TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Impeachment: American Crime Story
Ondanks ontkenningen, stapelen de verhalen over Monica en President Clinton zich op. Linda is er zeker van dat hij er klaar mee is, maar het mediacircus valt hen alle drie aan, waarbij zij en Monica wreed worden aangevallen.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Anne+
Net wanneer Anne denkt dat ze haar leven op orde heeft, lijkt alles om haar heen in te storten. Haar ex Lily wil geen contact meer, haar ouders gaan scheiden en Caro vindt ze maar matig leuk.
«
»
09:35 Anne+
Nu Anne geen contact met Lily mag hebben, wil ze naar haar beste vriendin Jip toe trekken. Maar Jip is net weer aan het daten met haar ex Maya en Anne is jaloers.
«
»
10:00 Anne+
Anne vlucht naar haar ouderlijk huis. Als ze bij haar ouders komt, staat ze voor een verrassing. Het huis is al verkocht en het is tijd om spullen te pakken.
«
»
10:35 Anne+
Anne's grote liefde Sara staat ineens voor de deur. Ze weet nu zeker dat ze Anne wil. Ondanks dat Anne heeft besloten dat ze even niemand wil, merkt ze dat ze nog wel gevoelens voor Sara heeft. Ondertussen neemt Anne met Jip haar eerste podcast op.
«
»
10:55 Anne+
Anne gaat samen met Sara naar de bruiloft van haar oude baas en ex Esther. Op date met je ex naar de bruiloft van je andere ex, daar kan vast niks mis gaan.
«
»
11:20 Anne+
Annes beste vriend Casper en zijn vriendin Daantje gaan samenwonen, als ze ooit een betaalbaar appartement in Amsterdam kunnen vinden.
«
»
11:45 Anne+
Annes activisme komt naar boven wanneer twee jongens die hand in hand liepen in elkaar geslagen worden. Samen met vriend en oud-collega Max organiseert ze een demonstratie tegen geweld.
«
»
12:10 Anne+
Iedereen maakt zich klaar voor de avond van Annes vijfentwintigste verjaardag. Ze geeft een etentje en gedurende de avond wordt er veel gedronken en gepraat over hun levens en de liefde.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 Instant Family
Hopende een gezin te stichten, wenden Pete en Ellie zich tot het pleegzorgsysteem. Het echtpaar leert al snel de geneugten en frustraties van het ouderschap als ze drie broers en zussen adopteren, waaronder een rebels vijftienjarig meisje.
«
»
17:15 The Big Bang Theory
Leonard, Sheldon en Raj vechten om een prestigieuze onderzoeksplek aan de universiteit, de gemoederen lopen hoog op als de dames zich ermee gaan bemoeien.
«
»
17:35 The Big Bang Theory
Sheldon zit in zak en as omdat zijn favoriete tv-programma vroegtijdig is stopgezet, Amy probeert hem op te vrolijken. Tegelijkertijd ontdekt Raj een geheim van zijn nieuwe liefde Lucy.
«
»
18:00 The Big Bang Theory
Leonard en Sheldon huren de presentator van hun favoriete televisieshow, professor Proton, in voor een show. Intussen komen Howard en Bernadette in de problemen als ze op de hond van Raj passen.
«
»
18:25 The Big Bang Theory
Tijdens een spel neemt de relatie tussen Amy en Sheldon een verrassende wending. Tegelijkertijd hebben Lucy en Raj een ongemakkelijke date.
«
»
18:50 The Big Bang Theory
Leonard krijgt een baan aangeboden in het buitenland, dit komt als een schok voor Penny en Sheldon.
«
»
19:15 The Big Bang Theory
Als Leonard weg komen Sheldon en Penny dichter tot elkaar, ze delen geheimen met elkaar. Ondertussen probeert Howard Raj te troosten na zijn breuk met Lucy.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Sheldoen voelt zich verraden door Leonard omdat de laatste liever tijd doorbrengt met Penny dan met hem na zijn lange reis. Tegelijkertijd voelt Howard zich slecht omdat hij beseft dat de relatie met zijn moeder zijn mannelijkheid bedreigt.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Raj organiseert een speurtocht met de wetenschap als thema, de vrienden doen mee aan de tocht. De competitie brengt het slechtste in de jongens naar boven.
«
»
20:30 Sniper: Assassin's End
Na de moord op een diplomaat wordt sluipschutter Brandon Beckett als verdachte gezien. Om aan de achtervolgers te ontkomen vraagt hij hulp aan zijn vader, eveneens een sluipschutter, om zo de echte dader te pakken te krijgen.
«
»
22:15 Snowpiercer
Melanie is bang dat er een duister geheim over de trein zal worden onthuld en zoekt Layton. Josie probeert Miles op te zoeken. Ruth heeft een onverwachte ontmoeting.
«
»
23:15 Snowpiercer
Terwijl de Eerste Klas Melanie confronteert met de vraag wie de trein bestuurt, ondernemen Layton en zijn samenzweerders ondertussen een uiterste poging om bij de Machine te komen.
«
»
00:15 Anoniem
Jurre gaat de confrontatie aan met Jack. Boet komt meer voor zichzelf op en houdt zijn vader in de gaten. Saar wordt verrast door een nieuwe kroongetuige die erop staat alleen met haar te spreken.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer de uitgehuwelijkte prinses Jasmine uit verveling haar paleis in het koninkrijk Agrabah ontvlucht, ontmoet ze de dappere straatjongen Aladdin en zijn ondeugende aapje Abu. De vonk slaat meteen over, maar Jasmine mag zich niet inlaten met jongens die niet van koninklijke afkomst zijn. Ondertussen schakelt de sluwe Jafar, de adviseur van de sultan, Aladdin in om voor hem een magische lamp te vinden in de grot der wonderen. Hiermee hoopt Jafar sultan te worden. Wanneer Aladdin de wonderlamp in handen krijgt en ontdekt dat er een Geest in woont, wenst hij dat die hem in een prins verandert zodat hij indruk kan maken op prinses Jasmine.

'Aladdin', film uit 2019 met oa. Will Smith, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers