilstand wanneer een van de studenten online een gewaagde foto van Sam ophaalt.
«
»
00:50 Better Things
Frankie's genderidentiteit wordt per ongeluk onthuld. Sam leert over voornaamwoorden en financiën. Max probeert grip op haar leven te krijgen. Duke bespreekt haar onzekerheden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers