TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Las Vegas
Tijdens een nationale pokerwedstrijd vermoeden Danny en Mike dat iemand valsspeelt en nemen de film van de beveiligingscamera's in beslag ondanks de felle protesten van de producent van de show.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 Step Up 2 the Streets
De rebelse danser Andie heeft het zwaar in het prestigieuze Maryland School of the Arts. Samen met Chase en enkele buitenbeentjes vormt ze een dansgroep.
«
»
16:15 Schooled
Na het zien van de film 'Rudy' wil een van de leerlingen van C.B. een footballspeler worden. Glascott maant Lainey aan om een vriendin te vinden bij wie ze kan aankloppen voor levensadvies.
«
»
16:45 Schooled
In de hoop een grotere kans te maken op de titel, rekruteren coach Mellor en Glascott sterspeler Felicia. C.B. begeleidt hen tijdens een nachtelijke skireis en hoopt wat tijd met Lainey te kunnen doorbrengen.
«
»
17:10 Schooled
Wanneer coach Mellor vlak voor het toernooi ziek wordt, neemt Glascott zijn taken als trainer over.
«
»
17:40 Schooled
C.B. probeert ervoor te zorgen dat de leerlingen elkaar niet de stuipen op het lijf jagen tijdens de halloweenoptocht.
«
»
18:05 Schooled
Lainey wordt gevraagd om de nieuwe schoolmusical te regisseren, maar ze vreest dat ze het succes van vorig jaar nooit zal kunnen evenaren. Intussen vreest coach Mellor dat zijn atletiekrecords binnenkort zullen worden gebroken.
«
»
18:35 Paddington 2
Beertje Paddington ontdekt een mooi boek als cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Wanneer het boek wordt gestolen door Phoenix Buchanan, een meester in vermommingen, moet Paddington op onderzoek uit om de dief te vangen.
«
»
20:30 Step Up 3D
Enkele straatdansers in New York vormen een team met nieuweling Moose. Samen moeten ze het opnemen tegen `s werelds beste hiphopdansers.
«
»
22:35 9-1-1
Een reeks ransomware-bedreigingen leidt tot noodsituaties voor de 118, waaronder een helikoptercrash in een ziekenhuis en een storing in het luchtverkeersleidingssysteem. De zaak van de serieverkrachter van de makelaar komt voor de rechter.
«
»
23:35 Magnum P.I.
Magnum en Higgins gaan op een dodelijke missie binnen een streng beveiligde gevangenis, wanneer een meedogenloze crimineel Katsumoto en zijn ex-vrouw Beth ontvoert. T.C. haast zich om Rick te helpen als Suzy ernstige zwangerschapscomplicaties krijgt.
«
»
00:35 L.A.'s Finest
Nu de Koreatown-moordenaar achter slot en grendel zit, krijgt het team een nieuwe zaak voorgeschoteld. Een student wordt dood aangetroffen en het lijkt op het eerste gezicht om een vluchtmisdrijf te gaan.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers