TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een hangmat gemaakt. Zodra Lui dit hoort, stelt hij zich meteen kandidaat om de hangmat uit te testen zodat hij een dutje kan doen. Klus vindt dat echter niet fijn.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kabouterverhalen voor de allerkleinsten.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Klus verkleed zich als een spook en gaat naar de melkherberg. Plop schrikt en loopt wel twintig keer rond zijn paddestoel, totdat hij Klus herkent. Als hij later weer een spook ziet, is Plop er zeker van dat zijn vriend weer een grap uithaalt.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Klus maakt een sprinkplank en hij wil deze meteen gaan uitproberen. Plop en Kwebbel zien het echter niet zitten om door de lucht te vliegen. Lui stelt zich gelukkig wel kandidaat.
«
»
06:30 Super Monsters
De supermosters maken een uitstapje naar Luigi's beroemde pizzeria. Daar zouden ze moeten leren hoe ze zelf een pizza kunnen bakken. Luigi krijgt echter een order voor twintig man en heeft hulp nodig.
«
»
06:40 Heidi
Heidi vindt een gewond vogeltje en wil Peter om hulp vragen, maar die is niet thuis. Zijn oma zegt dat ze zomeralsem moet zoeken, Peter weet waar dat groeit. Met behulp van Jozef spoort ze Peter op.
«
»
07:00 Super Monsters
Lobo's vader komt naar school om over zijn baan als brandweerman te praten.
«
»
07:10 Maya de Bij
Wanneer Ursula honger heeft, stuurt ze Coco eropuit om eten te halen. Coco gaat achter Maya, Willy en Ben aan, maar die laten Coco en Ursula bessen eten. Dat bevalt eigenlijk best goed.
«
»
07:20 Flin & Flo
Flo wil een dutje doen, maar dat is helemaal tegen de zin van Flin. Die wil iets leuks doen. Hij kietelt Flo met een veertje tot hij toegeeft en besluit om een verhaal te vertellen. Flo vertelt over de Kieteldraak Tikkel.
«
»
07:35 Hallo K3
Bas en Rosie zijn als Nederlanders trots en opgetogen als ze horen dat Prinses Maxima Mechelen komt bezoeken. Nadat Kristel erover hoort, staat ze erop iedereen strikte etiquette- en protocoltraining te geven.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een dochter doet een lugubere ontdekking in de diepvries van haar vader. Erik en Brigitte gaan na of haar vermoedens kloppen. Koen en Tineke zijn gefrustreerd wanneer een winkeldief kan ontsnappen.
«
»
08:25 3 Onder: Verhalen uit Arcadia
Prinses Aja en kroonprins Krel moeten het schoolbestuur hun geboorteakten laten zien. Zadra en het verzet achterhalen de identiteit van de verrader die meehielp bij het plegen van de staatsgreep.
«
»
08:45 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
09:00 Moominvalley
Snuisterik is boos op de parkwachter en zint op wraak. Wanneer zijn vrienden de schuld krijgen voor zijn daden, moet Snuisterik zijn vrienden te hulp komen.
«
»
09:20 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Sofie en Pascal Braeckman bereiden samen een zoete zonde: crêpes Comédie française.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Een voormalige verslaafde zegt dat hij naar het buitenland is gereisd om afkickklinieken te bezoeken, maar officieren zijn sceptisch. Een Ethiopische man lijkt fraude te willen plegen. Twee passagiers hebben iets verdachts in hun bagage.
«
»
12:20 De kotmadam
Jeanne Piens heeft een kleine snoepwinkel in het centrum van Leuven. Aan de snoepwinkel grenst haar huis, waarvan ze een vijftal kamers verhuurt aan studenten met verschillende achtergronden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Dagelijkse soap over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Drama over de artsen en verplegend personeel van Medisch Centrum West. Een serie vol romance en intrige, maar ook grote thema's als ernstige ziektes.
«
»
15:25 White Collar
Neal en Peter werken aan een zaak met een model in New York Fashion Week. Hun onderzoek leidt hen naar een modeontwerper die technologie in een van zijn kledingstukken verborgen heeft.
«
»
16:30 Verschoten & zoon
Sven heeft een origineel plan bedacht om snel geld te verdienen. Hij stuurt René een aanmaning om als 'grote vervuiler' extra milieutaks te betalen. René is in alle staten.
«
»
17:00 Met vier in bed
Vijftigers Inge en Bruno runnen B&B, Stee 23, in Oostkamp, een prachtig gerenoveerd pand met vijf kamers in een mooie, groene omgeving. De vraag is nu of hun rustige B&B ook in de smaak valt bij de andere uitbaters.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Een jonge Australische man heeft foto's waarin hij een enorme hoeveelheid geld heeft. De agenten vertrouwen het niet. Een Chinees stel verbergt iets en kan zo ziektes het land in brengen.
«
»
18:20 De kotmadam
Jeanne Piens heeft een kleine snoepwinkel in het centrum van Leuven. Aan de snoepwinkel grenst haar huis, waarvan ze een vijftal kamers verhuurt aan studenten met verschillende achtergronden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 B&B zoekt Lief
Jelmont krijgt een totale make-over, terwijl Anthony de nieuwe vrijgezel Stephanie leert kennen.
«
»
20:35 Met vier in bed
De 34-jarige Tiffany runt in Damme de B&B Quarter House. In en rond de gastenkamers hangt een gezellige cowboy sfeer. Zowel Tiffany als haar vriendin Josefien zijn gek op paarden. De vraag is nu of de andere uitbaters het thema kunnen waarderen.
«
»
21:25 Miljoenenhuizen
Van het populaire Knokke tot het chique Brasschaat, de makelaars van drie Vlaamse vastgoedkantoren geven een unieke kijk in de duurste panden van Vlaanderen. Ze gaan tot het uiterste om de klanten te betoveren met het pand van hun dromen.
«
»
22:30 Telefacts Zomer
Een zomerse reportagereeks met Birgit Van Mol.
«
»
23:20 Code 37
Het team van de zedenrecherche wordt opgeroepen voor een schijnbaar onschuldige zaak. De 15-jarige Celeste Wilders lijkt het slachtoffer te zijn van een stalker die haar pakketjes met pikante lingerie opstuurt.
«
»
00:30 B&B zoekt Lief
Jelmont krijgt een totale make-over, terwijl Anthony de nieuwe vrijgezel Stephanie leert kennen.
«
»
01:10 White Collar
Neal en Peter werken aan een zaak met een model in New York Fashion Week. Hun onderzoek leidt hen naar een modeontwerper die technologie in een van zijn kledingstukken verborgen heeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers