TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
09:15 De Smaaktoerist
Jeroen trekt erop uit in het Dijleland en ontdekt er eerlijk rundvlees, pikante waterkers uit de IJsevallei en hoevebier waar zelfs het trekpaard aan meewerkt. Ze vormen de perfecte ingrediënten voor een BBQ.
«
»
09:45 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 The Nanny
Sylvia vreest dat Fran haar verblijf bij de familie Sheffield ervoor zorgt dat ze geen nieuwe mannen ontmoet en ze spoort haar dochter aan om in te trekken bij Val. Fran aanvaardt deze uitdaging, maar daar krijgt ze al snel spijt van.
«
»
13:25 The Nanny
Fran ontdekt dat haar ex-vriendje op het punt staat te trouwen en laat haar koopwoede de vrije loop. Grace maakt zich zorgen over de koopverslaving van Fran en ze smeekt haar vader om professionele hulp voor de kinderoppas te zoeken.
«
»
13:50 Friends
Ross raakt in paniek als hij ziet dat zijn zoon heel graag met Barbies speelt. Chanlders bindingsangst komt weer bovendrijven in zijn relatie met Janice.
«
»
14:15 Friends
Phoebe krijgt bezoek van haar halfbroer Ralph en wil hem de mooie dingen van de stad laten zien. Ross schrijft de namen op van vijf vrouwen met wie hij zou willen daten. Een van de vrouwen die hij moest schrappen loopt Central Perk binnen.
«
»
14:40 De Zomerkeuken
Michiel laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ. Hij sluit af met gegrilde nectarines, zalig in combinatie met zijn burratamousse.
«
»
15:10 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens maakt een heerlijke klassieke steak met verse béarnaise.
«
»
15:40 The Art of Making Cocktails
Manuel vertelt gepassioneerd en met kennis van zaken over de ingrediënten en de smaken en kleuren van de verschillende drankje. Vandaag schotelt hij Breakfast Martini - Blood and Sand - Gin-'n'-Byrrh voor.
«
»
15:55 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken.
«
»
16:35 The Nanny
Maxwell wordt halsoverkop verliefd op Sydney, de aantrekkelijke dochter van een oude zakenrelatie. Fran ontdekt dat Sydney echter lesbisch is. Fran moet nu kiezen: of ze vertelt haar baas de waarheid, of ze laat hem die zelf ontdekken.
«
»
17:05 The Nanny
Wanneer Maxwell en C.C. naar Boston moeten voor zaken, overtuigt Niles zijn baas ervan om Brighton en Grace mee te nemen. Hij steekt hiermee een spaak in het wiel van C.C. en zorgt er tegelijk voor dat hij samen met Fran een knalfuif kan organiseren.
«
»
17:35 Friends
Door een vraag van Janice denkt de groep terug aan onderlinge relaties drie jaar eerder. Phoebe woonde nog samen met Monica. Chandler was op zoek naar een huisgenoot en dat werd Joey. Ross ontdekte dat Carol lesbisch was.
«
»
18:05 Friends
Monica koopt een nieuw bed, maar de verkeerde wordt bij haar thuis afgeleverd. Joey ziet Janice zoenen met haar man en probeert dit aan Chandler te vertellen. Rachels vader botst met Ross.
«
»
18:35 Geubels en de Belgen
Komisch televisieprogramma met Philippe Geubels. Elke aflevering bevat een uniek thema, van liefde en eten, tot opgroeien en sport.
«
»
19:20 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Een werk van Luc Tuymans, twee schommelstoelen, een houten beeld en een werk van Paul Van Hoeydonck.
«
»
21:15 Chasing Beauty
De borstvergroting en BBL van Jada is geslaagd maar ze reageert heftig op de narcose. Ze beseft dat haar jeugd een diepe impact heeft nagelaten op haar huidige denkpatroon en haar huidige zelfbeeld.
«
»
22:10 Gent West
De laboratoriumuitslagen zijn bekend en onthullen dat Sacha degene is die zwanger is. De Sutter dreigt hierna om haar vriend Benjamin in de problemen te brengen, behalve als Sacha wil beweren dat Tom de vader is.
«
»
23:15 MIDMID MEISTER
Wie voetbal zegt, zegt MIDMID. Voor het EK 2024 staan podcastbroeders Sam Kerkhof, Evert Winkelmans en Dennis Xhaët weer klaar met sappige verhalen, kritische analyses en straffe voetbalweetjes in hun EK-podcast.
«
»
00:20 Stukken van mensen
Een werk van Luc Tuymans, twee schommelstoelen, een houten beeld en een werk van Paul Van Hoeydonck.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers