TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:10 Sturm der Liebe
Werner is teleurgesteld wanneer hij hoort dat Robert in Italië is om daar een restaurant over te nemen. Hij heeft daar geld voor nodig en vraagt Werner om zijn aandelen van het hotel over te kopen.
«
»
12:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Boss Baby: Family Business
Tim en Boss Baby Ted zijn inmiddels volwassen, en ietwat uit elkaar gegroeid. Een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende aanpak kan ze misschien weer samenbrengen. En meteen zorgen voor de inspiratie voor een nieuw familiebedrijf.
«
»
16:25 Parks and Recreation
Leslie geeft seksuele voorlichting na een uitbraak van soa's onder ouderen in de stad. Er wordt beslag gelegd op Toms gadget, en Ron helpt hem om te wennen aan het leven zonder technologie. April en Ben ontmoeten congreslid Murray.
«
»
16:50 Las Vegas
Het rapport van de Gaming Commission laat zien dat er bijna drie miljoen dollar mist, en dat terwijl het Montecito de jaarlijkse vergunning moet verlengen en daarvoor een aanvraag wil indienen. Een vroegere collega van Danny bezoekt het hotel.
«
»
17:40 How I Met Your Mother
Met de bruiloft achter de rug, neemt Ted afscheid en hij maakt zich klaar om naar Chicago te vertrekken, maar het lot heeft duidelijk iets anders voor hem in petto.
«
»
18:10 Schooled
Lainey wil dolgraag een Beanie Baby van Patti the Platypus bemachtigen. C.B. gaat op zoek naar één, in de hoop zo indruk op haar te kunnen maken, maar Barry Goldberg dreigt roet in het eten te gooien.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Ben krijgt een baan aangeboden, en Leslie denkt na over hun toekomst samen. Tom gaat op zoek naar een nieuw idee. Ron en Andy gaan langs de deuren om snoep te halen met de kinderen van Diane.
«
»
19:10 The Simpsons
De Simpsons plannen een uitje naar de boshakkershut waar Homer en Marge twintig jaar geleden een vakantie doorbrachten. Ze kijken terug op hun verloving en Bart en Lisa halen grappige herinneringen op.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Tijdens het onderzoek naar een diamantroof stoot Jessica op aanwijzingen over nieuwe inbraken. Chris krijgt een ongebruikelijk aanbod van de vrouw waarmee hij uitgaat.
«
»
20:35 Wild Hogs
Vier vrienden van middelbare leeftijd hebben het gehad met hun doorsnee leventje. Ze besluiten dat het tijd is om tijdelijk hun verantwoordelijkheden achter zich te laten en een roadtrip met de motor te gaan maken.
«
»
22:35 Stumptown
Dex wordt ingehuurd door een beroemd tv-jurylid om diens broer te vinden, maar al gauw blijkt dat ze niet de enige is die hem zoekt. Aan het thuisfront is Dex niet voorbereid op het onverwachte nieuws van Ansel.
«
»
23:20 Clarice
Clarice en Ardelia onderzoeken een brute cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton. Clarice worstelt met de kennis dat Krendler misschien de man kent die haar aanviel terwijl ze gevangen werd gehouden.
«
»
00:10 S.W.A.T.
Tijdens het onderzoek naar een diamantroof stoot Jessica op aanwijzingen over nieuwe inbraken. Chris krijgt een ongebruikelijk aanbod van de vrouw waarmee hij uitgaat.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers