TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Christoph is niet te spreken over de terugkeer van Markus. Alexandra probeert hem te kalmeren, zij gelooft dat Markus veranderd is, maar Christoph blijft achterdochtig.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Sea Of Suspicion
Muziekstudente Anne gaat tijdens de zomer als nanny aan de slag bij Dominic, de echtgenoot van de verdwenen muzieklerares Natalia, van wie Anne nog les heeft gekregen. Anne begint zich af te vragen of Dominic iets met de verdwijning te maken heeft.
«
»
16:20 Parks and Recreation
April probeert om kavel 48 om te laten bouwen tot een hondenpark, waardoor Leslie overstuur raakt. Tom probeert Bens hulp te krijgen voor zijn nieuwe bedrijf. Andy verbetert zijn onderzoeksvaardigheden.
«
»
16:45 Las Vegas
Danny onderschept een dief, die beweert dat iemand het Montecito wil opblazen. Ed gelooft hem niet, maar Danny onderzoekt de zaak. Ondertussen hoort Sam geruchten over de geweldige nieuwe masseur en besluit de proef op de som te nemen.
«
»
17:35 Superstore
Amy verzet zich tegen raciale stereotypering, terwijl Jonah leert waarom je nooit moet helpen. Amy en Carmen worden gevraagd om sombrero's op te zetten en salsa gratis weg te geven.
«
»
18:05 Schooled
Lainey ontdekt iets over C.B. Glascott probeert Mellor een lesje te leren over winnen en verliezen.
«
»
18:35 Parks and Recreation
Leslie vraagt om suggesties voor het ontwerp van het nieuwe park in Pawnee, maar vindt het verdacht dat het beste idee van een architect komt. Andy probeert zijn baan als beveiliger leuker te maken.
«
»
19:05 The Simpsons
Mr. Burns wint een professioneel basketbalteam en besluit een stadion te bouwen. Hierdoor komen de plaatselijke bijen onder druk te staan en Lisa doet er alles aan om ze te redden.
«
»
19:35 S.W.A.T.
Hondo gaat op zoek naar de man die zijn zus in een club heeft gedrogeerd. Het team wordt ondertussen opgeroepen voor een gijzeling.
«
»
20:30 Passengers
Op een reis door de ruimte naar een verre kolonie worden twee passagiers negentig jaar te vroeg ontwaakt uit hun slaap. De ruimtereizigers genieten van een ontluikende romance, totdat ze ontdekken dat hun schip in groot gevaar is.
«
»
22:40 Crank
Huurmoordenaar Chev Chelios wordt vergiftigd door zijn rivaal. Om te verhinderen dat het gif zijn hart doet stoppen, moet hij zijn adrenalinegehalte constant op het maximum houden.
«
»
00:15 S.W.A.T.
Hondo gaat op zoek naar de man die zijn zus in een club heeft gedrogeerd. Het team wordt ondertussen opgeroepen voor een gijzeling.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers