TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Wordt aangekondigd
«
»
11:35 Sturm der Liebe
Lale kan niet geloven dat Theo hun relatie verbroken heeft. Alfons probeert met hem te praten.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Wordt aangekondigd
«
»
14:55 When in Rome
Beth Harper heeft veel ongeluk in de liefde. Maar het geluk lacht Beth toe wanneer ze voor de trouw van haar zus naar Rome reist en enkele munten uit de liefdesfontein steelt. Vanaf dan willen alle mannen die ze tegenkomt haar geliefde zijn.
«
»
16:35 Parks and Recreation
Leslie probeert een wet te introduceren die de openingstijden van het zwembad uitbreidt. April en Ben plannen een roadtrip. Chris bedenkt een nieuwe manier om de problemen van bewoners op te lossen. Ron probeert een kuil in de weg te laten vullen.
«
»
16:55 Las Vegas
Het Montecito bereidt zich voor op de grote opening van het nieuwe restaurant van Wolfgang Puck, een bekende chef-kok in Las Vegas. De hotelgasten worden geteisterd door een geest en Danny en Ed gaan samen op geestenjacht.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Nu de bruiloft van Barney en Robin achter de rug is, maakt Ted zich op voor een nieuw leven in Chicago.
«
»
18:00 Wordt aangekondigd
«
»
18:10 Schooled
Mellor wil een betere band met Toby opbouwen. Hij gaat te rade bij C.B. over de Pokémon-rage, in de hoop nadien een betere supporter te kunnen zijn tijdens de toernooien waaraan Toby deelneemt.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie geeft seksuele voorlichting na een uitbraak van soa's onder ouderen in de stad. Er wordt beslag gelegd op Toms gadget, en Ron helpt hem om te wennen aan het leven zonder technologie. April en Ben ontmoeten congreslid Murray.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer vermoordt beroemdheden zodat hij makkelijk van hun gelijkenissen kan profiteren. Lisa en Milhouse gaan naar een pompoenenveld en wachten op de Grand Pumpkin.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo en Chris gaan undercover op een cruiseschip dat onderweg is naar Mexico. Ondertussen begint Street aan zijn eerste dag op de S.W.A.T.-academie.
«
»
20:35 Departure
Kendra deelt informatie met haar tegenhanger van de FBI, Ellen Hunter, en krijgt een grote doorbraak in de zaak. Het scherpe inzicht van Theo en Charlotte blijkt van grote waarde te zijn.
«
»
21:30 Departure
Nadat het team nog een mysterieus sterfgeval ontdekt, zoekt Kendra naar verbanden tussen de slachtoffers. Max en Kendra beramen een plan met de FBI in een poging de zaak op te lossen.
«
»
22:00 Wordt aangekondigd
«
»
22:20 Magnum P.I.
Magnum en Higgins bekijken de voor- en nadelen van een relatie. Rick probeert een evenwicht te vinden tussen het vaderschap en de dagelijkse leiding van La Mariana.
«
»
23:10 L.A.'s Finest
Wanneer het team een link ontdekt tussen een app en een reeks gepleegde misdaden, komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde, nog lang niet voorbij is. Syd doet een schokkende ontdekking over Jen.
«
»
00:05 S.W.A.T.
Hondo en Chris gaan undercover op een cruiseschip dat onderweg is naar Mexico. Ondertussen begint Street aan zijn eerste dag op de S.W.A.T.-academie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers