TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een ontleedpuzzel van een driewieler, een toverkonijn speeltje, Boekenmeisje maakt een tractor met behulp van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Dimitri
Dimitri, een pas uit Europa aangekomen vogeltje, vestigt zich op de Ubuyu-vlakte in Afrika. Hij wil leren zijn angsten te overwinnen en gaat op pad om de spannende wereld te ontdekken, vergezeld door zijn nieuwe vrienden.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Charlie is te verlegen om te praten, ook al proberen de anderen hem uit zijn verlegenheid te halen. Als hij ziet dat Eddie een ongeluk heeft, laat Charlie eindelijk van zich horen en redt hij de dag.
«
»
06:40 Dropje
Dropje ontmoet een jongetje die veel liever piano speelt dan voetbalt met zijn vader.
«
»
06:45 Odo
De kampeerders moeten een portret schilderen van hun beste vriend. Odo maakt er eentje van Doedel en hij weet zeker dat hij de mooiste maakt. Maar Thelma maakt een prachtig schilderij van Doedel.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Er is een bananenoverschot in Pop Papierstad. Dus bedenken de vrienden de Bananengaan Hindernisbaan.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory krijgt een lekke band terwijl hij bumperbal oefent met zijn vrienden. Iedereen maakt zich zorgen, omdat de grote wedstrijd al over een paar uur van start gaat. Dokter Wisserbril probeert hem te repareren.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Appie krijgt verkering met een meisje op de schommel. Het meisje zegt dat ze dan vader en moedertje moeten spelen en moeten knuffelen, maar daar heeft Appie helemaal geen zin in. Hij is liever Megaman.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft een leuk spelletje bedacht, de woorden ja en nee mogen niet gebruikt worden. Wie als eerste toch drie keer ja of nee zegt, verliest. Maar het simpele spelletje lijkt uiteindelijk toch moeilijker dan Marie dacht.
«
»
07:30 De WieWats
Als Petula verschijnt, verbergt ze haar wang omdat ze een grote, lelijke vlek op haar gezicht heeft.
«
»
07:40 100% Wolf: De legende van de maansteen
Het is Halloween, en Howlington zit in een lockdown. De studenten voeren een toneelstuk op dat fout gaat, en de lockdown wordt onderbroken. Nu moeten de kinderen de volwassenen van zichzelf zien te redden.
«
»
08:00 #LikeMe
Camille probeert te achterhalen wie haar stalkt. Ondertussen wordt op school alles in klaargemaakt voor het eindejaarsbal. Maar wil Caro wel gaan, nu alles tegen lijkt te zitten?
«
»
08:30 De Jungle Bende
Opgevoed door een tijger, is Maurice de pinguïn gebrand om de jungle te regeren, net als zijn moeder. Maar dat is buiten de gemene koala Igor en een leger van bavianen gerekend.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu denken dat ze een monster in het bos hebben gezien. Eerst geschrokken, dan geïntrigeerd, proberen ze meer te weten te komen over dit wezen.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
10:20 De WieWats
Terwijl Pamela haar vliegkunsten oefent door op een trampoline te springen, wordt ze ontvoerd door een vogel die haar mee de lucht in neemt. De Quiquoi gaan in een ballon op zoek naar haar en komen vast te zitten in een pretpark in de wolken.
«
»
10:30 De Smurfen
Het is Halloween en Smurfin geeft Schrielsmurf een magische pompoen om van hem een echte griezel te maken.
«
»
10:40 De Smurfen
Niemand wil naar de vreselijke muziek van Muzieksmurf luisteren. Om hem te troosten geeft Grote Smurf hem een drankje waarmee hij zijn publiek tijdens een concert kan betoveren.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Iedereen is uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Geoffroy, en ook Nicolas heeft er zin in. De vrienden beleven allemaal een leuke tijd, behalve Albert.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Tijdens een ware krabbeninvasie is Nicolas niet erg op zijn gemak bij het idee om een krab te vangen die hem kan knijpen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
«
»
11:20 Coop Troep
Animatiereeks over de avonturen van vijf onwaarschijnlijke helden op een boerderij die steeds paraat staan om elk dier met een probleem te helpen.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Magoo wil wat afwasmiddel lenen. Wiesel is bezig het haar van zijn baas te doen wanneer een haar een niesaanval veroorzaakt. Magoo voelt zich verplicht om zijn zogenaamd zieke buurman te helpen.
«
»
11:40 Ninja Express
Nadat hij de koets van zijn geliefde prinses heeft stukgemaakt, bestelt een verliefde prins er nog een bij de ninja's, maar de prinses heeft alleen oog voor het Ninjabusje.
«
»
11:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:00 Imago
Op de berg Talaji ontdekken de helden een tempel gewijd aan Ayyur, de Primago van het IJs. Kemi heeft echter geen tijd om haar vrienden de heilige offers te laten zien die ter ere van haar zijn gemaakt, want Aspic heeft ze al opgeslokt.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Auron praat voor het eerst met zijn dochter Sid en vertelt haar hoe hij in de Symphalis terecht is gekomen. Later laat hij haar een splinter obsidiaan zien, gemaakt van een traan van Sid toen hij in de afgrond is gevallen.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Martin en Chris gaan op zoek naar kleurrijke papegaaien in het Amazone Regenwoud.
«
»
13:05 Kosmoo
Robbe en zijn ouders krijgen een gast op bezoek: Tatjana. Maar al snel wordt duidelijk dat Tatjana bespied wordt door twee mannen.
«
»
13:30 Lucas en zo
Lucas loopt van huis weg nadat hij ten onrechte beschuldigd is.
«
»
13:40 De Hoppers
Daria voert een vijf uur durende monoloog op over haar idool: Marie Curie. Maar die gaat niet zoals ze had gehoopt. Arno denkt dat Marie Curie de currysaus heeft uitgevonden. Ondertussen wil Mo een Nobelprijs winnen.
«
»
14:00 De Faker
De Fakerbus strijkt neer in Brussel en Sarah en Gloria volgen Nona haar allereerste en meteen aartsmoeilijke opdracht mee vanuit de bus. Nona ontmoet vandaag het zeskoppige gezin Lerminiaux in hun appartement. Ze moet de faker zien te ontmaskeren.
«
»
14:15 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
14:50 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
15:05 Zig & Sharko
De hyena Zig is bereid om er alles aan te doen om de zeemeermin Marina te pakken te krijgen en haar op te eten. Maar Marina kan altijd rekenen op de hulp van haar trouwe vriend, de haai Sharko.
«
»
15:15 Coop Troep
Animatiereeks over de avonturen van vijf onwaarschijnlijke helden op een boerderij die steeds paraat staan om elk dier met een probleem te helpen.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Hoodie: compilatie
Flo vreest dat ze Pieter aan het verliezen is en wil hun ruzie oplossen. Pieter is ontdaan door Soufians bedrog en zoekt steun bij Morena, maar die heeft een hele andere visie. Basim ontdekt dat zijn filmpjes geld opleveren, maar houdt dit voor zich.
«
»
16:25 Plankgas naar de Spelen: clipjes Ketnet
De Olympische Spelen zijn superinteressant. Volg samen met Streamy, Linda en George een epische scholenstrijd en ontdek een heleboel boeiende olympische facts.
«
»
16:30 Competitiebeesten
Snowboarder Jules krijgt slecht nieuws. Laurens speelt het EK, maar vraagt zich af of hij wel in topvorm is. Gymnaste Nina gaat terug naar school.
«
»
16:55 Schijtluizen
Sien heeft drie insecten verzameld voor Thomas: een hommel, een bij en een wesp. Er wordt gekeken naar het verschil tussen deze insecten en welke steek het meeste pijn doet.
«
»
17:05 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 GameKeepers
De GameKeepers worden gedropt in een verwoest gebied. Vanaf één kant wordt onzichtbaar gas het terrein opgeblazen. En dat gas moeten ze voor blijven. Want als het gas hen bereikt, stikken ze.
«
»
18:30 De camping
Plotseling is er een intense strijd om de beste zonplek van de camping. De vraag is wie hem krijgt.
«
»
18:40 Silverpoint
Kaz, Jay en Louis krijgen meer dan waar ze op gerekend hadden tijdens het verkennen van een UFO.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 De Hoppers
Om middernacht staat het tweede seizoen van de favoriete tv-serie van Arno en Daria online. Broer en zus spannen samen en bedenken een plan om van hun ouders toestemming te krijgen om 's nachts te mogen opblijven en de serie te kijken.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Jongerenserie over een Russische prinses en studente aan de Parijse operaballetschool, die per ongeluk vanuit 1905 in de 21e eeuw belandt.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky is een kuikentje dat houdt van leren en vele avonturen beleeft.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers