TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Leander en Eleni zijn van plan elkaar te verrassen met een huwelijksaanzoek. Nicole heeft ook iets positiefs aan de nieuwe start van Robert in Italië. Nu ziet ze geen reden meer om haar geluk in de liefde met Michael op te geven.
«
»
11:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Break-Up
Brooke heeft andere opvattingen over het huishouden dan haar vriend Gary en na de zoveelste ruzie zet ze een punt achter hun relatie. Geen van beiden is echter bereid uit hun appartement te trekken.
«
»
16:20 Parks and Recreation
Ben krijgt een baan aangeboden, en Leslie denkt na over hun toekomst samen. Tom gaat op zoek naar een nieuw idee. Ron en Andy gaan langs de deuren om snoep te halen met de kinderen van Diane.
«
»
16:45 Las Vegas
Het Montecito houdt een autoshow en de bekende racer Jimmie Johnson komt als jurylid naar de show. Hij krijgt veel vrouwelijke aandacht, waaronder van Delinda en Mary. Ondertussen vinden Danny en Mike, in een bad met ijs, een man met maar een nier.
«
»
17:35 Superstore
Op zijn eerste dag bij Superstore maakt Jonah geen al te beste indruk op afdelingshoofd Amy, maar assistent-hoofd Dina valt wel voor zijn charmes.
«
»
18:10 Schooled
Howell wil haar imago opkrikken en moedigt Ronnie en andere studenten aan om een boyband te vormen. Het resultaat is echter niet naar verwachtingen.
«
»
18:40 Parks and Recreation
Leslie ontmoet Bens ouders. Jean-Ralphio helpt Tom een pitch voor te bereiden voor zijn nieuwe bedrijf. Chris heeft last van stemmingswisselingen.
«
»
19:10 The Simpsons
Lisa ontdekt dat ze een enorm talent heeft voor het oplossen van kruiswoordraadsels en begint aan een grootse kruiswoordraadselwedstrijd. Homer stelt zich in de wedstrijd op als Lisa's rivaal.
«
»
19:40 S.W.A.T.
De teams jagen op een groep criminelen die het Symbionese Liberation Army imiteren. Hondo wordt naar Arizona gestuurd voor een S.W.A.T.-opleidingsseminarie. Al snel krijgt hij er te maken met discriminatie.
«
»
20:30 The Unbearable Weight of Massive Talent
Nick Cage heeft geen geld meer. Het aanbod van een drugsbaron om op zijn feest op te treden komt precies op het juiste moment. Daar moet hij de rol van zijn leven spelen, niet in de laatste plaats omdat hij spion is voor de CIA.
«
»
22:35 Firestarter
De jonge Charlie McGee heeft de kracht objecten met haar geest in vuur en vlam te zetten. Een schimmige overheidsorganisatie jaagt op Charlie om haar te bestuderen en als wapen te gebruiken. Samen met haar vader gaat ze op de vlucht.
«
»
00:20 S.W.A.T.
De teams jagen op een groep criminelen die het Symbionese Liberation Army imiteren. Hondo wordt naar Arizona gestuurd voor een S.W.A.T.-opleidingsseminarie. Al snel krijgt hij er te maken met discriminatie.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers