TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Flip This House
Angie stort zich op de renovatie van een huis in een begeerd gebied in Oost-Atlanta, maar stadsinspecteurs proberen het project te vertragen terwijl ze het ene probleem na het andere ontdekken. Het baart haar partners zorgen en de uitgaven stijgen.
«
»
02:50 Transplant
Bash behandelt een vrouw na mislukte ketaminetherapie. Mags heeft geen vertrouwen meer in haar nieuwe baas. June beseft dat ze het te druk heeft. Theo wordt herenigd met een jonge oud-patiënt.
«
»
03:35 Transplant
Bash krijgt onenigheid met zijn leidinggevende over twee skydivers met een unieke relatie. Mags spreekt zich tegen de dokter boven haar uit. Theo ondervindt de gevolgen van een eerdere fout.
«
»
04:20 Below Deck
Door een speciale gast ziet de bemanning een andere kant van kapitein Lee. Een bekend gezicht van vroeger verrast hen en heeft direct een oogje op Jen. Een groep vrouwen maakt het Kate en Captain Lee.
«
»
05:00 Below Deck
Matt wordt op de proef gesteld als 'souschef' Bruno met de vrouwen gaat eten. Jen denkt een vriend te hebben in Kyle, maar die wil iets anders. Ze wordt fysiek na een rampzalig dinertje.
«
»
05:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
In Californië bezoeken Mike en Frank een verzameling Hollywood-memorabilia. Ze zijn onder de indruk wanneer ze een rijtuig vinden dat werd gebruikt in een klassieke Clark Gable-film.
«
»
06:35 American Pickers
Mike en Robbie ontdekken een verborgen voorraad vol ontzagwekkende overblijfselen van motorfietsen op een landgoed in Colorado, bezaaid met enorme voertuigen.
«
»
07:15 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:25 Storage Wars
De strijd tussen de koppels barst los, wanneer Rene en Casey het opnemen tegen hun rivalen Jarrod en Brandi. Een ietwat gelukkige Darrell wordt de trotse eigenaar van een intrigerende kluis. Ivy Calvin heeft een ontmoeting met een harige vriend.
«
»
07:50 Flip This House
Armando probeert te redden wat er te redden valt nadat een beginnende investeerder een klassieke beginnersfout maakte: als groentje betaalde hij op voorhand en hij bleef achter met een halfgesloopt huis nadat de vorige eigenaar.
«
»
08:40 Shark Tank
Een moeder en dochter presenteren hun gezonde vegan-soep. Kinderen presenteren het product van hun vader, een brandweerman die overleed voordat hij zijn product kon pitchen in 'the Tank'.
«
»
09:30 Shark Tank
Een vader en zoon introduceren corrigerende mannenkleding. Een Vietnamese immigrant pitcht zijdezachte overhemden in de hoop zijn Amerikaanse droom te realiseren. Hij heeft een bekende partner mee.
«
»
10:25 Below Deck Sailing Yacht
Daisy zit in een ongemakkelijke situatie en weet niet waar ze staat met Colin nadat ze een groot geheim voor hem verborgen heeft gehouden. Chef-kok Ileisha is vastbesloten het ongelijk van Colin te bewijzen.
«
»
11:20 Below Deck Sailing Yacht
Capt. Glenn merkt dat de normen op Parsifal III achteruitgaan, aangezien de bemanning uitgeput is door de mid-season blues. Radeloos dat Colin en Gary niet met elkaar praten, neemt Daisy het initiatief en dwingt ze hen hun problemen op te lossen.
«
»
12:10 Flip This House
Angie en Harris beginnen, samen met investeerders Peter en Brian, een renovatie van hun huis. Het huis ziet eruit als een sprookjeshuis, maar hier is geen sprake van 'ze leefden nog lang en gelukkig'.
«
»
13:10 Storage Wars
Jarrod hoopt dat het scoren van nieuwe opslagboxen Brandi ervan zal weerhouden de winkel in Long Beach te sluiten. Ivy probeert de andere bieders te intimideren. Rene's eigenwijsheid blijkt zijn nadelen te hebben. Darrell krijgt een shockbehandeling.
«
»
13:35 Storage Wars
De kopers keren terug naar Montebello in Californië, waar Darrell zijn magie weer terugvindt. Jarrod en Brandi gaan hun eigen weg, en alleen de tijd zal uitwijzen of het voorgoed is. Ivy huurt een nieuwe medewerker in om voor zijn winkel te zorgen.
«
»
14:05 American Pickers
In Seattle bekijken Mike en Frank een verzameling items van vintage benzinestations. Frank is geïnteresseerd in enkele klassieke olieblikken.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank ontmoeten Larry, die het ultieme grote jongensspeelgoed heeft, waaronder een zeldzame Porsche en een paar ongewone pick-ups waar de jongens helemaal enthousiast over zijn.
«
»
15:55 Shark Tank
Zussen uit New Jersey introduceren een manier om handtassen van vrouwen te beschermen. Een ondernemer uit North Carolina presenteert zijn geautomatiseerde reisdienst die helpen een volgende vakantie te plannen tegen een fractie van de kosten.
«
»
16:55 Shark Tank
Een echtpaar uit Michigan presenteert hun product met oplosbare proteïnepakketten. Een ondernemer uit Californië presenteert zijn tweeledige riem om kostbaarheden veilig te bewaren.
«
»
17:55 Station 19
Ryan neemt het tijdens een training op tegen Jack. Andy wijkt geen seconde van de zijde van haar vader Pruitt, wiens gezondheid zienderogen achteruitgaat.
«
»
18:50 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn merkt dat de bemanning een steek laat vallen wanneer een gast gewond raakt en het interieur de walkie-oproep niet hoort. Nadat Alex en Mads vanaf het begin hun gevoelens bekennen, wordt Mads verscheurd tussen Alex en Gary.
«
»
19:45 Below Deck Sailing Yacht
Kapitein Glenn berispt de bemanning omdat recente misstappen de communicatie en het moreel direct beïnvloeden.
«
»
20:35 Law & Order: Special Victims Unit
Terwijl het onderzoek naar een seks-voor-huizenregeling wordt uitgebreid, wordt Bensons loyaliteit aan Garland op de proef gesteld. Rollins en Carisi proberen hun getuigen niet te verliezen wanneer een congreslid als verdachte wordt geïdentificeerd.
«
»
21:35 Law & Order: Special Victims Unit
De zoektocht naar een vermiste getuige leidt Fin en Kat op een gevaarlijk pad. Chief McGrath zet Garland en Benson onder druk om tot een veroordeling te komen.
«
»
22:35 Transplant
Mags herstelt van een persoonlijke crisis en is bang dat ze haar leven nooit op orde krijgt. Bash kiest voor een onorthodoxe behandeling van een militair met PTSS. Theo behandelt een terminaal kind.
«
»
23:30 Transplant
Bash en Amira ruziën over haar toekomst. Bash behandelt een vrouw met diabetes die erg afhankelijk is van haar achtienjarige zoon. June heeft een lastig geval. Claire en Devi bereiken een breekpunt.
«
»
00:25 Resident Alien
Terwijl Harry's been geneest, ontdekt hij dat zijn apparaat kapot is. Hij heeft een vreemdsoortig metaal nodig heeft dat de aliens in ontvoerde mensen implanteren, dus gaat hij op weg naar een alienconventie - met Asta op sleeptouw.
«
»
01:25 Resident Alien
Harry, op het punt om zijn missie te voltooien, wordt geconfronteerd met zijn eigen menselijkheid. Asta confronteert Harry over zijn missie, Lisa en David gaan achter Max aan, en D'Arcy twijfelt over haar leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers